Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα λάπτοπ HP 620 με win 7 x86 PRO και χτες όταν πήγα να τον κλείσω αρνούνταν να κλείσει. Είχε κλείσει ο explorer με αποτέλεσμα να μην φαίνονται εικονίδια στην επιφάνεια εργασίας αλλά η ταπετσαρία υπήρχε, ήταν το μόνο που φαινόταν. Πέρασαν λίγα λεπτά χωρίς να αλλάξει κάτι και του έβγαλα τη μπαταρία για να κλείσει. Πριν από κάνα μήνα είχε ξανασυμβεί το ίδιο χωρίς όμως κάποιο πρόβλημα την επόμενη φορά που άνοιξε. Σήμερα τον ανοίγω και για 1-2 λεπτά συμπεριφέρεται κανονικά και μετά αρνείται να κάνει το οτιδήποτε. Πχ πατάω να ανοίξει ο firefox και δεν ανοίγει. Συγκεκριμένα, ο firefox τρέχει στο παρασκήνιο, τον βλέπω στη λίστα των διεργασιών που τρέχουν αλλά δεν βλέπω ποτέ παράθυρο. Το ίδιο συμβαίνει με όλα τα προγράμματα. Όποιο πρόγραμμα κι αν τρέξω δεν εμφανίζει παράθυρο. Αν πάω να τρέξω το Μητρώο από την εκτέλεση στην έναρξη μου λέει ότι "Η υπηρεσία δεν μπορεί να δεχτεί μηνύματα ελέγχου αυτήν τη στιγμή." Από ασφαλή λειτουργία έκανα επαναφορά από 8/4/16 που ήταν και η πιο πρόσφατη καταχώρηση αλλά τίποτα δεν άλλαξε. Απενεργοποίησα εντελώς το NOD που είχα, έκανα επανεκκίνηση αλλά δεν φταίει αυτό. Κάποια ενημέρωση χτες δεν μπήκε. Τι συνέβη; Πώς το διορθώνω;

Δημοσ.

Έτσι το έκανε ή πειραξες τίποτα ; Πες μας ακριβώς τι λέει το μήνυμα , βγάλε μια φωτογραφία και ανεβασέ την με το

http://download.cnet.com/Screenshot-Captor/3000-20432_4-10433616.html

έχεις το cd των win 7 να δοκιμάσεις επιδιόρθωση ;

Εαν έχεις υπολογιστή μπορείς να φτιάξεις και να τρέξεις αυτό

https://www.avira.com/en/support-for-home-knowledgebase-detail/kbid/267 :X

Δημοσ.

Έτσι το έκανε ή πειραξες τίποτα ; Πες μας ακριβώς τι λέει το μήνυμα , βγάλε μια φωτογραφία και ανεβασέ την με το

http://download.cnet.com/Screenshot-Captor/3000-20432_4-10433616.html

έχεις το cd των win 7 να δοκιμάσεις επιδιόρθωση ;

Εαν έχεις υπολογιστή μπορείς να φτιάξεις και να τρέξεις αυτό

https://www.avira.com/en/support-for-home-knowledgebase-detail/kbid/267 :X

Το μήνυμα λέει ακριβώς αυτό που έγραψα: "Η υπηρεσία δεν μπορεί να δεχτεί μηνύματα ελέγχου αυτήν τη στιγμή." Δεν πείραξα τίποτα. Το χρησιμοποιούσα για απλές εργασίες και τίποτα περισσότερο.

Φοβάμαι ότι ο σκληρός δίσκος άρχισε να τα παίζει.

Καλό θα ήταν να τον ελέγξεις με το HD Sentinel.

Θα το τρέξω αύριο και ο Θεός βοηθός.

Δημοσ.

To HD Sentinel έβγαλε 100% τόσο για την υγεία όσο και για την επίδοση του δίσκου. Λέει ότι η κατάστασή του είναι τέλεια. Από το Avira Rescue System, έτρεξα πρώτα το Check disc for defects. Πατώντας escape, έγραφε ότι το File System δεν είχε τερματιστεί σωστά την τελευταία φορά και το διόρθωνε. Έμεινε έτσι κάμποσες ώρες. Μετά τον έκλεισα και τον πήρα σπίτι για να συνεχίσω με το Rescue System. Έτρεξε, βρήκε 7 αρχεία μολυσμένα όπως είπε, τα οποία μετονόμασε και έκλεισε. Μετά διαπίστωσα ότι η μπαταρία είναι στο 5% και έχω αφήσει το φορτιστή στη δουλειά..... αύριο θα προσπαθήσω να ανοίξω τα win σαν να μην συμβαίνει τίποτε.

Δημοσ.

Νέες πληροφορίες! Τον άνοιξα σήμερα και τον άφησα για κάνα τέταρτο χωρίς και κάνω τίποτα. Τον δοκιμάζω και βλέπω ότι δεν παρουσιάζει το πρόβλημα. Πάω να τον κλείσω. Πατάω τερματισμό και τον αφήνω. Μετά από αρκετή ώρα παρατηρώ ότι δεν έχει κλείσει, έχει μείνει στο σημείο όπου έχει γκριζάρει την οθόνη ελαφρώς ζητώντας υποχρεωτικό τερματισμό και γράφει:

1 ακόμα πρόγραμμα πρέπει να κλείσει:

(Αναμονή για) explorer.exe

Αναπαραγωγή ήχου αποσύνδεσης...

Πατάω υποχρεωτικό τερματισμό και κλείνει. Τον ξανανοίγω, πάω να τον δουλέψω λίγο και το πρόβλημα εμφανίζεται και πάλι. Πάω να του κάνω επανεκκίνηση, πάλι το ίδιο εμφανίζεται για τον explorer και τώρα έμεινε με μι αμαύρη οθόνη όπου φαίνετια μόνο ο δείκτης του ποντικιού ο οποίος κινείται κανονικά με την κίνηση του ποντικιού.

Το Avira Rescue System υποτίθεται διόρθωσε κάποια πράγματα. Τι να του κάνω τώρα;

Δημοσ.

Σκάναρε με Malwarebytes και το online eset αλλά πριν τα τρέξεις απενεργοποίησε το antivirus που έχεις.

Έχει ήδη εγκατεστημένο το τελευταίο NOD και δεν έχει βρει κάτι. Έτρεξα Adwcleaner και δεν βρήκε κάτι.

Σαν να θελει ενα περιποιημενο format μου ακουγεται!

Φορμάτ δεν παίζει να γίνει. Θέλω 3 μέρες να το φέρω στα σέστα του. Άσε που θα μου σπάσει τα νεύρα με τις ενημερώσεις που ΔΕΝ θα μπορεί να τραβήξει από τη Microsoft.

Δημοσ.

Έχει ήδη εγκατεστημένο το τελευταίο NOD και δεν έχει βρει κάτι. Έτρεξα Adwcleaner και δεν βρήκε κάτι.

Ποτέ δεν τρέχουμε ένα antimalware αλλά κανά 2-3. Το adwcleaner είναι άλλη ιστορία.

Δημοσ.

Έτρεξα το MalwareBytes Antimalware και το Spybot Search & Destroy. Κανένα από τα 2 δεν βρήκε κάτι. To Spybot βρήκε μόνο μερικά αρχεία του Flash Player και κάποια cookies. Τώρα τρέχω το SUPER Antispyware το οποίο κι αυτό μέχρι στιγμής βρήκε μόνο cookies του Chrome.

Δημοσ.

Άνοιξε ένα command prompt σαν admin και τρέξε την εξής εντολή:

sfc /scannow

Περίμενε να ολοκληρωθεί και στην συνέχεια κάνε restart.

Δες αν βοήθησε να λυθεί το πρόβλημα. Αν όχι πήγαινε μία στον event viewer και κοίτα για λάθη στην κατηγορία system.

Δημοσ.

Φορμάτ δεν παίζει να γίνει. Θέλω 3 μέρες να το φέρω στα σέστα του. Άσε που θα μου σπάσει τα νεύρα με τις ενημερώσεις που ΔΕΝ θα μπορεί να τραβήξει από τη Microsoft.

Κάποιες φορές η ζωή δε φέρνει τα πράγματα όπως τα θέλουμε.

Δοκίμασε να ελέγξεις τις μνήμες μήπως και είναι εκεί το πρόβλημα αλλά αν είναι ok τότε ετοιμάσου για format. Για πρόβλημα με τις ενημερώσεις που ΔΕΝ παίρνει είναι γνωστό... υπομονή, κάποια στιγμή θα τις πάρει.

Υ.Γ. Αν δεν απατώμαι, η hp ενσωματώνει εργαλεία ελέγχου του τα οποία τα ξεκινάς από από την εκκίνηση του laptop με κάποιο πλήκτρο και ελέγχει μνήμες, δίσκο και εξαρτήματα. Αν δεν έχει τότε κατέβασε το hirens boot cd, κάψτο σε δισκάκι και μπουτάρισε με αυτό. Κάνε ένα memtest και άστο να κάνει κανά δύο κύκλους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...