Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Easter Promo & Καλό Πάσχα σε όλους τους συμφορουμίτες!!!

Σύμπτωμα 8: «Σερφάρεις τσαμπέ»

Και αυτές τις γιορτές… έχεις δωρεάν MB για ελεύθερο σερφάρισμα!

Γιατί έχεις δωρεάν 1GB στο κινητό σου για 7 μέρες!
Για εγγραφή, στείλε Ν με δωρεάν SMS στο 1339 έως και 08/05/16.

Tell me more, tell me more…!

• Η προσφορά ισχύει για όλους τους συνδρομητές CU.
  • Για να ενεργοποιηθεί η προσφορά, αρκεί να έχει γίνει μια ανανέωση χρόνου ομιλίας οποιασδήποτε αξίας από τις 19/01/16 και μετά.
  • Ο συνδρομητής, εφόσον εγγραφεί στην προσφορά θα λάβει ενημερωτικό SMS στο 80% και στο 100% της κατανάλωσης.
  • Προτεραιότητα στην κατανάλωση έχουν τα δωρεάν ΜΒ της προσφοράς.
  • Μετά την κατανάλωση του 1GB:

-  αν είναι ενεργοποιημένο κάποιο πακέτο ή bonus για Internet ξεκινά η κατανάλωση
            των ΜΒ του πακέτου

-  διαφορετικά, ισχύει χρέωση 1€/ημέρα χρήσης σύμφωνα με το «Internet Όλη Μέρα».
  • H προσφορά δεν ισχύει για χρήση στο εξωτερικό.
  • Like 16
Δημοσ.

Προσθεσα το "1GB για 7 ημερες" στον τιτλο.

προσθεσε στον τιτλο οτι δεν ειναι μονο για CU αλλα για ολους εχω red 1 και ενεργοποιηθηκε κανονικα
μπραβο στον ts και στην αγαπημενη μας vodafone
Δημοσ.

συγγνωμη επειδη δε καταλαβα αποταν στειλεις εχεις 1gb για εφτα εμερες ή ειναι συγκεκριμενες 7 μερες?

ρωτω γιατι στο κειμενο λεει λεει μεχρι 8/5 δηλαδη αμα στειλω 7/5 θα εχω μεχρι 14?ή εχω εφτα μερες μεχρι τις 8/5?

Δημοσ.

συγγνωμη επειδη δε καταλαβα αποταν στειλεις εχεις 1gb για εφτα εμερες ή ειναι συγκεκριμενες 7 μερες?

ρωτω γιατι στο κειμενο λεει λεει μεχρι 8/5 δηλαδη αμα στειλω 7/5 θα εχω μεχρι 14?ή εχω εφτα μερες μεχρι τις 8/5?

Απο την ημερα που θα το ενεργοποιησεις μέχρι 8/5, εχεις 7 ημερες. Αν το ενεργοποιησεις στις 7/5 εχεις μεχρι τις 14/5 κανονικα.

• Like 1
Δημοσ.

όντας συνδρομητής Cu πολλά χρόνια τώρα, κάθε Πάσχα το δίνει. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Θα το ενεργοποιήσω από Τρίτη για να τα εξαντλήσω όσο θα μαι στο χωριό :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...