giorgos athens Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Καλησπέρα στην Παρέα Γνωριζει καποιος το καταστημα http://www.igogo.es/ ? Το βρηκα τυχαια και μαλιστα δεν ξερω γιατι εκανα και μια παραγγελια κινητου!
isay Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Ε αφού την έκανες την παραγγελία, εμείς πως να βοηθήσουμε; Το μαγαζί ειναι γνωστό, αλλά το κινητό θα μπορούσες να το βρεις φθηνότερα από κίνα ή από eu warehouses
giorgos athens Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Με το να μου πειτε αν γνωριζετε κατι για εκεινο το καταστημα ειμαι αρκετα ευχαριστημενος . Οσο αφορα την τιμη του κινητου οπου αγορασα προφανως και ειναι εκεινο που με δελέασε , δεν νομιζεις; Αλλιως ποιος ο σκοπος να στειλω καπου (παντα μεσω Paypall ) 130 E ? σε ενα ονλαιν σαιτ οπου δεν το εχω δει να σχολιαζουμε εδω κυριως! Αν καποιος λοιπον εχει μια εμπειρια ας μου πει! BTW Ευχαριστω για την γρηγορη σου απαντηση Isay !
kokalo21 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Εγώ που προσπάθησα σήμερα, δεν μπόρεσα να ολοκληρώσω την αγορά καθώς μου λέει ότι δεν στέλνει Ελλάδα. (Πάντα με Google Translate) Ισχύει αυτό? Έχει καταφέρει κανείς να αγοράσει από κει τον τελευταίο καιρό?
dexterios Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Εγώ που προσπάθησα σήμερα, δεν μπόρεσα να ολοκληρώσω την αγορά καθώς μου λέει ότι δεν στέλνει Ελλάδα. (Πάντα με Google Translate) Ισχύει αυτό? Έχει καταφέρει κανείς να αγοράσει από κει τον τελευταίο καιρό? Εμένα με αφήνει πάντως να βάλω greece και διεύθυνση αποστολής κανονικά Τώρα το confirmar δεν το πατάω για να δω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα