Ψιτ Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Έχετε αγαπημένη άσκηση γυμναστικής; «Το ντους και πάμε για μπύρες.» 2
Laurelien Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δικεφαλοι σηκωνοντας το λαπτοπ απο πανω μου, μηροι σηκωνοντας απ'το κρεβατι και τρεξιμο προς το ψυγειο. 2
Norone92 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 χεοροτερη για ποιο λογο;;old school ειναι.. Επιβαρύνει πολύ τους ώμους και υπάρχει ρίσκο σοβαρής ζημιάς. Δεν προτείνεται από γυμναστές, παρά μόνο από body builders. Εμένα το αγαπημένο μου είναι το παραδοσιακό bench press. Τίποτα καλύτερο απ' το να αψηφάς τους νόμους της βαρύτητας.
Mau-Maus Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Κάμψεις δικεφάλων με πιρούνι ~ πολλές επαναλήψεις , μέχρι να πιαστεί το σαγόνι (με προσοχή στο εύρος της κίνησης μην έχουμε καμιά εξάρθρωση σιαγόνας) 6 εως 8 φορές την ημέρα ! 2
nikos5800 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 η πιο αγαπημενη μου ασκηση ειναι το planche 1.5 χρονο μου πηρε μεχρι να καταφερω να φτασω στο straddle planche και οπως καταλβαινει κανεις εχω πολυ μεγαλη αδυναμια στο planche 1
tehAllantin Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 hip thrust εννοεις ναι μωε, πως κανεις ετσι για ένα ο ο κλοκόβφ ειναι τουμπανος
Glikos Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Καλά εσύ έχεις μείνει πολύ πίσω Θα έλεγα μαστουρμπέισον αλλά ήθελα να φανώ cool. Δικεφαλοι σηκωνοντας το λαπτοπ απο πανω μου, μηροι σηκωνοντας απ'το κρεβατι και τρεξιμο προς το ψυγειο. 2
AntiCambeR Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Κάμψεις στηριζόμενος στα 2 μικρά δαχτυλάκια.Μονόζυγο κρεμασμένος μόνο απο τους δείκτες.
panatha1369 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Επιβαρύνει πολύ τους ώμους και υπάρχει ρίσκο σοβαρής ζημιάς. Δεν προτείνεται από γυμναστές, παρά μόνο από body builders. Εμένα το αγαπημένο μου είναι το παραδοσιακό bench press. Τίποτα καλύτερο απ' το να αψηφάς τους νόμους της βαρύτητας. εχω ηδη ασβεστωμα ωμου..με ενοχλει ποιο πολυ στο bench press παρα στα flyes.. αν ξερεις να την κανεις εμπλεκοντε ελαχιστα οι ωμοι..
redhotstef Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Οι μισες απαντησεις εξελιχθηκαν σε τρολ αλλα οκ... Σας εχει τυχει ποτε να σας πονεσουν οι κοιλιακοι απο το παρα πολυ γελιο?? Μικρος θυμαμαι ακουγα για πρωτη φορα καποια συντομα ανεκδοτα απο εναν που τα ελεγε πολυ ωραια, και συνεχομενα απο το ενα ανεκδοτο στο αλλο (θυμαμαι ειχαν να κανουν με την μικρη ανουλα κλπ) . Το τι γελιο εριξα εκεινη τη μερα.. κομα το θυμαμαι... Με ειχαν πονεσει τοσο πολυ οι κοιλιακοι.. Δεν μπορουσα να παρω ανασα καποιες στιγμες, δεν ξερω φανταζομαι θα το παθαινουν κ αλλοι. Γραμμωσα απ το γελιο.. 1
Captn Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Οι μισες απαντησεις εξελιχθηκαν σε τρολ αλλα οκ... Σας εχει τυχει ποτε να σας πονεσουν οι κοιλιακοι απο το παρα πολυ γελιο?? Μικρος θυμαμαι ακουγα για πρωτη φορα καποια συντομα ανεκδοτα απο εναν που τα ελεγε πολυ ωραια, και συνεχομενα απο το ενα ανεκδοτο στο αλλο (θυμαμαι ειχαν να κανουν με την μικρη ανουλα κλπ) . Το τι γελιο εριξα εκεινη τη μερα.. κομα το θυμαμαι... Με ειχαν πονεσει τοσο πολυ οι κοιλιακοι.. Δεν μπορουσα να παρω ανασα καποιες στιγμες, δεν ξερω φανταζομαι θα το παθαινουν κ αλλοι. Γραμμωσα απ το γελιο.. παντα τετοιους πονους να εχεις εχω χρονια να πεσω κατω απ τα γελια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα