Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γενικα ποσο καιρο κανουν να την στειλουν? Λεω να την βγαλω και ισως στειλω τα δικαιλογητικα μεχρι την Τεταρτη. Για παραδειγμα την 2η εβδομαδα του Πασχα θα την εχω? Μετα θα λειπω για αυτο ρωταω...

Δημοσ.

Δεν την εχω βγάλει αλλα την κοίταζα κι εγω. Δεν εχω πολύ καταλάβει σε τι χρησιμεύει.. Εσύ γιατί την θες;

Στην βονταφον εχω διπλασιο ποσο ανανεωσης. 

Με την καρτα νεων εχεις εκπτωσεις τοσο στην Ελλαδα, οσο και στο Εξωτερικο. Εκπτωσεις σε διαμονη, διασκεδαση, φαι, μουσεια, ψυχαγωγια κτλ. Επειδη παω εξωτερικο 2 φορες/χρονο δεν με χαλαει. Κυριως ομως για την βονταφον την βγαζω γιατι στην ουσια την 1η φορα θα κανω ανανεωση θα ειναι σαν να μην εχω πληρωσει για την καρτα νεων, και απο τον 2ο μηνα θα εχω ηδη κερδος...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Στην βονταφον εχω διπλασιο ποσο ανανεωσης. 

Με την καρτα νεων εχεις εκπτωσεις τοσο στην Ελλαδα, οσο και στο Εξωτερικο. Εκπτωσεις σε διαμονη, διασκεδαση, φαι, μουσεια, ψυχαγωγια κτλ. Επειδη παω εξωτερικο 2 φορες/χρονο δεν με χαλαει. Κυριως ομως για την βονταφον την βγαζω γιατι στην ουσια την 1η φορα θα κανω ανανεωση θα ειναι σαν να μην εχω πληρωσει για την καρτα νεων, και απο τον 2ο μηνα θα εχω ηδη κερδος...

Μάλιστα! Στην Vodafone είσαι σε φοιτητικό πρόγραμμα? Γιατί εγώ έχω το CU το φοιτητικό και πραγματικά πόσο πιο φτηνά πια μπορεί να πάει? xD anyway, θα το ψάξω κι εγώ τώρα που το είπες πάντως. Κι εγώ ταξιδεύω αλλά δεν έχω πετύχει πουθενά να την αναφέρουν. Ξέρεις καθόλου αν παίζει τπτ με αυτήν σε Βουδαπέστη? Θα πάω το καλοκαίρι κι αν είναι να την εκμεταλλευτώ!

Δημοσ.

Στην ιστοσελιδα τους εχουν γενικα τις προσφορες. Ακομα και για την Βουδαπεστη εχεις σε αρκετα μαγαζια εκπτωσεις (εστιατορια,καφε)

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

καλησπέρα στη παρεα ,επειδη λογω ηλικιας δε μπορω να βγαλω ,μηπως εχει κανεις αριθμο να μου δωσει για τη Vodafone?εάν δεν επιτρεπεται ας διαγραφει,ευχαριστω

Δημοσ.
Στις 27/12/2018 στις 10:02 ΜΜ, Neymar είπε

καλησπέρα στη παρεα ,επειδη λογω ηλικιας δε μπορω να βγαλω ,μηπως εχει κανεις αριθμο να μου δωσει για τη Vodafone?εάν δεν επιτρεπεται ας διαγραφει,ευχαριστω

Μια τελευταία προσπάθεια μήπως υπάρχει κάποιος? 

Ευχαριστω και καλή χρονιά 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...