tsifotis Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Οσο για το καβλουα κομματι της υποθεσης το οποιο κακως δεν ανελυσα, θα σας ακουστει καπως αλλα ενω ειχε ας πουμε επι σκηνης μια σιλικονατη γκομενα να τα δινει ολα σε solo καριερα το ματι μου δεν επεφτε εκει. Αυτο που γαμαγε ηταν να πιανει γκομενες (ειδικα στρεητ) να ξεχναν την κλεφτη τους ματια καρφωμενη πανω στη ρωγα της περφορμερ, δυσαναλογα περισσοτερο απο οσο κρατουσε ενα filler αστειακι. Ενιωθες τον προβληματισμο τους ως εκολλαπτομενες bi-curious. Ξεσηκωτικη εικονα.Κοριτσοπαρεες ειχε κατι ψηλα αλλα επειδη ειχε και παρα πολλους γραφικους τσοντακηδες με αλογοουρα που στοιχηματιζες οτι ηταν αυτοι που αφησαν λευκο λεκε στην αντρικη τουαλετα απογευματιατικα γενικα το μερος αποπνεε ενα αλερτ για τις γκομενες. Δεν ειχε την φλερτικη ατοσφαιρα που πετυχαινεις πχ σε ενα φεστιβαλ κινηματογραφου που μιλας οπου να 'ναι. Για να φανταστεις λιγο αφου κοψουνε εισιτηριο ενας αηδιας απο swinging parties δινει στις γκομενες (οπως και στη κοπελα του φιλου μου) φυλλαδιο "για παρτουζιτσα" και περνανε φανταζομαι το φεστιβαλ σε creep defense mode on.
tsakonas Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Αξιοπρεπέστατοι άνθρωποι και εσείς και το ''φιλικό'' ζευγάρι. dafuq?
Sellers Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Πηγα εχθες με ενα φιλικο ζευγαρι (ολοι γυρω στα 30) [...] Tα Σόδομα και τα Γόμορα!! 6
DDevil Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 @Tsifoti πιστευω γενικα επειδη οι γυναικες ειναι απο τη φυση τους φιλαρεσκες και ανταγωνιστικες θα κοιτουσαν απο περιεργεια μπορει και ζηλεια! Οσο για τους αηδιες που λες ενταξει απο τη μια σκεψου οτι εφοσον πας σε τετοιο μερος θα υπαρχουν αυτα αλλα ο τροπος ειναι βασικος θα μπορουσαν πχ πριν δωσουν το φυλλαδιο να ρωτησουν διακριτικα. Κατι αλλο ειπες λαιβ σεξ σοου δεν εχει καθολου? Tα Σόδομα και τα Γόμορα!!Και εγω προτεινα σε ενα φιλικο ζευγαρι να παμε λες να παρεξηθηκαν?
DDevil Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Εαν εισαι μονος...μαλλον Να φερουν καμια φιλη τοτε να παμε ολοι μαζι 1
παπι Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Στο φουμπου βλεπω φορο απο λαιβ γαμηση. ... επρεπε να παω..
zio10 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 αχχαχαχαχαχαχαχα εχω λαλισει Προφητικός μην είσαι μόνο! 5
Anorymous Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Πηγα εχθες με ενα φιλικο ζευγαρι (ολοι γυρω στα 30) Για μια φορα ισως αξιζει. 12 ευρω εισοδος (τα ζευγαρια 22 - φοιτητης 6). Ειναι σε δυο επιπεδα. Γυρω γυρω εχει περιπτερα εκθεσης με εσωρουχα, βοηθηματα κλπ κλπ. Ολα αναμενομενα εκτος απο δυο ημιασχετα "περιπτερα". Το πρωτο ηταν απο μια τυπισα που φτιαχνει ρακομελο που την ειχα πετυχει και στην εκθεση τροφιμων και ποτων οπότε το πουλουσε και εκει (πχ 5 ευρω τα 200ml) με την ασυλληπτη Do It Yourself αφισα "ΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΡΑΚΟΜΕΛΟ". Φυσικα οι ετικετες στο μπουκαλι παρεμειναν ως ειχαν. Αυτο που λετε πηγαινε κι ερχοταν. Εκανε μια προσπαθεια ευφανταστη. Αγορασαμε ενα μπουκαλακι (που χρειαστηκε για μετα για να χαλαρωσουμε) με δωρο πλαστικα ποτηρακια Το παρανοϊκο περιπτερο ηταν ενα που ειχε ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΖΩΗΣ. Το σκαναρα πανω κατι μεχρι να εντοπισω μπας και το συνδυαζε καπως με την εκθεση ερωτισμου με σλογκαν τυπου "αγαπηστε τον ερωτα, αγαπηστε τη ζωη". Τιποτε.. Προσπαθεια μηδεν. Ο τυπος μαλλον στηνει περιπτερο σε ΚΑΘΕ εκθεση. Ειχε μια φατσα "τι στο διαολο κανω εδω, τι στο διαολο κανω με την ζωη μου γενικοτερα..." Ολα τα αλλα ηταν ας πουμε προβλεπομενα στην εκθεση. Κιλοτακια, nipple piercing, χαπακια λιμπιντο, κλπ. Α, ενδιαφερον ειχε και το περιπτερο του γνωστου τηλεμαιδανου μοντελοπροαγωγου Σπυρου Ρεβη αφιερωμενο στην Μαρια Αλεξανδρου . Βγηκα μαζι του σελφι και μου ζητησε το κινητου μου γιατι θα κανει παρτυ με ωραιες μοντελες(!!!) Μυριζε αφροδισια ο τυπος εαν βγαζει νοημα αυτο που λεω, Παμε τωρα στον κεντρικο χωρο. Στη συναυλιακη σκηνη καθε λιγο εμφανιζονται διαφορα events. Συνηθως αισθησιακα (αντρικο ή γυναικειο στριπτιζ) ή πραγματα με comic relief πχ υπερβαρες στριπερ να κανουν παρωδια sex show ή και τελειως ασχετα οπως ενας playback μιμος του michael jackson που εαν αυτη η μιμηση ηταν καποιου χωρατατζη φιλου σε αποκριατικο παρτυ θα ηταν καλη προσπαθεια αλλα ως εκει. Γυρω γυρω απο την σκηνη, δηλαδη στην αρενα που λεμε εχει κλειστες σκηνες σε μικρογραφια απο τα αθηναικα καμπαρε, οκ δηλαδη στριπ κλαμπ, αντε μην το κουραζουμε ΚΩΛΟΜΠΑΡΑ, που προσεφερουν για 5€ την εμπειρια τως πεταλουδων της νυχτας αλλα χωρις το διπλανο τραπεζι με τον ακυρο φιλο του κουμπαρου που γκαριζει συνεχεια στο μπατσελορ, αμηχανα κλισε αστεια. Εγω δεν μπηκα μεσα αλλα ειχα την εμπνευση να κερασω στο φιλικο ζευγαρι που με κουβαλησε μια κοπελα που τους πηρε απο το χερι για ενα "private show" μεσα στην σκηνη. Αφου εδωσα στον μετρ, γλοιωδη υπευθυνο 2χ5 ευρω λιγο αργοτερα τους ειδα να βγαινουν με ενοχο χαμογελο του τυπου what happens in Erotica stays in Erotica. Θα το ξανακαναν. Εγω παλι νομιζω μια φορα φτανει η επισκεψη, εξαντλειται ο χωρος γρηγορα. Ισως εαν οταν ξεκινησα να μιλαω σε μανα-κορη (; δεν ειμαι σιγουρος) στις θεσεις των θεατων την ωρα του αποτυχημενου φλερτ με την νεοτερη, δεν ελουζα την πλατη της κυριουλας με την πανακριβη μπυρα μου (5υρω/400ml) ισως ειχα αποκομισει αλλη εμπειρια. ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ! υπαρχει και το αλλο εισητηριο που εχει 40 ευρω νομιζω και εχεις προσβση σε VIP χώρους αυτο θα ηθελα να μαθω τι παιζει.
zio10 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 υπαρχει και το αλλο εισητηριο που εχει 40 ευρω νομιζω και εχεις προσβση σε VIP χώρους αυτο θα ηθελα να μαθω τι παιζει. Σε κερνάνε "ερωτικό ρακόμελο»
Razor_7 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 υπαρχει και το αλλο εισητηριο που εχει 40 ευρω νομιζω και εχεις προσβση σε VIP χώρους αυτο θα ηθελα να μαθω τι παιζει.Πάει το επίδομα του ΟΑΕΔ...
Anorymous Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Πάει το επίδομα του ΟΑΕΔ... να επαιρνα και επιδομα καλα θα ηταν χαχα
Lanike71 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 γιατι οχι ???ειναι κακο να ειναι καποιος απελευθερωμενος σεξουαλικα και να μην εχει ταμπου? Καθόλου. Αρκεί να μπορεί να το διαχειριστεί και να μην το γυρίσει στο ανατολίτικο στο τέλος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα