Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια

εδω και αρκετο καιρο αντιμετωπιζω το εξης θεμα,στο οποιο εκανα πρωτα μια μικρη αναζητηση αλλα δεν βρηκα κατι.

Καθε φορα που ανοιγω το PC δεν υπαρχει συνδεση στο internet.

Δεν μπορω να μπω στις ρυθμισεις του ρουτερ εκεινη την στιγμη οποτε αναγκαζομαι καθε φορα να κανω manual ρεσταρτ.

Επισης εχω παρατηρησει οτι αρκετα αργα το βραδυ δεν μπορω να προσδιορησω ακριβως την ωρα αλλα ειναι καπου μεταξυ 4'30-6'00 το πρωι γινεται μια διακοπη στο ιντερνετ και η συνδεση δεν επανερχεται ποτε αν δεν γινει manual restart. Οποτε αν εχω βαλει να κατεβασω κατι το βραδυ,στην ουσια θα σταματησει μεταξυ εκεινων των ωρων.

Δεν εχω μιλησει ακομα με την WIND μηπως ειναι προβλημα του ρουτερ και μπορουμε να το διορθωσουμε.

Οποιος ξερει παρακαλω ας βοηθησει.

Δημοσ.

Αν με manual restart επανέρχεται η σύνδεση δεν είναι θέμα σύνδεσης αλλά ή κάποιο πρόβλημα των win ή θέμα drivers της κάρτας δικτύου(ασύρματα/εμσύρματα) .

Δημοσ.

Αν με manual restart επανέρχεται η σύνδεση δεν είναι θέμα σύνδεσης αλλά ή κάποιο πρόβλημα των win ή θέμα drivers της κάρτας δικτύου(ασύρματα/εμσύρματα) .

ενσυρματα ειμαι συνδεδεμενος.

Παρολαυτα πως μπορω να ελεχξω για πιθανα προβληματα drivers;

Δημοσ.

Να κάνεις uninstall τους drivers και να βάλεις τους τελευταίους.

Αν είναι θέμα των win να προσπαθήσεις να κάνεις repair με το cd/usb.

Δημοσ.

Εγώ στην θέση σου θα έβαζα έναν χρονοδιακόπτη στο ρούτερ και τις ώρες που ήτανε να γίνει manual restart θα το ρυθμίζα στον χρόνοδιακόπτη! Και πιστεύω ότι είναι καλύτερα να έχουμε έναν χρονοδιακόπτης στο ρούτερ διότι πχ το βράδυ θα κλείνει για τις ώρες που κοιμόμαστε και θα μειώνεται η ακτινοβολία και επίσης δεν θα κολλάει επειδή συχνά θα γίνεται επανεκκίνηση μέσα από τον χρονοδιακόπτη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...