Mikeasdf Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Τωρα που αρχισε να ανεβαινει η θερμοκρασια, αρχισαν και τα θεματα με τον ιδρωτα. Πιο συγκεκριμενα, με το που θα βγω εξω στον ηλιο, ειτε παρω λεωφορειο ειτε περπατησω, πανω στο 5λεπτο-10λεπτο εχουν ιδρωσει αρκετα οι μασχαλες μου.Το προβλημα μου δεν ειναι η μυρωδια ομως, κανω και 2 φορες τη μερα μπανιο τωρα με τις ζεστες, σκορδα κλπ που βγαζουν μυρωδιες δεν τρωω οποτε ειμαι οκ απο αυτο το θεμα, αλλα ο ιδρωτας που μενει σημαδι στα μπλουζακια και αναγκαζομαι να τα πλενω καθε μερα και να αλλαζω μπλουζες. Δεν εχω δοκιμασει ποτε αυτα τα αντιιδρωτικα αλλα λεω να παρω ενα για δοκιμη.Εχετε καποιο καλο να μου προτεινετε που χρησιμοποιειτε ή θα πανε ακλαφτα τα 3 ευρω? Εχει και κανας αλλος το ιδιο θεμα τωρα με τη ζεστη? Και αν ναι, πως το αντιμετωπιζετε?
insomnia888 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Άσε το κορμί σου να εκφράζεται ελεύθερα. Αυτά τα σπρέι έχουν κατηγορηθεί μέχρι και για καρκίνους. Εκείνα τα 3 ευρώ δωστα στην ΕΥΔΑΠ βάζοντας παραπάνω πλυντήρια 1
Mikeasdf Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Άσε το κορμί σου να εκφράζεται ελεύθερα. Αυτά τα σπρέι έχουν κατηγορηθεί μέχρι και για καρκίνους. Εκείνα τα 3 ευρώ δωστα στην ΕΥΔΑΠ βάζοντας παραπάνω πλυντήρια Καλα πλεον ο,τι αναπνεουμε/πινουμε/τρωμε ειναι καρκινος, δε με εκπλησσει αυτο Ειναι εκνευριστικο ρε συ να χρειαζεσαι δευτερη μπλουζα οταν βγαινεις εξω..
andreapaog328 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Άσε το κορμί σου να εκφράζεται ελεύθερα. Αυτά τα σπρέι έχουν κατηγορηθεί μέχρι και για καρκίνους. Εκείνα τα 3 ευρώ δωστα στην ΕΥΔΑΠ βάζοντας παραπάνω πλυντήρια ναι αστο να εκφραστει ελευθερα και ανεβα σενα λεωφορειο 9
patrickdrd Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 σωπα μωρε, παρε rollon να κανεις την δουλεια σου
Haldol Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Τα τελευταία 2 καλοκαίρι χρησιμοποιώ το Dove MEN+CARE. Ικανοποιημένος είμαι. Πέρυσι μάλιστα η δερματολόγος μου κατηγόρησε τα roll-on για μυκητιάσεις, οπότε δε το σκέφτομαι καν να πάω σε κάτι άλλο. 1
the other one Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 μόνο εγώ τα σιχαίνομαι τα roll on; δηλαδή οκ προφανώς μόνο εσύ το χρησιμοποιείς και πάντα μετά το μπάνιο αλλά πάλι δε ξέρω μου κάθεται κάπως.. το spray το βρίσκω πολύ πιο βολικό.
kfyros Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Μάλλον θα πρέπει να προσαρμόσεις τη γκαρνταρόμπα σου.Ξέρω γω χρώματα που κρύβουν τον ιδρώτα , t-shirt και πουκάμισο απέξω , υφάσματα climacool , iron free για να μη σιδερώνεις κλπ.Το μπλουζάκι που ίδρωσες, όπως κάνεις μπάνιο ρίξτου ένα ξέπλυμα και είναι εντάξει . Το απλώνεις και σε 2 ώρες έχει στεγνώσει. Αλλιώς θα πρέπει να ζεις αποστειρωμένη ζωή, και να μετακινείσαι με αμάξι με aicondition.. Δεν υπάρχουν μαγικά. Και γενικά απέφυγε όλα τα αντιιδρωτικά..Αποτρέπουν τη φυσική αποτοξίνωση του οργανισμού που γίνεται ΚΑΙ στις μασχάλες, όπου βρίσκονται αρκετοί λεμφαδένες, οι οποίοι είναι εξαιρετικά ευαίσθητοι ιστοί για κακοήθειες.Γενικά απέφυγε όλα όσα περιέχουν αλουμίνιο ή κάποια οξείδια αλουμινίου, τα οποία θεωρούνται καρκινογόνα.Εγώ χρησιμοποιώ κάποιο άοσμο αποσμητικό όπως αυτόhttp://www.2happy.gr/gr/el/products/optima-ice-guard-natural-crystal-deotorant-twist-up-aposmitiko-me-fysiko-krystallo-120-gr-poy-apotrepei-tin-anaptyksi-vaktirion-kai-tin-kakosmia-afinontas-eleytheres-tis-masxales-na-anapneoyn-eleytheraαλλά δεν είναι και πανάκεια, και δεν εμποδίζει τον ιδρώτα.Αν βρεις κάτι πιο φυσικό, be my guest.A, και δεν κάνουν τρία ευρώ. 1
φιρίκι Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Το φασκόμηλο βοηθάει με την εφίδρωση, δοκίμασε να πίνεις ένα φλυτζάνι ανα δυο-τρεις μέρες (προσοχή, όχι βραστό το νερό, το καις έτσι το φυτό). Επίσης το αλάτι αυξάνει την κατακράτηση των υγρών οπότε κι' αυτό μπορεί να βοηθήσει. Μην το παρακάνεις όμως και στις δυο περιπτώσεις γιατί χρείαζεται να ιδρώνεις όπως καταλαβαίνεις, άσε που άμα φας πολύ αλάτι θα λυσσάξεις Με τα προϊόντα κατά της εφίδρωσης δεν έχω καλά αποτελέσματα, κάποια ναι μεν καταπολεμούν την μυρωδιά αλλά και πάλι μούσκεμα γίνομαι και λεκιάζουν και τα ρούχα ειδικά εκεί που φοραώ και τα λουριά της τσάντας μου. Μόνο με κρυστάλους alum κάτι γίνεταi αλλά όπως λέει κι' ο kryfos παίζει ρίσκο με καρκίνους, Ιδρώνω πολύ έτσι κι' αλλιώς όμως οπότε το έχω αποδεχτεί, φροντίζω να ντύνομαι άνετα και ανάλογα με το τι έχω να κάνω. Τέλος, το πατροπαράδοτο φανελάκι κάνει θαύματα... Απορροφά τον ιδρώτα και χρησιμεύει και σαν φυσικό αρκουδισιόν μετά. Ομολογουμένως είναι κάπως αντι-αισθητικό όταν φαίνεται η ράντα κάτω απο την μπλούζα ή το πουκάμισο αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. 2
Glikos Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Άσε το κορμί σου να εκφράζεται ελεύθερα. Αυτά τα σπρέι έχουν κατηγορηθεί μέχρι και για καρκίνους. Εκείνα τα 3 ευρώ δωστα στην ΕΥΔΑΠ βάζοντας παραπάνω πλυντήρια Και αν η ελεύθερη μυρωδιά κάποιου είναι σαν κουνάβι? Είναι αντιαισθητικό.
mylo Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Εγώ είχα δοκιμάσει κάποια roll on αλλά μετά η μπλούζα στις μασχάλες είχε κάτι στάμπες που με το ζόρι να βγουν στο πλυντήριο.
insomnia888 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Και αν η ελεύθερη μυρωδιά κάποιου είναι σαν κουνάβι? Είναι αντιαισθητικό. Όταν υπάρχει ελεύθερη μυρωδιά από ιδρώτα απλά σημαίνει ότι το μπάνιο/ ντουζιερα στεναζει από μοναξιες. Το σπρέι/ ρολλ ον απλά επιδεινώνουν την κατάσταση.
Glikos Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Όταν υπάρχει ελεύθερη μυρωδιά από ιδρώτα απλά σημαίνει ότι το μπάνιο/ ντουζιερα στεναζει από μοναξιες. Το σπρέι/ ρολλ ον απλά επιδεινώνουν την κατάσταση. Όχι ούτε καν
Mikeasdf Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Μάλλον θα πρέπει να προσαρμόσεις τη γκαρνταρόμπα σου. Ξέρω γω χρώματα που κρύβουν τον ιδρώτα , t-shirt και πουκάμισο απέξω , υφάσματα climacool , iron free για να μη σιδερώνεις κλπ. Το μπλουζάκι που ίδρωσες, όπως κάνεις μπάνιο ρίξτου ένα ξέπλυμα και είναι εντάξει . Το απλώνεις και σε 2 ώρες έχει στεγνώσει. Αλλιώς θα πρέπει να ζεις αποστειρωμένη ζωή, και να μετακινείσαι με αμάξι με aicondition.. Δεν υπάρχουν μαγικά. Και γενικά απέφυγε όλα τα αντιιδρωτικά.. Αποτρέπουν τη φυσική αποτοξίνωση του οργανισμού που γίνεται ΚΑΙ στις μασχάλες, όπου βρίσκονται αρκετοί λεμφαδένες, οι οποίοι είναι εξαιρετικά ευαίσθητοι ιστοί για κακοήθειες. Γενικά απέφυγε όλα όσα περιέχουν αλουμίνιο ή κάποια οξείδια αλουμινίου, τα οποία θεωρούνται καρκινογόνα. Εγώ χρησιμοποιώ κάποιο άοσμο αποσμητικό όπως αυτό http://www.2happy.gr/gr/el/products/optima-ice-guard-natural-crystal-deotorant-twist-up-aposmitiko-me-fysiko-krystallo-120-gr-poy-apotrepei-tin-anaptyksi-vaktirion-kai-tin-kakosmia-afinontas-eleytheres-tis-masxales-na-anapneoyn-eleythera αλλά δεν είναι και πανάκεια, και δεν εμποδίζει τον ιδρώτα. Αν βρεις κάτι πιο φυσικό, be my guest. A, και δεν κάνουν τρία ευρώ. Εχω πηξει ηδη στα ασπρομαυρα μπλουζακια χαχαχα Αοσμο αποσμητικο?What's the point? Απλα καλυπτει τη μυρωδια του ιδρωτα σε περιπτωση που μυριζει? Αυτο με το φασκομηλο θα το δοκιμασω, δεν εχω κατι να χασω Φανελακι ομως δυσκολα, θα γινω πιο μουσκεμα απο ποτε. Ρολλ ον εχω ηδη (ενα noxzema) και η μαλακια αφηνει σταμπες στα ρουχα και τρεχει κιολας.Το εχω παρατησει πλεον, χρησιμοποιω κανα σπρεϋ ΑΧΕ κλπ. 1
Glikos Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Είναι και σε τι δέρμα ταιριάζει το καθένα. Δεν έχουν την ίδια επίδραση όλα. Εγώ θυμάμαι παλιότερα δοκίμασα noxzema και με έπιανε αλλεργία. Τώρα εδώ και καιρό έχω της Nivea (Dry Impact) και δεν το αλλάζω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα