nivek Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 θελω να αγορασω ενα προγραμμα για malware ktl εχω το bitdifender security αλλα θελω να το συνδιασω με ενα προγραμμα για θελω να αγορασω ενα προγραμμα για malware ktl πιο μου προτεινε να παρω;;; εχω ακουσει θετικα σχολια για το MalwareBytes Anti Malware Premium ..εσεις μου προτεινετε κατι αλλο;; πια εινε τα καλυτερα προγραμματα για malware ktl ;;; σαν κυριο προγραμμα εχω το bitdifender security 2016 αλλα θελω να το συνδιασω με ενα προγραμμα για malware και spyware οπως σας ειπα..
SPANK Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Προσωπικά χρησιμοποιώ 2 3 φορές το 10ήμερο το malwarebytes με το δωρεάν πολύ καλό adwcleaner
nivek Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 δηλάδη αν συνδιασω malwarebytes με το δωρεάν πολύ καλό adwcleaner μαζι με το bindefender internet security 2016 το οποιο εχω θα εινε ενας καλος συνδιασμος;;;;
SPANK Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Για το bindefender internet security 2016 δεν γνωρίζω και έχω σταματήσεις να χρησιμοποιώ τετοια προγράμματα που τρέχουν συνέχεια και προσωπικά θεωρώ οτι ειναι ανούσια , εγω με το παραπάνω συνδιασμό δουλεύω χρόνια και δεν ειχα ποτε κανένα πρόβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα