Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω μια αποθηκη σε ενα χωραφι  η οποια εχει και μια κατι σαν αυλη  σκεπασμενη απο πανω και απο τη μια πλευρα με σιδηροκατασκευη,σκεφτομαι να βαλω μια συρομενη πορτα και θελω να ρωτησω το εξης,υπαρχει καμια κλειδαρια που με το που τη διαρρηξουν να συνδεεται σε σειρηνα κοκκινη  και να γινεται χαμος?

επισης κλειδαρια gsm υπαρχει? ,γτ οποιος τη σπασει θα παει να την παρει  μαζι τ,αρα με το που δειξει κινηση το gsm θα στειλει μηνυμα και θα τρεξω

Δημοσ.

παιδια εχω μια αποθηκη σε ενα χωραφι  η οποια εχει και μια κατι σαν αυλη  σκεπασμενη απο πανω και απο τη μια πλευρα με σιδηροκατασκευη,σκεφτομαι να βαλω μια συρομενη πορτα και θελω να ρωτησω το εξης,υπαρχει καμια κλειδαρια που με το που τη διαρρηξουν να συνδεεται σε σειρηνα κοκκινη  και να γινεται χαμος?

επισης κλειδαρια gsm υπαρχει? ,γτ οποιος τη σπασει θα παει να την παρει  μαζι τ,αρα με το που δειξει κινηση το gsm θα στειλει μηνυμα και θα τρεξω

Συναγερμοι με ειδοποίηση μέσω κινητου υπάρχουν. Επίσης συναγερμοι με δυνατή σειρήνα.

Πέρα από το οτι με δυσκόλεψε η έλλειψη σημείων στίξης, έχω πάντως τις παρακάτω απορίες :

- Η σειρήνα πρέπει να είναι κόκκινη ή μόνο να γίνεται χαμός;

- Γιατι να πάρει την κλειδαριά (ή την πόρτα μαζί του);

Δημοσ.

σιγά μην βάλει και νάρκες

πρώτη φορά το διαβάζεις ή απλώς αγνοείς την ύπαρξη τους σε περιοχές ανάλογες της περιγραφής ;;

• Like 1
Δημοσ.

πρώτη φορά το διαβάζεις ή απλώς αγνοείς την ύπαρξη τους σε περιοχές ανάλογες της περιγραφής ;;

Εγώ και τα 2 πάντως.

Τί τόσο πολύτιμο μπορεί να έχει που να αξίζει περισσότερο απο μια ζωή; Εκτός και αν μιλάμε για μεγαλέμπορο ναρκωτικών ή για χωράφι στα σύνορα Μεξικού / ΗΠΑ.

Πολύ τηλεόραση δε βλέπουμε;

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ και τα 2 πάντως.

Τί τόσο πολύτιμο μπορεί να έχει που να αξίζει περισσότερο απο μια ζωή; Εκτός και αν μιλάμε για μεγαλέμπορο ναρκωτικών ή για χωράφι στα σύνορα Μεξικού / ΗΠΑ.

Πολύ τηλεόραση δε βλέπουμε;

έλα να προστέψεις εσύ φωτ/κα πανελ σε Χ στρέματα σ'ενα χωριό έξω απ'την Έδεσσα.

θα είσαι 24/07 εκεί & αν τύχει και σκάσουν οι Αλβανοί ή οι τσιγγάνοι δε θα την κοπανήσεις.

στείλε μου μήνυμα τι μισθό θέλεις για να τους σταματήσεις.

• Like 1
Δημοσ.

έλα να προστέψεις εσύ φωτ/κα πανελ σε Χ στρέματα σ'ενα χωριό έξω απ'την Έδεσσα.

θα είσαι 24/07 εκεί & αν τύχει και σκάσουν οι Αλβανοί ή οι τσιγγάνοι δε θα την κοπανήσεις.

στείλε μου μήνυμα τι μισθό θέλεις για να τους σταματήσεις.

εχεις βαλει ηλεκτρικο φραχτη, με ταση που σκοτωνει, στην εδεσσα; 

• Like 1
Δημοσ.

Συναγερμοι με ειδοποίηση μέσω κινητου υπάρχουν. Επίσης συναγερμοι με δυνατή σειρήνα.

Πέρα από το οτι με δυσκόλεψε η έλλειψη σημείων στίξης, έχω πάντως τις παρακάτω απορίες :

- Η σειρήνα πρέπει να είναι κόκκινη ή μόνο να γίνεται χαμός;

- Γιατι να πάρει την κλειδαριά (ή την πόρτα μαζί του);

ευχαριστω για την απαντηση σου αλλα επισης και τους αλλους που μπηκανε στο κοπο να απαντησουν,επειδη με εχουν κλεψει αρκετες φορες παντα η κλειδαρια λειπει,μαλλον απο φοβο για δακτυλικα,οσο για την κοκκινη βασιζεται στην αγνοια μου σχετικα με το ολο θεμα και ειμαι προφανως επηρρεασμενος απο ταινιες,αλλα επισης πιστευω οτι και αυτος που θα μπει ειναι επηρρεασμενος αλλα επισης  ο χρωματισμος της κοκκινης σειρηνας δημιουργει υποσυνειδητο φοβο μου ειπε μια φιλη μου ψυχολογος ,τωρα τι να σου πω και γω ας ειναι και πορτοκαλι δεν εχω θεμα ,τη δουλεια μου να κανω θελω

Δημοσ.

Αν δεν θες να πας σε λύση συναγερμού (που είναι η πιο σωστή) ψάξε στο ebay για GSM Trigger Alarm.

Συνήθως όμως αν δεν γίνει σωστά η εγκατάσταση (μπουν όλα χύμα στο κύμα) ο διαρρήκτης φεύγει μαζί με το σύστημα που έβαλες.

Το ίδιο ισχύει και με τα DVR.

Όταν βλέπω σε καταστήματα και έχουν τα DVR φάτσα κάρτα, είναι φυσιολογικό ο διαρρήκτης να το παίρνει μαζί του.

Έχε στο μυαλό σου πως οι διαρρήκτες δεν πάνε μόνοι τους, είναι τουλάχιστον 2 μαζί και ειδικά σε απομακρυσμένες περιοχές οπλοφορούν (μαχαίρι, πιστόλι).

Δημοσ.

εχεις βαλει ηλεκτρικο φραχτη, με ταση που σκοτωνει, στην εδεσσα; 

και να φανταστείς μετά την 1η φορά που πήραν ακόμη και τους φράχτες (αποζημιώθηκα από την ασφάλεια)...

......ξαναπροσπάθησαν !!! υποπτεύομαι πως τη 2η φορά το μετάνιωσαν !!!!

Δημοσ.

Παντως αδυνατω να καταλαβω τι σκατα βαζετε εκει μεσα, στην ερημια, ωστε να χρειάζεται ηλεκτροφορα καλωδια, ασφαλιστικη καλυψη και να μπαίνουν καθε τοσο οι διαδοχοι τπυ χουντινι (που φοβουνται οτι θα τους πιασουν απο τα αποτυπωματα στο λουκετο).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παντως αδυνατω να καταλαβω τι σκατα βαζετε εκει μεσα, στην ερημια, ωστε να χρειάζεται ηλεκτροφορα καλωδια, ασφαλιστικη καλυψη και να μπαίνουν καθε τοσο οι διαδοχοι τπυ χουντινι (που φοβουνται οτι θα τους πιασουν απο τα αποτυπωματα στο λουκετο).

έχω φωτοβολταϊκά, το έγραψα και πριν.

Επεξ/σία από mclein
  • Like 1
Δημοσ.

Μπορείς να κάνεις και το άλλο:

Αγοράζεις από ebay ένα φτηνό GPS tracker , και το τοποθετείς μέσα σε ένα από τα υποψήφια προς κλοπή αντικείμενα που έχεις στην αποθήκη σου...

Όταν πάει ο δράστης και σε κλέψει , θα βλέπεις με το GPS tracker που θα τα πάει οπότε γνωρίζοντας την "εδρα" του δράστη , την επόμενη φορά που τον βλέπεις στο GPS και έρχεται προς το χωράφι σου , εσύ πας στο σπίτι του και φορτώνεις τα δικά του πράγματα μαζί με τα δικά σου και τα πας στην αποθήκη σου.

Θα πάει σπίτι του , θα δει οτι τον έχουν κλέψει και θα τσαντιστεί.την επόμενη μέρα θα πάει πάλι στο χωράφι σου και θα δει τα δικά του πράγματα και θα τα πάρει στο κρανίο :lol:

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...