Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δικεφαλοι σηκωνοντας το λαπτοπ απο πανω μου, μηροι σηκωνοντας απ'το κρεβατι και τρεξιμο προς το ψυγειο.

• Like 2
Δημοσ.

χεοροτερη για ποιο λογο;;old school ειναι..

Επιβαρύνει πολύ τους ώμους και υπάρχει ρίσκο σοβαρής ζημιάς. Δεν προτείνεται από γυμναστές, παρά μόνο από body builders.

Εμένα το αγαπημένο μου είναι το παραδοσιακό bench press. Τίποτα καλύτερο απ' το να αψηφάς τους νόμους της βαρύτητας. :D

Δημοσ.

Κάμψεις δικεφάλων με πιρούνι ~ πολλές επαναλήψεις , μέχρι να πιαστεί το σαγόνι

(με προσοχή στο εύρος της κίνησης μην έχουμε καμιά εξάρθρωση σιαγόνας) 6 εως 8 φορές την ημέρα !

• Like 2
Δημοσ.

η πιο αγαπημενη μου ασκηση ειναι το planche 1.5 χρονο μου πηρε μεχρι να καταφερω να φτασω στο straddle planche και οπως καταλβαινει κανεις εχω πολυ μεγαλη αδυναμια στο planche :)

• Like 1
Δημοσ.

Καλά εσύ έχεις μείνει πολύ πίσω  :P

Θα έλεγα μαστουρμπέισον αλλά ήθελα να φανώ cool. :P

Δικεφαλοι σηκωνοντας το λαπτοπ απο πανω μου, μηροι σηκωνοντας απ'το κρεβατι και τρεξιμο προς το ψυγειο.

post-365485-0-27255800-1461004241_thumb.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Επιβαρύνει πολύ τους ώμους και υπάρχει ρίσκο σοβαρής ζημιάς. Δεν προτείνεται από γυμναστές, παρά μόνο από body builders.

Εμένα το αγαπημένο μου είναι το παραδοσιακό bench press. Τίποτα καλύτερο απ' το να αψηφάς τους νόμους της βαρύτητας. :D

εχω ηδη ασβεστωμα ωμου..με ενοχλει ποιο πολυ στο bench press παρα στα flyes.. αν ξερεις να την κανεις εμπλεκοντε ελαχιστα οι ωμοι..

Δημοσ.

Οι μισες απαντησεις εξελιχθηκαν σε τρολ αλλα οκ...

Σας εχει τυχει ποτε να σας πονεσουν οι κοιλιακοι απο το παρα πολυ γελιο??

Μικρος θυμαμαι ακουγα για πρωτη φορα καποια συντομα ανεκδοτα απο εναν που τα ελεγε πολυ ωραια, και συνεχομενα απο το ενα ανεκδοτο στο αλλο (θυμαμαι ειχαν να κανουν με την μικρη ανουλα κλπ) .

Το τι γελιο εριξα εκεινη τη μερα.. κομα το θυμαμαι... Με ειχαν πονεσει τοσο πολυ οι κοιλιακοι.. Δεν μπορουσα να παρω ανασα καποιες στιγμες, δεν ξερω φανταζομαι θα το παθαινουν κ αλλοι.

Γραμμωσα απ το γελιο..

• Like 1
Δημοσ.

Οι μισες απαντησεις εξελιχθηκαν σε τρολ αλλα οκ...

Σας εχει τυχει ποτε να σας πονεσουν οι κοιλιακοι απο το παρα πολυ γελιο??

Μικρος θυμαμαι ακουγα για πρωτη φορα καποια συντομα ανεκδοτα απο εναν που τα ελεγε πολυ ωραια, και συνεχομενα απο το ενα ανεκδοτο στο αλλο (θυμαμαι ειχαν να κανουν με την μικρη ανουλα κλπ) .

Το τι γελιο εριξα εκεινη τη μερα.. κομα το θυμαμαι... Με ειχαν πονεσει τοσο πολυ οι κοιλιακοι.. Δεν μπορουσα να παρω ανασα καποιες στιγμες, δεν ξερω φανταζομαι θα το παθαινουν κ αλλοι.

Γραμμωσα απ το γελιο..

παντα τετοιους πονους να εχεις 

εχω χρονια να πεσω κατω απ τα γελια :(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...