Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν θέλω να φανταστώ να γερνάω χωρίς ίντερνετ.

Υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι και να καταργηθεί το ίντερνετ, και να επιστρέψουμε στην εποχη προ αυτού;

Θα μπορούσε ενδεχομένως να μην είναι free, αλλά να εξαφανιστεί τελείως; Παίζει;

Ας μιλήσουν όσοι έχουν εμπεριστατωμένη άποψη για το θέμα

Δημοσ.

Τρεις μέρες νωρίτερα, αλλά δε μαμιέται. Να καταργηθεί για ποιό λόγο; Δε μπορώ να σκεφτώ πόσες εφαρμογές, σημαντικές ή μη, έχει βελτιώσει η χρήση του διαδικτύου, αν τώρα μιλάμε για θέματα εθισμού και λανθασμένης χρήσης, ε δεν καις το δάσος για ένα λύκο.

• Like 3
Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι και να καταργηθεί το ίντερνετ, και να επιστρέψουμε στην εποχη προ αυτού;

Αν καταργηθεί ποτε το ιντερνετ στην ελλαδα θα καταργηθεί για αλλους λόγους, ο τελευταίος παντως θα ειναι το καλώδιο

Δημοσ.

Να καταργηθεί όταν λέμε πώς ακριβώς το φαντάζεσαι; Να σταματήσει το εργοστάσιο την παραγωγή;

• Like 20
Δημοσ.

Τρεις μέρες νωρίτερα, αλλά δε μαμιέται. Να καταργηθεί για ποιό λόγο; Δε μπορώ να σκεφτώ πόσες εφαρμογές, σημαντικές ή μη, έχει βελτιώσει η χρήση του διαδικτύου, αν τώρα μιλάμε για θέματα εθισμού και λανθασμένης χρήσης, ε δεν καις το δάσος για ένα λύκο.

Να καταργηθεί όταν λέμε πώς ακριβώς το φαντάζεσαι; Να σταματήσει το εργοστάσιο την παραγωγή;

περισσότερο σαν post apocalyptic σενάριο το φοβάμαι. Και δε μιλάω για μόνο στην ελλάδα

Δημοσ.

Το ιντερνετ καλως η κακος δεν παιζει ποτε να καταργηθει ακομα κ πυρηνικα να πεσουν καποιοι θα μπαινουν fb για check in και selfie στα καταφυγια...

Εχει ριζωσει γ παντα στην ζωη μας..θα ζεις κ θα γερασεις μ αυτο...ηρεμησε ts :)

• Like 1
Δημοσ.

Πως μπορεί να έχει κανείς εμπεριστατωμένη άποψη γι'αυτό το θέμα;!

Δημοσ.

Εγώ ήδη πήγα να συνδεθώ σήμερα και δεν έμπαινε με τίποτα. Έπρεπε να κάνω restart το router για να μπω. Μερικοί γελάνε αλλά τα σημάδια είναι εδώ.

• Like 4
Δημοσ.

Μπορω να φανταστω μερικους  ηγετες χωρων που ευχαριστως θα το καταργουσαν τελειως. :P

:P

2a964c36874d86b793b4705fd1fefdc5

Long live the Kwangmyong !!!! :-D

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...