tehAllantin Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Λεπον, δεν ειναι παρασκευή και δεν τρολλάρω, απλα είμαι περίεργος. Ξέρω ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχουν κρεματόρια κλπ αλλά μου ήρθε στο μυαλό να συγκρίνω τα οφέλη των δύο τρόπων αφού δεις τα ραδίκια ανάποδα. Πόσο κοστίζει μία κηδεία φουλ έξτρα χριστιανορθόδοξη κλπ; Πόσο η απανθράκωση κλπ; Τι θεωρείτε εσείς καλύτερο, προτιμότερο, πιο καθαρο κλπ; Εγώ, πέραν όλων, βρίσκω το όλο θέμα με τα μνήματα και το πως πενθουμε τους νεκρούς καταθλιπτικό. Πχ, η γιαγιά μου εχασε τον παπου το 2009 τον Φλεβάρη. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ απο τοτε παει κ αναβει. Ακομη και όταν τον βγάλαν από τον τάφο. (Δεν κρινω η κατακρίνω το τι κανει, απλα, you know..)
volos27 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 εγω τους εχω στην πισω αυλη,πολυ οικονομικο 1
hliastsek Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Πόσο κοστίζει μία κηδεία φουλ έξτρα χριστιανορθόδοξη κλπ; Εδω εισαι http://lmgtfy.com/?q=%CE%BA%CE%B7%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CE%B1+%CF%86%CE%BF%CF%85%CE%BB+%CE%B5%CE%BE%CF%84%CF%81%CE%B1+%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82+%CE%BA%CF%81%CE%B5%CE%BC%CE%BC%CF%8D%CE%B4%CE%B9+
syntagoulis Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Λεπον, δεν ειναι παρασκευή και δεν τρολλάρω, απλα είμαι περίεργος. Ξέρω ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχουν κρεματόρια κλπ αλλά μου ήρθε στο μυαλό να συγκρίνω τα οφέλη των δύο τρόπων αφού δεις τα ραδίκια ανάποδα. Πόσο κοστίζει μία κηδεία φουλ έξτρα χριστιανορθόδοξη κλπ; Πόσο η απανθράκωση κλπ; Τι θεωρείτε εσείς καλύτερο, προτιμότερο, πιο καθαρο κλπ; Εγώ, πέραν όλων, βρίσκω το όλο θέμα με τα μνήματα και το πως πενθουμε τους νεκρούς καταθλιπτικό. Πχ, η γιαγιά μου εχασε τον παπου το 2009 τον Φλεβάρη. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ απο τοτε παει κ αναβει. Ακομη και όταν τον βγάλαν από τον τάφο. (Δεν κρινω η κατακρίνω το τι κανει, απλα, you know..) Αν χάσεις και εσύ έναν άνθρωπο που αγαπάς περισσότερο και απο την ζωή σου,τότε θα καταλάβεις την γιαγιά σου 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Το εχουμε εξαντλήσει αυτό το θεμα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις