nikoloout Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Παιδες εχω ενα excel που το εχω φτιαξει εγω και εχω βαλει διαφορα πραγματακια μεσα.Θελω να το βλεπουνε και αλλα ατομα αλλα χωρις να το κανουνε copy η να φενεται ο κωδικας που εχω..Κυκλοφορουνε 2 προγραμματα που κανουνε αυτην την δουλεια αλλα ειναι πανακριβα.( Site: LockXLS 4.6.32 Site: XLS Padlock ).To πρωτο το βρηκα σε παλαιοτερη εκδοση αλλα δεν υποστηριζει Office 2013,2016.Μηπως το εχει κανενας η εχετε καποια ιδέα να μου προτεινετε?
WalkerSW Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Η εσωτερική προστασία του ίδου του excel δεν σου κάνει? http://www.excel-easy.com/examples/protect-sheet.html 1
nikoloout Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Η εσωτερική προστασία του ίδου του excel δεν σου κάνει? http://www.excel-easy.com/examples/protect-sheet.html ΝΑΙ ειναι μια χαρα ..απλα φανατσου με τα αλλα 2 προγραμματακια κρυβω και τον κωδικα και μου δινει πολλες επιλογες κλειδωματος..Τα εχεις δουλεψει ποτε?
WalkerSW Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δυστυχως οχι! Παντως η εγγενής δυνατοτητα του μπορει να περιορισει την προσβαση σε συγκεκριμένα κελια οποτε λογικα πρεπει να κρύβει και τον κώδικα... Δεν ειμαι σιγουρος ομως!
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 σου βρήκα ένα εδώ δοκίμασε το Απο ότι λένε κάνει δουλειά. Της microsoft παντως δεν συνιστάται γιατί μπορεί να ξεκλειδωθεί 1
nikoloout Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 σου βρήκα ένα εδώ δοκίμασε το Απο ότι λένε κάνει δουλειά. Της microsoft παντως δεν συνιστάται γιατί μπορεί να ξεκλειδωθεί Eισαί φοβερός..Θα το δοκιμασω και θα σας πω παιδες .Ευχαριστω πολυ.Ειχα γραψει και σε ενα ξενο site, αλλα παλι εμεις οι Ελληνες ειμαστε πιο μπροστα...μου βρηκες λυση αμεσα!!! Πιαδες τζιφος το προγραμματακι.Ειναι trial και με time stopper το καταλαβαινει και πεταει μηνυμα ..Καποια αλλη ιδεα κανεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα