Kostasspil Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Όσοι από μας έχουν πρόβλημα με το bloatware είναι και ενάντια στο root? Γιατί λύση υπάρχει
GrandGamer Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Όσοι από μας έχουν πρόβλημα με το bloatware είναι και ενάντια στο root? Γιατί λύση υπάρχει Λύση υπάρχει αλλά η λύση είναι γι αυτούς που έχουν γνώσεις και επίσης είναι (ψηλό)επικίνδυνη και σου ακυρώνει την εγγύηση, θεωρητικά.
sepsekasan Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Γιατί να φάει ban κτλ; Τι έκανε; Επειδή ποστάρει links; Τρολλαρει ειναι εκτος topic και σπαμαρει οτι του καπνισει.
Belisarius Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Τρολλαρει ειναι εκτος topic και σπαμαρει οτι του καπνισει. Είναι δεδομένο ότι έχει κάποια σχέση. 2 φορές έχω φάει ban επειδή αναφέρθηκα σε αυτόν, την τελευταία φορά διαγράφηκε 2 φορές το μήνυμα μου κι ενώ στο 2ο δεν αναφέρα το nickname του.
jmirko15 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Τρολλαρει ειναι εκτος topic και σπαμαρει οτι του καπνισει. Δεν βλέπω πουθενά να τρολλάρει.
sepsekasan Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δεν βλέπω πουθενά να τρολλάρει. ψαξε τον ορισμο του τρολλινγκ σε κανενα wikipedia και μετα ελα πες μου αν τρολλαρει ή οχι.
DJTaurus Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δεν υπάρχει κανένα trolling. Μείνετε ontopic σας παρακαλώ... το μόνο trolling γίνεται από τους χρήστες του Android που σε κάθε topic της Apple γράφουν το μακρύ και το κοντό τους τσουβαλιάζοντας/προσβάλλοντας ανθρώπους και γενικεύοντας ασύστολα. Αυτή η εταιρία θα φάει πολλές μηνύσεις στο μέλλον. Είναι η φύση του κατασκόπου που τόσο πολύ θέλει τα δεδομένα σας. Open Source FTW A data-sharing agreement obtained by New Scientist shows that Google DeepMind's collaboration with the NHS goes far beyond what it has publicly announced.
sepsekasan Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δεν υπάρχει κανένα trolling. Μείνετε ontopic σας παρακαλώ... το μόνο trolling γίνεται από τους χρήστες του Android που σε κάθε topic της Apple γράφουν το μακρύ και το κοντό τους τσουβαλιάζοντας/προσβάλλοντας ανθρώπους και γενικεύοντας ασύστολα. Αυτή η εταιρία θα φάει πολλές μηνύσεις στο μέλλον. Είναι η φύση του κατασκόπου που τόσο πολύ θέλει τα δεδομένα σας. Open Source FTW A data-sharing agreement obtained by New Scientist shows that Google DeepMind's collaboration with the NHS goes far beyond what it has publicly announced. Δεν υπαρχει τρολλινγκ? Οφφτοπικ υπαρχει; μισως απο πλευρας σου προς την google υπαρχει; Φανμποισμος αρρωστημενος προς την apple υπαρχει; Παραδεξου και καποια πραγματα γιατι εκτιθεσαι 1
Belisarius Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Sepsekasan, μην μπαίνεις σε διάλογο. Τζάμπα ban θα φας. Όλοι ξέρουν να διαβάζουν ή τουλάχιστον σχεδόν όλοι. Και καταλαβαίνουν τι παίζεται. Άστο όπως είναι.
κβαντικος Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δεν υπαρχει τρολλινγκ? Οφφτοπικ υπαρχει; μισως απο πλευρας σου προς την google υπαρχει; Φανμποισμος αρρωστημενος προς την apple υπαρχει; Παραδεξου και καποια πραγματα γιατι εκτιθεσαι To 2ο account του billdanos ειναι. Οι ομοιοτητες ειναι προφανεις
jmirko15 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 ψαξε τον ορισμο του τρολλινγκ σε κανενα wikipedia και μετα ελα πες μου αν τρολλαρει ή οχι. Μήπως να το ψάξεις εσύ; Σχεδόν πάντα on topic ποστάρει. Και να ΜΗΝ πόσταρε on topic trolling δεν είναι αυτό. Πχ να μου έλεγες ότι ποστάρει off topic συχνά θα έλεγα ΟΚ. Αλλά trolling δεν είναι.
κβαντικος Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Μήπως να το ψάξεις εσύ; Σχεδόν πάντα on topic ποστάρει. Και να ΜΗΝ πόσταρε on topic trolling δεν είναι αυτό. Πχ να μου έλεγες ότι ποστάρει off topic συχνά θα έλεγα ΟΚ. Αλλά trolling δεν είναι. Μας δουλευεις? Παει και ανασταινει threads 8 μηνες πισω γιατι καπου στα σκοτεινα σοκακια του Internet ξεθαψε μια αρνητικη ειδηση για το android / την google / τη samsung. Κανει απανωτα posts με ειδησεις απο οπου σκατ* βρει για να θαψει το android και αντιστροφως κανει το ιδιο για την apple. Αμα κανω το ιδιο εχω φυγει ban στο αψε σβησε. Θες να το δοκιμασω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις