overpower Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Γενικα ποσο καιρο κανουν να την στειλουν? Λεω να την βγαλω και ισως στειλω τα δικαιλογητικα μεχρι την Τεταρτη. Για παραδειγμα την 2η εβδομαδα του Πασχα θα την εχω? Μετα θα λειπω για αυτο ρωταω...
kingjulien11_ Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δεν την εχω βγάλει αλλα την κοίταζα κι εγω. Δεν εχω πολύ καταλάβει σε τι χρησιμεύει.. Εσύ γιατί την θες;
overpower Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δεν την εχω βγάλει αλλα την κοίταζα κι εγω. Δεν εχω πολύ καταλάβει σε τι χρησιμεύει.. Εσύ γιατί την θες; Στην βονταφον εχω διπλασιο ποσο ανανεωσης. Με την καρτα νεων εχεις εκπτωσεις τοσο στην Ελλαδα, οσο και στο Εξωτερικο. Εκπτωσεις σε διαμονη, διασκεδαση, φαι, μουσεια, ψυχαγωγια κτλ. Επειδη παω εξωτερικο 2 φορες/χρονο δεν με χαλαει. Κυριως ομως για την βονταφον την βγαζω γιατι στην ουσια την 1η φορα θα κανω ανανεωση θα ειναι σαν να μην εχω πληρωσει για την καρτα νεων, και απο τον 2ο μηνα θα εχω ηδη κερδος...
kingjulien11_ Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Στην βονταφον εχω διπλασιο ποσο ανανεωσης. Με την καρτα νεων εχεις εκπτωσεις τοσο στην Ελλαδα, οσο και στο Εξωτερικο. Εκπτωσεις σε διαμονη, διασκεδαση, φαι, μουσεια, ψυχαγωγια κτλ. Επειδη παω εξωτερικο 2 φορες/χρονο δεν με χαλαει. Κυριως ομως για την βονταφον την βγαζω γιατι στην ουσια την 1η φορα θα κανω ανανεωση θα ειναι σαν να μην εχω πληρωσει για την καρτα νεων, και απο τον 2ο μηνα θα εχω ηδη κερδος... Μάλιστα! Στην Vodafone είσαι σε φοιτητικό πρόγραμμα? Γιατί εγώ έχω το CU το φοιτητικό και πραγματικά πόσο πιο φτηνά πια μπορεί να πάει? xD anyway, θα το ψάξω κι εγώ τώρα που το είπες πάντως. Κι εγώ ταξιδεύω αλλά δεν έχω πετύχει πουθενά να την αναφέρουν. Ξέρεις καθόλου αν παίζει τπτ με αυτήν σε Βουδαπέστη? Θα πάω το καλοκαίρι κι αν είναι να την εκμεταλλευτώ!
overpower Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Στην ιστοσελιδα τους εχουν γενικα τις προσφορες. Ακομα και για την Βουδαπεστη εχεις σε αρκετα μαγαζια εκπτωσεις (εστιατορια,καφε)
Mikeasdf Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Μολις την παρηγγειλα μου ηρθε την επομενη μερα.Συνηθως κανουν 1-3 μερες μαξ.
Neymar Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 καλησπέρα στη παρεα ,επειδη λογω ηλικιας δε μπορω να βγαλω ,μηπως εχει κανεις αριθμο να μου δωσει για τη Vodafone?εάν δεν επιτρεπεται ας διαγραφει,ευχαριστω
Neymar Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Στις 27/12/2018 στις 10:02 ΜΜ, Neymar είπε καλησπέρα στη παρεα ,επειδη λογω ηλικιας δε μπορω να βγαλω ,μηπως εχει κανεις αριθμο να μου δωσει για τη Vodafone?εάν δεν επιτρεπεται ας διαγραφει,ευχαριστω Μια τελευταία προσπάθεια μήπως υπάρχει κάποιος? Ευχαριστω και καλή χρονιά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα