Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με αγορές από το ebay.

Θέλω να αγοράσω κάτι από το ebay. όταν είναι να έρθει Ελλάδα πως θα το ξέρω; που θα έρθει; έρχεται στο σπίτι με τι;Πάω εγώ κάπου για να το πάρω;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.. 

Δημοσ.

Αν παραγγείλεις απλό ταχυδρομείο, θα ερθει κάποια στιγμή σπίτι με ελτα

Αν παραγγείλεις registered θα σου δωθεί track number που θα παρακολουθείς την πορεία του μεχρι να στο φέρουν τα ελτα σπιτι σου

Αν παραγγείλεις με dhl θα στο φέρει η dhl σπιτι σου και αν το πήρες εκτός ΕΕ, θα σταματήσει σίγουρα τελωνείο για "ταρίφα".

Διάβασε τους παρακατω οδηγούς, θα σου λυθούν πολλές απορίες (τωρινές και μελλοντικές)

http://www.insomnia.gr/topic/191319-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CF%8E%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-ebay-2/

http://www.insomnia.gr/wiki/_/internet/%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C-r409

Δημοσ.

Ας μιλήσω με παράδειγμα γιατί δεν το πολύ κατάλαβα!! βρήκα ένα αντικείμενο από το Ηνωμένο Βασίλειο και μου βγαίνει περίπου 42 ευρώ με τα μεταφορικά. από εκεί και πέρα πληρώνω τίποτα άλλο μέχρι να έρθει στο σπίτι; τελωνείο; μεταφορική;

Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά δεν κατάλαβα..

Συγγνώμη για την ταλαιπωρία.

Δημοσ.

23 λίρες το προϊόν και 8 λίρες μεταφορικά, όλα μαζί 31 λίρες. Αυτό θα χρεωθείς και τίποτα αλλο.

Δεν ειναι registered αρα δεν μπορείς να παρακολουθείς την πορεία του. 

Από εκεί και πέρα, κοίταξα λίγο τα reviews και παρόλο που εχει πολύ καλό score, για αυτό που θες να παραγγείλεις διαβάζω αρκετά παράπονα, είτε οτι δεν στάλθηκε ή οτι ήταν κακής ποιότητας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...