groot Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Να πω ότι με ενδιαφέρει μα εξηγήσω τι και για τι; Ψέματα θα πω.
Garnele Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να πλαστοποιηθούν. Αλλά είναι όντως ταλαιπωρία, χρόνος, γκρίνια, και mini-interrogation όπως είπες Το συγκεκριμένο μου το είπε υπάλληλος αεροδρομίου στον έλεγχο, είχαν γράψει πανω στο εισιτήριο GREECE με μαρκαδορο κατά την παράδοση της αποσκευής και τον ρωτησα γιατί - ο λογος μου ειπε ηταν η ταυτότητα, για να με ελέγξουν καλυτερα. Τέλος πάντων το πεισαμε το παιδι θα βγάλει διαβατήριο.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Το συγκεκριμένο μου το είπε υπάλληλος αεροδρομίου στον έλεγχο, είχαν γράψει πανω στο εισιτήριο GREECE με μαρκαδορο κατά την παράδοση της αποσκευής και τον ρωτησα γιατί - ο λογος μου ειπε ηταν η ταυτότητα, για να με ελέγξουν καλυτερα. Τέλος πάντων το πεισαμε το παιδι θα βγάλει διαβατήριο. Κι εμένα υπάλληλος αεροδρομίου. Λίγα λεπτά να τη δει, να τσεκάρει, να ξανατσεκάρει, να μιλήσει με προιστάμενο, να να να να. Τελικά για να μην φάω όλη την ώρα μου εκεί (βλέπεις με 2 βαλίτσες γιγας είμαι και λίγο ανυπόμονος να φύγω από ουρές και ελέγχους) της έδειξα το διαβατήριο. Μου ανέφερε ότι επειδή υπήρχε το σημάδι, φοβήθηκε μην ήταν πλαστή η ταυτότητα. Πότε το πείσατε το παιδί; αυτούς τους μήνες; θα έπρεπε να του πείτε να βγάλει τη καινούρια ταυτότητα. Φθηνότερη από διαβατήριο και φαντάζομαι θα κάνει δουλειά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα