d4mage Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Θέλω να ανοίξω paypal και ένας γνωστός μου που ασχολείται πολύ με όλα αυτά μου πρότεινε να ανοίξω μια δεύτερη κάρτα ( για λόγους ασφαλείας ) προπληρωμένη στην ίδια τράπεζα για να μην χρησιμοποιώ την κάρτα μισθοδοσίας και έτσι μέσω e-banking να την γεμίζω όποτε θέλω. Ειδικά με το paypal που και να μην έχεις λεφτά μέσα στην κάρτα μπορείς να πεις κάποιον γνωστό σου να σου τα στείλει και του τα δίνεις από κοντά + τα κολπάκια για αγορές χωρίς θέματα με τα capital θέλω να ολοκληρώσω την εγγραφή άμεσα Έχω 2 απορίες όμως... 1) Επειδή έχω μια κάρτα από την Πειραιώς που δεν την χρησιμοποιώ πλέον, εάν βάλω αυτή στο paypal και θέλω να μεταφέρω χρήματα από την Εθνική σε πόσο χρόνο θα μεταφερθούν τα λεφτά από τη μία στην άλλη και φυσικά παίζουν χρεώσεις; 2) Οι εφαρμογές σε smartphone λειτουργούν καλά; Είναι αξιόπιστες από θέμα ασφάλειας?
Postmort3m Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 1) Ναι όταν μεταφέρεις από διαφορετική τράπεζα σε χρεώνει ανάλογα το ποσό. Νομίζω αν είναι από διαφορετική τράπεζα κάνει 1 εργάσιμη. Για το 2 δεν ξέρω αλλά αν η εφαρμογή είναι επίσημα από την τράπεζα τότε λογικά θα είναι όσο ασφαλές είναι να μπεις απο PC.
NikosKallithea Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Οι ελληνικες καρτες ειναι σχεδον άχρηστες για αγορες με παυπαλ, οποτε μην κάνεις άδικα τον κοπο 1
d4mage Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Οι ελληνικες καρτες ειναι σχεδον άχρηστες για αγορες με παυπαλ, οποτε μην κάνεις άδικα τον κοπο Άλλο και τούτο! Αν διαβάσεις τα όσα έγραψα παραπάνω θα καταλάβεις πως μπορώ να κάνω αγορές χωρίς θέματα με τα capital, αν εννοείς οτιδήποτε άλλο... λυπάμαι δεν είμαι στο μυαλό σου για να ξέρω. Παρόλα αυτά μία φορά απάντηση στα όσα ρωτάω δεν έδωσες οπότε μάλλον θα σε χαρακτηρίσω άσχετο. Φιλικά πάντα! 1) Ναι όταν μεταφέρεις από διαφορετική τράπεζα σε χρεώνει ανάλογα το ποσό. Νομίζω αν είναι από διαφορετική τράπεζα κάνει 1 εργάσιμη. Για το 2 δεν ξέρω αλλά αν η εφαρμογή είναι επίσημα από την τράπεζα τότε λογικά θα είναι όσο ασφαλές είναι να μπεις απο PC. Τώρα που θυμήθηκα μια παρόμοια φάση για μια μεταφορά των 150 ευρώ από μια τράπεζα στην άλλη υπήρχε μια χρέωση των 8 ευρώ, κάπου το άκουσα αυτό... Οπότε πάω αναγκαστικά σε Εθνική διότι εκεί με βολεύει...
isay Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Φτιάξε μια revolut κάρτα (δες το σχετικό νήμα συζήτησης), κάνε ένα έμβασμα μεταφοράς χρημάτων (κόστος 1 ευρω με internet banking) και η κάρτα παιζει παντου στο νετ (και στο paypal).
Postmort3m Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Τώρα που θυμήθηκα μια παρόμοια φάση για μια μεταφορά των 150 ευρώ από μια τράπεζα στην άλλη υπήρχε μια χρέωση των 8 ευρώ, κάπου το άκουσα αυτό... Οπότε πάω αναγκαστικά σε Εθνική διότι εκεί με βολεύει... Πάει με ποσοστά ανάλογα το ποσό, αν θες να μεταφέρεις μικροποσά είναι της τάξης του 1 ευρώ αλλά καλύτερα να μεταφέρεις από την ίδια τράπεζα γιατί γίνεται και άμεσα.
kfyros Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Τώρα που θυμήθηκα μια παρόμοια φάση για μια μεταφορά των 150 ευρώ από μια τράπεζα στην άλλη υπήρχε μια χρέωση των 8 ευρώ, κάπου το άκουσα αυτό... Οπότε πάω αναγκαστικά σε Εθνική διότι εκεί με βολεύει... Τόσο είναι περίπου. Για μικροποσά λίγο λιγότερο. Η εθνική έχεις τις μικρότερες χρεώσεις για μεταφορά χρημάτων σε άλλη τράπεζα. Μπορεί να βγαίνει κανένα δίευρο. Δεν καταλαβαίνω γιατί θες να μεταφέρεις λεφτά στην Πειραιώς. Πιστωτική δεν είναι ; Θα πληρώνεις το λογαριασμό μια φορά το μήνα. Και βάζε τα σε ΑΤΜ για να μην έχεις προμήθεια. οι εφαρμογές μια χαρά αξιόπιστες είναι, απλά είναι σπαστικές. Κάθε φορά να δίνεις username και password..
gbouros Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Άλλο και τούτο! Αν διαβάσεις τα όσα έγραψα παραπάνω θα καταλάβεις πως μπορώ να κάνω αγορές χωρίς θέματα με τα capital, αν εννοείς οτιδήποτε άλλο... λυπάμαι δεν είμαι στο μυαλό σου για να ξέρω. Παρόλα αυτά μία φορά απάντηση στα όσα ρωτάω δεν έδωσες οπότε μάλλον θα σε χαρακτηρίσω άσχετο. Φιλικά πάντα! Αφού δεν έχεις προβλήματα με τα CC καλύτερα μια προπληρωμένη στην ίδια τράπεζα, όπως ακριβώς είπες. Θα την γεμίζεις εύκολα, άμεσα και θα έχεις control του τι ξοδεύεις. ΥΓ. Μου φαίνεται περίεργο που χρησιμοποιείς απροβλημάτιστα την ελληνική σου κάρτα για αγορές από το εξωτερικό αλλά αφού το κάνεις μακάρι να μην σε ακουμπήσουν ποτέ τα CC.
johnmak Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Ρε παιδια να ρωτησω,εχω και εγω 2 καρτες προπληρωμενες virtual μια της Πειραιως μια της Εθνικης τελοσπαντων...Για καποιο λογο το paypal δεν μου δεχεται καμια απο τις δυο,παω να κανω connect την καρτα και μου λεει οτι ''δεν γινεται να συνδεσετε αυτη τν καρτα''.Ειναι στην πολιτικη του δεν δεχεται προπληρωμενες,υπαρχει περιπτωση να φταιει που ειναι virtual(απιθανο μου φαινεται) ειναι κατι αλλο που δεν προσεχω?
johnmak Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Οχι δεν εχουν..Η μια κατι πολυ ψηλα..Φταιει αυτο σιγουρα??Γιατι μου την κανει ''απορριψη'' πριν απο το verify πριν απ οτιδηποτε αλλο..Δηλαδη εκει που βαζω μονο τα νουμερα..
isay Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Οχι δεν εχουν..Η μια κατι πολυ ψηλα..Φταιει αυτο σιγουρα??Γιατι μου την κανει ''απορριψη'' πριν απο το verify πριν απ οτιδηποτε αλλο..Δηλαδη εκει που βαζω μονο τα νουμερα.. Αν δεν εχει λεφτά μέσα δεν βάζεις σωστά τα στοιχεία (αριθμό, όνομα, λήξη, κλπ) θα στην απορρίπτει. Αν εχεις λεφτά και βάζεις σωστά τα στοιχεία τοτε CC is the problem
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα