News Editors insomnia.gr Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 News Editors Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Η κινεζική UMi, ανακοίνωσε το νέο της κορυφαίο smartphone με την ονομασία Touch, το οποίο διαφέρει σημαντικά από προηγούμενα μοντέλα της εταιρείας. Με όμορφο σχεδιασμό, το UMi Touch διαθέτει μεταλλική κατασκευή, για την οποία η UMi δίνει ιδιαίτερη έμφαση μέσα από την ιστοσελίδα της αλλά και σε προωθητικά βίντεο. Μάλιστα για το σχεδιασμό, η εταιρεία δεν κρύβει ότι έχει χρησιμοποιήσει στοιχεία από το iPhone 6s αλλά και το Note 3 της Xiaomi στο σχεδιασμό του μοντέλου. Η οθόνη στο εμπρόσθιο μέρος βασίζεται στην τεχνολογία LTPS, έχει μέγεθος 5.5 ιντσών και καλύπτει σχεδόν ολόκληρο το διαθέσιμο χώρο στις δύο πλευρές, έχοντας παράλληλα Full HD ανάλυση. Κάτω ακριβώς από την οθόνη βρίσκεται το κεντρικό κουμπί που χρησιμοποιείται και ως αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων για την ασφαλή πρόσβαση στο μενού, με την αναγνώριση να γίνεται πολύ γρήγορα σύμφωνα με την UMi. Ως κορυφαίο μοντέλο, το Touch στηρίζεται σε οκταπύρηνο επεξεργαστή της MediaTek, συνοδευόμενο από 3GB μνήμη, και 16GB αποθηκευτικού χώρου τα οποία μπορούν να επεκταθούν μέσω της microSD θύρας. Όσον αφορά την κύρια κάμερα στο πίσω μέρος, αυτή στηρίζεται σε τεχνολογία της Sony, και συγκεκριμένα στον αισθητήρα IMX 238 με ανάλυση 13MP, υποσχόμενη πολύ καλές λήψεις φωτογραφιών και βίντεο. Η δεύτερη κάμερα στο εμπρόσθιο μέρος έχει ανάλυση 5MP, διαθέτει το δικό της flash και υπόσχεται όχι μόνο πολύ καλές selfies αλλά και βιντεοκλήσεις. Εκτός από την τιμή του η οποία έχει οριστεί στα $180, το UMi Touch ξεχωρίζει και για τη μπαταρία που ενσωματώνει, η οποία διαθέτει μεγάλη χωρητικότητα, συγκεκριμένα στα 4.000mAh. Σε συνδυασμό και με το Android 6.0 Marshmallow που βρίσκεται προεγκατεστημένο στη συσκευή, ο κάτοχος της συσκευής θα πρέπει να περιμένει ικανοποιητική αυτονομία χωρίς την ανάγκη φόρτισης κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μιας και αναφερθήκαμε στο λογισμικό, το UMi Touch ξεχωρίζει με το ROOTJOY, έναν εύκολο τρόπο για αλλαγή του λογισμικού που τρέχει η συσκευή με εύκολα βήματα. Ήδη η εταιρεία δίνει τη δυνατότητα στο UMi Touch να στηριχτεί στην πλατφόρμα των Windows Phone 8 καθώς και σε γνωστά άλλα περιβάλλοντα όπως το MYUI, Vibe, FlyMe και 360OS. Είναι ήδη διαθέσιμο στην αγορά και συγκεκριμένα σε 3 χρώματα. Επεξ/σία 20 Απριλίου 2016 από insomnia.gr
damoclesword Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 σαν meizu..!!ολοιδιο..!! Κι εμένα αυτό μου θύμισε! Γιατί πλέον οι κινέζικες εταιρείες αντιγράφονται μεταξύ τους. " Το πήραμε από τη Meizu που το πήρε από την Apple, που το πήρε από την HTC, που το πήρε από την... Πετροβασίλη..." 3
GeorgM2003 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Όντως η εμπειρία μου με κινητό μάρκας umi, δεν είναι και η καλύτερη καθώς σε λιγότερο από 10 μήνες σταμάτησε να δουλεύει το κουμπί που ξεκλειδώνει την οθόνη.. Η οθόνη είχε νεκρά σημεία (μπορεί και από υγρασία, δεν λέω..) γενικότερα έδειχνε φθηνό δουλειά! Βέβαια το συγκεκριμένο δείχνει αρκετά αξιόλογη προσπάθεια, αν και από meizu θα άλλαζα μόνο προς Xiaomi μεριά! 2
Dionisis89 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Οι Κινέζοι είναι σε άλλο επίπεδο. Αντιγράφουν ο ένας τον άλλον. Πχ αυτό είναι ίδιο με Meizu. 1
DjTvenz Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Εγω βλέπω πως είναι ακόμα πιο φτηνό: 149 $ στο Banggood.com 139$ στο Gearbest.com οπου για αυτή την τιμή, το ομορφο design και τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά είναι αψογο! 1
AggelosTz Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 τελικά οι κινεζιές χρειάζονται τα "10πλασια" σπεκ για να τρέξουν όσο smooth όσο ένα 2πύρηνο iphone πριν χαλάσουν στο δίμηνο... 4
scooterlord Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 ...εμένα πάντως της γυναίκας μου το umi iron, είναι ότι γρηγορότερο και lag-free έχω δει ποτέ σε android. Αν εξαιρέσεις α) το ακουστικό του που είναι λίγοτερο δυνατό από όσο θα ήθελε και β) την έλλειψη στοιχειωδών περιφερειακών - ούτε καν θήκη της προκοπής δεν υπάρχει, κατα τ'αλλα ειναι ΣΟΥΠΕΡ.
Dantε Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 τελικά οι κινεζιές χρειάζονται τα "10πλασια" σπεκ για να τρέξουν όσο smooth όσο ένα 2πύρηνο iphone πριν χαλάσουν στο δίμηνο... Ο καθενας με το πονο του... 8
Cell_7 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 τελικά οι κινεζιές χρειάζονται τα "10πλασια" σπεκ για να τρέξουν όσο smooth όσο ένα 2πύρηνο iphone πριν χαλάσουν στο δίμηνο... Όχι απλά έχουν βρει πως να βρίσκουν κορόιδα με to marketing όπως 10 πυρήνες, 30MegaPixel κτλπ ενώ στην ουσία αυτά δεν έχουν καθόλου σημασία οι περισσότεροι δεν το γνωρίζουν αυτό. 1
nikos5800 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 βεβαια θα πρεπει να ξερουμε οτι δεν υπαρχει ακομα δεκαπυρηνος επεξεργαστης με την απολυτη εννοια της λεξης , ο mediatex x20 ειναι μεν δεκα πυρηνος αλλα οι πυρηνες του δεν θα δουλεψουν ποτε ταυτοχρονα, σε αντιθεση με τους οκταπυρηνους της mediateck π.χ x10, και mt6752 γενικα για κινητα και υπολογιστες εως οκτο πυρηνες ειναι μια χαρα μετα ειναι η υπερβολη και το μαρκετινγκ
nikos5800 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 στο μονο που συμφωνο να βαζουν με το κιλο ειναι η μνημη ram μακαρι να εβαζαν και 64gb !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα