Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ισχυει, Τοσο απλα. 

Ξεκαθαρη γραμματικη. Οτι υπαρχει ενα λινκ απο random χρηστη στο wordreference δεν λεει κατι.

Δεν ειναι θεμα Μπαμπινιωτη, δεν υπαρχει παλαιοτερος τροπος γραφης ουτε υπαρχουνε αντικρουομενες αποψεις για το θεμα. Επισηςγια να βαλεις αυτο το σαχλο-λινκ σημαινει οτι σκαναρες ολα τα αλλα που εξηγουν οτι προκειται περι κλασσικου γραμματικου λαθους. 

Δεν μιλαμε για δυο τυπους γραφης οπως κλασικος και κλασσικος αλλα για λαθος που δεν το περιλαμβανει κανενα λεξικο.

Μονο επωνυμο ΚΑΜΜΕΝΟΣ υπαρχει και δεν μας απασχολει γιατι ενα επωνυμο δεν ακολουθει την γραμματικη πιστα.

Και εγω κανω λαθη αλλα η διαφορα ειναι οτι τ΄ αναγνωριζω και δεν συνεχιζω να ζω στην αρνηση. Επισης δεν κουναω το δαχτυλο σε αυτους που κανουνε λαθη οπως το καμεννα για να το "διορθωσω" σε καμμενα.

Εν ολιγοις, οχι αλλα παραπληροφορηση, ευχαριστουμε...

Ειναι οντως καμενος τελικα το σωστο ? Ντε φακτο ? Γιατι κι εγω τοσο καιρο με μμ το γραφω! Να μαθουμε και τιποτα χαχα. Και στο ιντερνετ δηλαδη αλλου θα το δεις με ενα Μ κι αλλου με δυο Μ (εννοω αρθρα κτλ)

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δεν ισχυει, Τοσο απλα. 

Ξεκαθαρη γραμματικη. Οτι υπαρχει ενα λινκ απο random χρηστη στο wordreference δεν λεει κατι.

Δεν ειναι θεμα Μπαμπινιωτη, δεν υπαρχει παλαιοτερος τροπος γραφης ουτε υπαρχουνε αντικρουομενες αποψεις για το θεμα. Επισηςγια να βαλεις αυτο το σαχλο-λινκ σημαινει οτι σκαναρες ολα τα αλλα που εξηγουν οτι προκειται περι κλασσικου γραμματικου λαθους. 

Δεν μιλαμε για δυο τυπους γραφης οπως κλασικος και κλασσικος αλλα για λαθος που δεν το περιλαμβανει κανενα λεξικο.

Μονο επωνυμο ΚΑΜΜΕΝΟΣ υπαρχει και δεν μας απασχολει γιατι ενα επωνυμο δεν ακολουθει την γραμματικη πιστα.

Και εγω κανω λαθη αλλα η διαφορα ειναι οτι τ΄ αναγνωριζω και δεν συνεχιζω να ζω στην αρνηση. Επισης δεν κουναω το δαχτυλο σε αυτους που κανουνε λαθη οπως το καμεννα για να το "διορθωσω" σε καμμενα.

Εν ολιγοις, οχι αλλα παραπληροφορηση, ευχαριστουμε...

Οπως είπα οταν μπαίνεις σε θέμα σχετικό με την εκπαίδευση, είσαι offtopic και απλά μπαίνεις να γράψεις μια μαλ...κια ναι θα στην πω και θα το αξίζεις. Πέρα από αυτό αν κοιτάξεις λίγο στο google θα δεις οτι πολλοί γράφουν αυτή και πολλές άλλες λέξεις και με τους δυο τρόπους. Προσωπικά θεωρώ ότι και τα δύο είναι σωστά, τώρα αν εσένα σε συμφέρει να μην είναι για να το παίξεις παντογνώστης τι να πω όλοι έχουμε τα ψυχολογικά μας. Προφανώς και όλοι κάνουν ορθογραφικά και γραμματικά λάθη αλλά εξήγησα γιατί του την είπα. Άλλο λάθος και άλλο να είσαι προκλητικός. Άλλο να κάνεις ένα λάθος που να δικαιολογείται και άλλο να βγάζεις μάτι με τα δυο ν. Στην σύγχρονη ελληνική γλώσσα καλώς ή κακώς πολλές λέξεις έχουν εξελιχθεί και γράφονται με διάφορους τρόπους, το να μου βάλεις την εξήγηση της λέξης από ένα λεξικό δεν μου λέει κάτι. Και το δικό μου απο λεξικό είναι ασχέτως το ποιος το έγραψε. Γράψε καμμένα στο google και δες πόσοι γράφουν την λέξη και έτσι και μετά γράψε καμέννα και κάνε την σύγκριση. Από την στιγμή που πρακτικά χρησιμοποιείται και με τους δύο τρόπους από μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων για μένα και οι δυο είναι σωστοί.

Δημοσ.

Τώρα είδα ότι το λινκ που έβαλες είναι απο το βικιλεξικό (wiki) και μου λες εμένα οτι το λινκ που έβαλα το έγραψε ένας τυχαίος χρήστης? Στο βικιλεξικό ποιος νομίζεις ότι γράφει ο Μπαμπινιώτης? χαχαχαχα

Δημοσ.

Εγώ αυτά βλέπω στις αγγελίες εργασίας, αν βρεις κάτι διαφορετικό στείλε μου να δω και εγώ. Προφανώς δεν κατάλαβες τον ειρωνικό τόνο με το οποίο το είπα. Οκ μπορεί να μην ζητάνε να είσαι κάτω των 25 αλλά αν έχεις μόλις αποφοιτήσει οι πιθανότητες να βρεις δουλειά είναι ανύρπακτες. Γιατί πολύ απλά όλοι ζητάνε προυπηρεσία/εμπειρία. Το 99% θέλουν προυπηρεσία ή/και γνώσεις/εμπειρία σε ένα κατεβατό πράγματα..Μόνο με πτυχίο χωρίς προυπηρεσία δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις δουλειά σε αυτόν τον τομέα στην Ελλάδα του 2016. Ούτε καν πρακτική γιατί εκεί ζητάνε κανονικούς υπαλλήλους με μισθό 0  ευρώ. Και εγώ ξέρω εναν από την σχολή μου ο οποίος βρήκε δουλειά στα 20 του χωρίς να έχει πάρει καν το πτυχίο ακόμα αλλά είχε δουλέψει 6 μήνες σε ένα ξενοδοχείο ως τεχνικός δικτύου και άλλον 1 χρόνο κάπου αλλού.

Ενδεικτικά: http://www.skywalker...αιρικών-Πελατών

Όλες οι αγγελίες σε αυτά τα προσόντα κινούνται πάνω κάτω.

Δεν μας είπες όμως τι προσόντα/σπουδές έχουν οι φίλοι σου χωρίς προυπηρεσία και βρήκαν δουλειά?

Η γνώμη μου είναι μην πτοείσαι από το τι ζητάνε στις αγγελίες και στέλνε βιογραφικά. Διότι ο καθένας μπορεί να ζητάει οτι θέλει ως προσόντα, αυτό δεν σημαίνει οτι θα κάθεται όλος ο κόσμος με σταυρωμένα τα χέρια και δεν θα κάνει τίποτα. Τα πολλά προσόντα και τα κατεβατά τα γράφουν έτσι διότι αν δεν τα γράψουν τότε θα κλατάρουν οι mail servers από τον αριθμό βιογραφικών που θα λαμβάνουν οι εταιρείες.

• Like 1
Δημοσ.

Για οποιον ενδιαφέρεται το μεταπτυχιακο στο mediterranean έχει αρχική τιμή 10750 και μετά παίζουν διάφορες εκπτώσεις, πχ -15% αν πληρώσεις εφαπαξ (στην τιμη των διδακτρων) τα διδακτρα ειναι 7650 τα υπολοιπα τα fees του ξενου πανεπιστημιου.

Στο μετροπολιταν αρχικη 8500.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...