tehAllantin Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 εγώ τις trimmarw χωρίς σκάλα, και φυσικά βοηθάει. Βέβαια δεν έχω γενικά και πολλές τρίχες κ αυτο βοηθαει ακομη περισσότερο (ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΦΡΟΙ! ) 1
skiabox Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Και εγώ δεν έχω πολλές τρίχες στο σώμα αλλά στις μασχάλες έχω τις προβλεπόμενες που έχουν όλοι. Εσυ δηλαδή τις κόβεις σχεδόν εντελώς αν κατάλαβα καλά έτσι;
Mikeasdf Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Εγω τις τριχες της μασχαλης μου τις τριμμαρω παντα με τη μηχανη (σιδερο). Μου φαινεται πολυ απαισιο να εχω τριχες να βγαινουν απο το μανικι της μπλουζας μου οταν σηκωνω το χερι. 1
Bubs Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Το μεγαλύτερο πρόβλημα πιστεύω είναι οτι τα περισσότερα αποσμητικά αφήνουν στίγματα λόγω του αλουμινίου που περιέχουν και εκεί μένουν και οσμές. Όσο αποσμητικό και να βάλεις, και μόνο που ιδρώνεις ενεργοποιείται η οσμή των στιγμάτων-και αυτές δεν φεύγουν με τίποτα! Εγώ παρήγγειλα αυτο http://deo-go.com το οποίο διάβασα ότι είναι αποτελεσματικό να καθαρίζει τα στίγματα ιδρώτα, ωστόσο υπάρχει και αυτο http://www.sweatblock.com που έχει υψηλές κριτικές στο να σταματαει τον ιδρώτα (για όσους ιδρώνουν ποτάμια - μπορεί να συνδυαστεί και με απλό αποσμητικό λέει).
Glikos Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Τις μασχάλες και αν τις πλένεις το σαπούνι σου χαλάς. Πάντα αποσμητικό παίδες. (Μετά το πλύσιμο ε) Επεξ/σία 21 Απριλίου 2016 από Glikos 1
zio10 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Τις μασχάλες και αν τις πλένεις το σαπούνι σου χαλάς. Πάντα αποσμητικό παίδες. Έτσι όπως το γράφεις είναι σα να θέλουν μόνο αποσμητικό, χωρίς πλύσιμο! 2
Glikos Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Έτσι όπως το γράφεις είναι σα να θέλουν μόνο αποσμητικό, χωρίς πλύσιμο! Fixed.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 παιδες, είναι αλήθεια ότι όσο πιο παχύς είσαι τόσο πιο πολύ ιδρώνεις; το εχω ακούσει αλλά δεν ξέρει αν ισχύει.
astrosunnefo Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 παιδες, είναι αλήθεια ότι όσο πιο παχύς είσαι τόσο πιο πολύ ιδρώνεις; το εχω ακούσει αλλά δεν ξέρει αν ισχύει. Αναφέρεται κι η παχυσαρκία σαν αίτιο. http://www.iatronet.gr/ygeia/pathologia/article/25630/giati-idrwnw-poly-efkola-kai-ti-na-kanw.html
poulinos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 παιδες, είναι αλήθεια ότι όσο πιο παχύς είσαι τόσο πιο πολύ ιδρώνεις; το εχω ακούσει αλλά δεν ξέρει αν ισχύει. σκεψου το και λογικα.παραπανω λιπος που οπως και σε μερικα ζωα χρησιμευει σαν μονωση στο σωμα τους για να μην κρυωνουν.οποτε το καλοκαιρι το αναποδα.συν οτι συνηθως ενα ατομο με παραπανω κιλα δεν ειναι γυμνασμενο αρα κουραζεται περισσοτερο αρα ζεστενεται περισσοτερο και παει λεγοντας.οποτε ειναι ενα αιτιο και αυτο.
Anorymous Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 παιδες, είναι αλήθεια ότι όσο πιο παχύς είσαι τόσο πιο πολύ ιδρώνεις; το εχω ακούσει αλλά δεν ξέρει αν ισχύει. εξαρτάται εγω αν και χοντρος δεν ιδρωνω πολυ, να φανταστεις οταν πηγαινα γυμναστηριο μπορει να εκανα και 1 ωρα διαδρομο και να ειχα ιδρωσει λιγο στο μέτωπο. BTW και εγω σπρει νιβεα βαζω, αληθεια για τις ευαίσθητες περιοχες υπαρχει κατι ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα