Προς το περιεχόμενο

Εκτυπωτής για Windows 98


jmz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,

 

Έχει δοκιμάσει κάποιος απο εσάς usb εκτυπωτή σε windows 98; (ναι υπάρχουν ακόμα κάποια μηχανήματα με αυτά!). Μπορώ να force-αρω drivers των xp π.χ. να τους αναγνωρίσουν τα w98;

 

Να τονίσω ότι στο συγκεκριμένο μηχάνημα δεν γίνεται να αλλάξω λειτουργικό και να πάω σε κάτι με μεγαλύτερο φάσμα συμβατότητας (xp/vista κτλ).

 

Ρωτάω για usb printer καθώς ο παλιός που τα έφτυσε είναι με parallel σύνδεση και το εύρος τιμών τους ξεφεύγει για την εποχή.

 

Ευχαριστώ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα φίλε !

Δεν ξέρεις πραγματικά πόσο πολύ χαίρομαι να βλέπω ανθρώπους που να χρησιμοποιούν ακόμα παλιές συσκευές και λειτουργικά συστήματα. Είμαι εδώ και χρόνια ενεργό μέλος της κοινότητας του Retro Computing και θα είμαι μέχρι να πεθάνω. Μέχρι πρόσφατα είχα ένα σύστημα με Pentium IV και ξετρελλαινόμουν να περνάω σ' αυτό τον λιγοστό ελεύθερό μου χρόνο, τρέχοντας Gw-Basic, Turbo Pascal και Turbo Prolog πάνω στη μαύρη οθόνη του DOS 6.22. Από τις καινούριες εκδόσεις των Windows δε μου αρέσει τίποτα, γι' αυτό εδώ κι αρκετό καιρό το έχω ρίξει στο Unix. Πάμε όμως στο θέμα μας τώρα.
Γι' αυτό που θέλεις πολύ καλός εκτυπωτής Laser είναι ο Samsung ML-1740. Δυστυχώς στην Ελλάδα τώρα δεν τον βρίσκεις, αλλά άμα διαθέτεις καμιά 60αριά Ευρώ υπάρχει στο e-Bay και μάλιστα με προσφορά τελωνειακών υπηρεσιών. Δες εδώ : http://www.ebay.co.uk/itm/Samsung-ML-1740-Workgroup-Laser-Printer-/152033918359?hash=item2365ed7d97:g:EWcAAOSwJQdW-x9J

Αναφέρεται ρητά ότι υποστηρίζονται τα Windows 98 και στην ίδια την ιστοσελίδα της Samsung υπάρχουν ακόμα οι drivers που χρειάζεσαι.
Άμα έχεις χρόνο σε παρακαλώ γράψε μου ποιες χρήσεις κάνεις σ' αυτό το μηχάνημα που λειτουργεί με τα Windows 98 και ποιες εφαρμογές τρέχεις. Μέσα στο προφίλ μου, στη στήλη που γράφει MSN θα βρεις το e-mail μου. Κράτησέ το σε παρακαλώ και θα χαρώ πολύ να μου γράψεις.

Πολύ φιλικά,
Ο Άσπρος Γάτος
 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...