Postmort3m Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Καλησπέρα Γνωρίζει κανένας πόσο κοστίζει το μεταπτυχιακό σε Mediterranean και Metropolitan? Συγκεκριμένα με ενδιαφέρει ο τομέας της πληροφορικής σε Advanced Computer Networks και Ασφάλεια πληροφοριών και ηλεκτρονική εγκληματολογία αντίστοιχα.
arxangelos Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 με ενδιαφερει και εμενα , αν μαθεις πες ή αν ξερει καποιος αλλος και μπορει να βοηθησει
dimitrisOP Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 κοιτάζοντας λίγο το curriculum δεν μου κάνει κλικ Δες και το distance learning του leicester γύρω στα 15κ για 12-16 μήνες
arxangelos Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 καλα εδω μιλας για τρελα ποσα εσυ , το ειχα τσεκαρει αυτο που λες αλλα δεν με ψηνει το distance ηλπιζα οτι αυτο θα ειναι πανω κατω 6-8Κ
dimitrisOP Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Καλύτερα δώσε ένα CCNP...χίλιες φορές καλύτερο 1
Postmort3m Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Καμμένα λεφτά είναι να τα δίνεις σε καφετέριες αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Προφανώς εσύ fsbmaniac δεν έδωσες λεφτά για την εκπαίδευση σου αν κρίνω από την κατακρεούργηση του καμμένα οπότε λογικό να τα θεωρείς πεταμένα λεφτά. Εχω στο νου μου και CCNA-CCNP αλλά αυτά μπορώ να τα δώσω όποτε θέλω. 1
leonidas_fs Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Απο γνωστους κτλ που είχα ακούσει το κόστος πρέπει να είναι ανάμεσα σε 7-10 χιλιάδες. Εκει γύρω υπολόγιζε!
Constant1ne Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Γύρω στις 8 χιλιάδες. Υπάρχουν συνήθως και εκπτώσεις ή υποτροφίες.
arxangelos Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 μπορει καποιος να μου πει γιατι θεωρει ενα μεταπτυχιακο αγγλικου πανεπιστημιου το οποιο εδρευει απλα και στην ελλαδα καμμενα χρηματα; γενικα ειμαι στο ψαξιμο και εγω αυτον τον καιρο σκεφτομαι πολλα για το τι μεταπτυχιακο θα πρεπει να κανω, αν εχει καποιος στο μυαλο του καποιο καλυτερο μεταπτυχιακο και μπορει να βοηθησει θα ηταν καλα. θεωρω παντως οτι απο τετοια κολλεγια ειναι πιο ευκολο να φυγεις εξω , αν αυτος ειναι ο σκοπος για τον οποιο κανεις το μεταπτυχιακο
dimitrisOP Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Είναι κάπως low το επίπεδο σε αυτές τις σχόλες και το derby από ότι βλέπω είναι στον πάτο στα rankings 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 μπορει καποιος να μου πει γιατι θεωρει ενα μεταπτυχιακο αγγλικου πανεπιστημιου το οποιο εδρευει απλα και στην ελλαδα καμμενα χρηματα; Το μεταπτυχιακό τι τίτλο θα φέρει επάνω, του πανεπιστημίου του εξωτερικού ή του κολλεγίου τάδε? Αν είναι το δεύτερο, χωρίς να αμφισβητώ τις γνώσεις που θα λάβεις, θα έχεις την γνωστή νοοτροπία του έλληνα που μόλις δει τίτλο κολλεγίου θα σκεφτεί τα κλασσικά που έχουμε αναφέρει πολλάκις εδώ. Οπότε αν είναι να σκάσεις τόσα χρήματα για να μείνεις Ελλάδα, καλύτερα είτε να κοιτάξεις άλλον φορέα εκπαίδευσης ή να μην κάνεις τίποτα.
Constant1ne Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 μπορει καποιος να μου πει γιατι θεωρει ενα μεταπτυχιακο αγγλικου πανεπιστημιου το οποιο εδρευει απλα και στην ελλαδα καμμενα χρηματα; γενικα ειμαι στο ψαξιμο και εγω αυτον τον καιρο σκεφτομαι πολλα για το τι μεταπτυχιακο θα πρεπει να κανω, αν εχει καποιος στο μυαλο του καποιο καλυτερο μεταπτυχιακο και μπορει να βοηθησει θα ηταν καλα. θεωρω παντως οτι απο τετοια κολλεγια ειναι πιο ευκολο να φυγεις εξω , αν αυτος ειναι ο σκοπος για τον οποιο κανεις το μεταπτυχιακο Ρίξε μια ματιά και εδώ http://athtech.gr/studies/masters/ για Αθήνα ή για Θεσσαλονίκη http://www.citycollege.sheffield.eu/frontend/articles.php?cid=43&t=Courses.
SlickNick Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Το ότι ένα πανεπιστήμιο προσφέρει κάποιο πτυχίο δεν σημαίνει ότι υπάρχουν και δουλειές που ανταποκρίνονται σε αυτό. Ακόμη και αν το πτυχίο αναφέρει στον τίτλο κάτι που ζητάνε σε αγγελίες, πχ "δίκτυα", δεν σημαίνει ότι θα είναι κάτι περισσότερο από χαρτί τουαλέτας όταν το δείξεις σε εργοδότη. Πρόσεχε πολύ τα ιδιωτικά στην Ελλάδα και τα σοβαροφανή πτυχία που προσφέρουν... 1
Papakaliati Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Δεν θεωρω οτι οτιδηποτε εχει να κανει με εκπαιδευση ειναι χαμενα λεφτα. Απλα θεωρω οτι πρεπει ρεαλιστικα να σκεφτεις τι θα σου προσφερει στην μελοντικη σου καριερα αυτο το χαρτι. Μην το κανεις απλα για νασαι φοιτητης για ακομη εναν χρονο, η επειδη φοβασαι να βγεις στην αγορα εργασιας. Αμα το εχεις σκεφτει καλα, go for it. Ενας πολυ καλος μου φιλος μετα απο μεταπτυχιακο στο ΠΑΜΑΚ που το εκανε ενω εργαζοτανε full time με τεραστιες προσωπικες θησιες, ειχε βρει θεση με σχεδον 50% καλυτερο μισθο σε κορυφαια εταιρια. Φυσικα το μεταπτυχιακο απο μονο του δεν λεει και τιποτα, αλλα βοηθαει μερικες φορες στο να σου δωσει μια ευκαιρια ωστε να διεκδικησεις κατι καλυτερο. Επεξ/σία 19 Απριλίου 2016 από Papakaliati
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα