Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτή η αυθαίρετη χρήση δύο γραμμάτων αντί για ολόκληρη λέξη είναι κάτι τραγικό.

Κανονικά δεν πρέπει να επιτρέπεται στο forum.

Ναι αλλά για τον τίτλο θα ήταν μεγάλο το να γράψω κπ. Τέλος πάντων, ας το διορθώσω!

Δημοσ.

Αυτή η αυθαίρετη χρήση δύο γραμμάτων αντί για ολόκληρη λέξη είναι κάτι τραγικό.

Κανονικά δεν πρέπει να επιτρέπεται στο forum.

Απο τη ζωή θα έπρεπε να απαγορεύεται. Δια ροπάλου. Αλλά είμαι offtopic, σχωράτε με.

Δημοσ.

Του λες πρόστυχα λόγια. Θα τον ξενερώσεις και θα σταματήσει. Εκτός αν γουστάρει....

Δημοσ.

Βαλε αυτον τον ηχο στη διαπασων. Αλλα να βαλεις τα ακουστικα στο μικροφωνο του κινητου να το ακουει μονο αυτος, μην κουφαθεις κι εσυ

Δημοσ.

Γεια σας! Τον τελευταίο καιρό με παίρνει κάποιος και μου κάνει φάρσα στο κινητό. Δε θέλω να κάνω ούτε φραγή απορρήτου, ούτε να βρω το ονομά του κλπ κλπ. (αν και νομίζω ότι ξέρω ποιος είναι). Αν μπορείτε, δώστε μου λίγες ιδέες για το τι μπορώ να κάνω για να του σπάσω λίγο τα...... νεύρα, όταν με πάρει ξανα στο τηλ., έτσι ώστε να σταματήσει. Οποιαδήποτε ιδέεα χρήσιμη  :-D  :-D  :-D  :-D

Εσένα δεν μπορώ να σε βοηθήσω αλλά ο φίλος που σου κάνει φάρσες μπορεί να πάρει καμιά ιδέα από τον

Link.png Site:

Δημοσ.

Αν ξέρεις ποιός είναι και έχει γυναίκα,αποπλάνησε την,ηχογράφησε την,και στείλε του μην. στον τηλεφωνητή.Αλλά μόνο αν θέλεις να γίνεις πολύ κακός.Τι φταίει η έρμη η κοπέλα :devil:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...