nickolas Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Τελευταία βλέπω πως η κίνηση σε πολλά forum που πάω είναι "πεσμένη". Θέματα που περιμένω να έχουν ήδη ανοικτεί για κάτι καινούργιο δεν υπάρχουν και πολλά threads είναι πολύ υποτονικά παρά το ότι αφορούν δημοφιλή θέματα... έχω την εντύπωση πως σταδιακά οι συζητήσεις μεταφέρονται σε facebook group που είναι και πολύ πιο εξειδικευμένα από ένα τυπικό forum αλλά από την άλλη όχι τόσο ανοικτά και εύκολο να τα βρεις με ένα google search για παράδειγμα. Ποια είναι η άποψή σας? Θα "ρουφήξει" όλο το internet το fb?
NikosKallithea Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Τελευταία βλέπω πως η κίνηση σε πολλά forum που πάω είναι "πεσμένη". Θέματα που περιμένω να έχουν ήδη ανοικτεί για κάτι καινούργιο δεν υπάρχουν και πολλά threads είναι πολύ υποτονικά παρά το ότι αφορούν δημοφιλή θέματα... έχω την εντύπωση πως σταδιακά οι συζητήσεις μεταφέρονται σε facebook group που είναι και πολύ πιο εξειδικευμένα από ένα τυπικό forum αλλά από την άλλη όχι τόσο ανοικτά και εύκολο να τα βρεις με ένα google search για παράδειγμα. Ποια είναι η άποψή σας? Θα "ρουφήξει" όλο το internet το fb? Εχεις κανει ερευνα για αυτο που αναφέρεις ή επειδή ενδεχομένως δεν απαντάνε σε καποια απο τα θεματα που παρακολουθεις Ποιος κανει σοβαρη συζητηση στο fb, εχω ενα λογαριασμό και το max που μπορω να μεινω συνδεμένος την ημερα δεν ειναι πανω απο 1-2 λεπτα, ενδιαφέρον κανενα απολύτως, εκτος απο μλκιουλες.
tarantules Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Εγώ πάλι , τον πλούτο της πληρoφορίας που βρίσκω σε forum δεν τον έχω βρει πουθενά αλλού.Ειδικά σε ξένα forum. Από την άλλη, όσον αφορά το facebook , ούτε δομή υπάρχει , ούτε ενότητες, γενικότερα μια χαώδης χύμα κατάσταση που δεν μπορεί να συγκριθεί με τα εργαλεία που σου δίνει ένα καλά στημένο forum. 2
tsofras Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Συμφωνώ αν και δεν έχω facebook (είχα στις αρχές και το έσβησα) θεωρώ ότι είναι μόνο για διαφήμιση (βολεύει για επαγγελματίες κάθε είδους) , παιχνιδάκια και κουτσομπολιό. Δεν θεωρώ ότι έχει κάποια άλλη αξία. Αντίθετα στα σοβαρά forums υπάρχει κίνηση, υπάρχει κόσμος με γνώση και υπάρχει όρεξη, οπότε θεωρώ ότι δεν θα τα αντικαταστήσει ποτέ το fb, εκός αν βγάλει κάποια πλατφόρμα και τα στήνεις εκει πάνω αλλά και πάλι σε μορφή forum
isay Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Τελευταία βλέπω πως η κίνηση σε πολλά forum που πάω είναι "πεσμένη". Θέματα που περιμένω να έχουν ήδη ανοικτεί για κάτι καινούργιο δεν υπάρχουν και πολλά threads είναι πολύ υποτονικά παρά το ότι αφορούν δημοφιλή θέματα... έχω την εντύπωση πως σταδιακά οι συζητήσεις μεταφέρονται σε facebook group που είναι και πολύ πιο εξειδικευμένα από ένα τυπικό forum αλλά από την άλλη όχι τόσο ανοικτά και εύκολο να τα βρεις με ένα google search για παράδειγμα. Ποια είναι η άποψή σας? Θα "ρουφήξει" όλο το internet το fb? Το facebook chat μαζευει και θα μαζευει τις χαζοκουβεντες και ακομα κι αν γινει καποια σοβαρη συζήτηση, θα χαθεί γιατί δεν μπορεί να βρεθεί μεσω Internet. Αντίθετα στα fora είναι μαζεμένη και θα μαζευει γνώση και εμπειρία και η γνώση είναι ευκολο να βρεθεί μεσω internet. Άρα το fb θα ρουφήξει τις χαζογκομενοβλακοσυζητήσεις και τα fora τη γνώση. Το πρόβλημα είναι οταν κάποιοι ξεκινουν σοβαρες συζητήσεις στο fb (χάνουν χρόνο) και οταν κάποιοι ξεκινουν χαζογκομενοβλακοσυζητήσεις σε fora (π.χ. τρολλαρες κάθε παρασκευή στο Insomnia).
NikosKallithea Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Ετσι και αλλιώς αυτα τα δυο δεν εχουν τίποτα κοινό και δεν μπορει να υπάρξει ο όρος "facebook vs forums" με τίποτα
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 ευτυχώς που υπάρχει και το fb να αραιώνουν διάφορα σούργελα από τα φόρουμς
skiabox Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δοκίμασε https://www.reddit.com/ και https://news.ycombinator.com/ Πολύ πράγμα μέσα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα