Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι και σε τι δέρμα ταιριάζει το καθένα. Δεν έχουν την ίδια επίδραση όλα. Εγώ θυμάμαι παλιότερα δοκίμασα noxzema και με έπιανε αλλεργία. Τώρα εδώ και καιρό έχω της Nivea (Dry Impact) και δεν το αλλάζω.

Θα παρω μεσα στη βδομαδα κατι nivea sprey και γω που εχει προσφορα το lidl να τα δοκιμασω.Το ρολλ τους εφευγε πολυ γρηγορα απο πανω μου, τα σπρεϋ θα δουμε.

Δημοσ.

Όταν υπάρχει ελεύθερη μυρωδιά από ιδρώτα απλά σημαίνει ότι το μπάνιο/ ντουζιερα στεναζει από μοναξιες. Το σπρέι/ ρολλ ον απλά επιδεινώνουν την κατάσταση.

Δε νομίζω ότι ισχύει αυτό, είναι θέμα οργανισμού. Κάποιοι μπορεί να μυρίσουν άσχημα ακόμα και αμέσως μετά το μπάνιο.

• Like 2
Δημοσ.

Υπάρχουν άνθρωποι που όσο και να ιδρώσουν δεν μυρίζουν και άλλοι που αν ιδρώσουν λίγο βρωμοκοπάνε.Ισως μυρίζουν άσχημα και χωρίς να ιδρώσουν,μάλλον εξαρτάται απο τον τύπο του δέρματος.Αραγε το καταλαβαίνουν οι ίδιοι η έχουν πάθει ανοσία;

• Like 2
Δημοσ.

Υπάρχουν άνθρωποι που όσο και να ιδρώσουν δεν μυρίζουν και άλλοι που αν ιδρώσουν λίγο βρωμοκοπάνε.Ισως μυρίζουν άσχημα και χωρίς να ιδρώσουν,μάλλον εξαρτάται απο τον τύπο του δέρματος.Αραγε το καταλαβαίνουν οι ίδιοι η έχουν πάθει ανοσία;

Ανοσια πιστευω.Αυτο το συνανταω στο γυμναστηριο παρα πολυ.Ειναι 2 ατομα τα οποια με το που θα κανουν 1 σετ αρχιζουν να μυριζουν ασχημα και ειναι αλλοι (οπως εγω π.χ) που ακομα και μουσκεμα να γινουν δε μυριζουν.

Βεβαια δε ξερω ποτε και αν εκαναν μπανιο αυτοι που βρωμανε.

• Like 1
Δημοσ.

αν έχεις κάνει μπάνιο λίγο πριν πας ή έστω την ίδια μέρα τι να μυρίσει ο ιδρώτας σου δεν είναι θέμα DNA αυτά τα λένε κάποιοι για να δικαιολογήσουν κάποιες συνήθειες :P

• Like 1
Δημοσ.

αν έχεις κάνει μπάνιο λίγο πριν πας ή έστω την ίδια μέρα τι να μυρίσει ο ιδρώτας σου δεν είναι θέμα DNA αυτά τα λένε κάποιοι για να δικαιολογήσουν κάποιες συνήθειες :P

Η μυρωδιά του ιδρώτα είναι και θέμα διατροφής. Αν τρως σκόρδα ή παστουρμά κάνε 3 φορές τη μέρα μπάνιο, θα βρωμοκοπας 2 οικοδομικά τετράγωνα

Δημοσ.

Δεν εμπιστεύομαι άτομο που δεν έχει κάποιου είδους αποσμητικού. :P

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχουν άνθρωποι που ο ιδρώτας τους μυρίζει και αμέσως μετά το μπάνιο.

Δημοσ.

Εγώ βάζω nivea roll on και AXE 
όχι για τους άλλους , είμαι εθισμένος στην axe απο την εποχή π ψέκαζα το δωμάτιο να μην μυρίζει ότι γυρίζει 

Πω πω καλοκαίρι ε? ζέστες ε? ..., πόσο μ είχε λείψει η μυρωδιά στο αστικό , αυτή η σκορδομουνοπουτσοκρεμμυδίλα με μια εσανς φρέσκου ψαριού str8 outta ιχθυόσκαλα  

Δημοσ.

Εγώ βάζω nivea roll on και AXE 

όχι για τους άλλους , είμαι εθισμένος στην axe απο την εποχή π ψέκαζα το δωμάτιο να μην μυρίζει ότι γυρίζει 

Πω πω καλοκαίρι ε? ζέστες ε? ..., πόσο μ είχε λείψει η μυρωδιά στο αστικό , αυτή η σκορδομουνοπουτσοκρεμμυδίλα με μια εσανς φρέσκου ψαριού str8 outta ιχθυόσκαλα  

vzYX7.gif

• Like 1
Δημοσ.

Mάνγκες, εγώ χρησιμοποιούσα το Dry_Impact.png?h=435&w=340

Ενα θα σας πω. Όταν άρχισα να κάνω μπάνιο μετα σαπουνια που έκανε η θεία μου, το μόνο μέρος που δεν ετριζε απο καθαριότητα ήταν οι μασχάλες. Ένιωθα λες και είχα ένα στρώμα κόλλας ξερω γω. Αναρωτιέμαι τι στο διάολο έχει μέσα αυτο το πράγμα.

Ότι κάνει δουλειά κάνει, απλά εγώ σκέφτομαι ήδη εναλλακτικές. Το deodorant πχ δεν μπλοκάρει αδένες και πόρους. Επισης, εδώ δεν κάνει καλοκαίρι οπότε yolo!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...