sphinxgr Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Αυτό σίγουρα κάνει τη δουλειά που θες και να σε ενημερώνει αξιόπιστα για όποια κίνηση γίνεται στην αποθήκη σου μέσω sms http://www.skroutz.gr/s/5400097/Chuango-G5-SafeHome-Basic.html Ηλεκτρικοί φράκτες είναι για ζωάκια. Δεν υπάρχει κάτι αξιόπιστο και φθηνό για ανθρώπους. *Αν κάποιος είναι hardcore και έχει και γνώσεις, να συνδέσει θερμικούς ανιχνευτές που θα ενεργοποιούνται παράλληλα με ανιχνευτές κίνησης με ρομποτικό minigun στην ταράτσα. Θα ενεργοποιείται όταν δίνουν trigger οι ανιχνευτές και θα σταματάει όταν η θερμότητα του αντικειμένου πέφτει κάτω από 33 βαθμούς (ή θα έχει ψοφήσει ή θα έχει διασκορπιστεί). Extra tip, ελευθερα γουρούνια στο οικόπεδο τα οποία θα είναι registered στο σύστημα και δεν θα ενεργοποιούν τους αισθητήρες. Σε χρόνο dt θα εξαφανίζουν όποια υπολείμματα υπάρξουν 2
kfyros Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δεν κοιτάς μήπως είναι αυτοί ; (αν είσαι αττική). Τους τσίμπησαν με δεδομένα από συναγερμό με κάμερες και καταγραφικό που είχε βάλει γνωστός μου που είναι η μισή οικογένεια είναι αστυνομικοί και το κυνήγησαν (βρήκαν αριθμό αυτοκινήτου)..http://www.newsit.gr/egklhma/Oi-4-tsigganoi-poy-eixan-kataklepsei-oli-tin-Athina-Toylaxiston-142-spitia/600820Δε νομίζω ότι υπάρχει τέτοια κλειδαριά που λες.Κι αν υπάρχει λες να μην το καταλάβει ο κλέφτης; Τώρα να βάλεις Lo-jack σε υλικά αποθήκης τραβηγμένο μου φαίνεται.Κάντο όμως αν σκοπός σου είναι να τους πιάσεις.Αν θέλεις να τους αποτρέψεις βάλε συναγερμό με ραντάρ εξωτερικού χώρου και ειδοποίηση (ότι βάρεσε) μέσω gsm - sms.Αλλά δεν ξέρω αν δικαιολογούνται τα κόστη.Θες και 220 ρεύμα για να μην πας σε αυτόνομα που είναι πολύ πιο ακριβά.
gregluffy Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Αν δεν θες να πας σε λύση συναγερμού (που είναι η πιο σωστή) ψάξε στο ebay για GSM Trigger Alarm. Συνήθως όμως αν δεν γίνει σωστά η εγκατάσταση (μπουν όλα χύμα στο κύμα) ο διαρρήκτης φεύγει μαζί με το σύστημα που έβαλες. Το ίδιο ισχύει και με τα DVR. Όταν βλέπω σε καταστήματα και έχουν τα DVR φάτσα κάρτα, είναι φυσιολογικό ο διαρρήκτης να το παίρνει μαζί του. Έχε στο μυαλό σου πως οι διαρρήκτες δεν πάνε μόνοι τους, είναι τουλάχιστον 2 μαζί και ειδικά σε απομακρυσμένες περιοχές οπλοφορούν (μαχαίρι, πιστόλι). χαχαχα ναι ρ φιλε αυτο ισχυει,εγω να φανταστεις στο χωραφι το εχω βαλει στη κορυφη της αποθηκης αρα πρεπει να ρθει με σκαλα σε ενα κουτι 1χ1 μετρο το εχω περιτυλιξει με φυλλα πολυουρεθανης και εχω βαλει κατι ναυλα απο πανω και το κουτι ειναι με γωνιες βιδωμενο και μεσα στο καταγραφικο εχω αδρανοποιημενο ενα γπσ τρακερ με εντολη ενεργοποιησης οταν βρεθει κινηση ,τι να πω ρ φιλε αμα τ παρει τοτε τον επιασα δεν παιζει να το χασω .το καταγραφικο τ ειχα βαλει για να δω ποιος με κλεβει με μια καμερα με φιλτρακι που δεν φαινονται οι υπερυθρες για να μπει ξεθαρεμενος ,οπως και εγινε και εγινε μηνυση και τα συναφη(ελληνας γειτονας ηταν),απλα τωρα εγω θελω μια σειρηνα να χαλαει κοσμο για να τον κανει να φυγει,τς γυφτους φοβαμε τωρα αυτοι ειναι που δεν καταλαβαινουν τπτ,επισης εχω σκεφτει να βαλω και ενα ηχογραφημενο μηνυμα μπαλοθιας και μετα ενα ΦΥΓΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΘΑ ΣΕ ΣΚΩΤΩΣΩ.απλα θα τρεχουν και δεν θα φτανουν χαχαχαχαχαχαχ,απλα πως το κανω,αυτο ειναι το θεμα 1
panosno1com Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 χαχαχα ναι ρ φιλε αυτο ισχυει,εγω να φανταστεις στο χωραφι το εχω βαλει στη κορυφη της αποθηκης αρα πρεπει να ρθει με σκαλα σε ενα κουτι 1χ1 μετρο το εχω περιτυλιξει με φυλλα πολυουρεθανης και εχω βαλει κατι ναυλα απο πανω και το κουτι ειναι με γωνιες βιδωμενο και μεσα στο καταγραφικο εχω αδρανοποιημενο ενα γπσ τρακερ με εντολη ενεργοποιησης οταν βρεθει κινηση ,τι να πω ρ φιλε αμα τ παρει τοτε τον επιασα δεν παιζει να το χασω .το καταγραφικο τ ειχα βαλει για να δω ποιος με κλεβει με μια καμερα με φιλτρακι που δεν φαινονται οι υπερυθρες για να μπει ξεθαρεμενος ,οπως και εγινε και εγινε μηνυση και τα συναφη(ελληνας γειτονας ηταν),απλα τωρα εγω θελω μια σειρηνα να χαλαει κοσμο για να τον κανει να φυγει,τς γυφτους φοβαμε τωρα αυτοι ειναι που δεν καταλαβαινουν τπτ,επισης εχω σκεφτει να βαλω και ενα ηχογραφημενο μηνυμα μπαλοθιας και μετα ενα ΦΥΓΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΘΑ ΣΕ ΣΚΩΤΩΣΩ.απλα θα τρεχουν και δεν θα φτανουν χαχαχαχαχαχαχ,απλα πως το κανω,αυτο ειναι το θεμα φωνή σταμάτη γαρδέλη να ηχογραφησεις , γαμάτα ολα παντως!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα