Apoll Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Παίδες, κατά την διάρκεια της στρατιωτικής μου υπηρεσίας έτυχε και έσπασα το χέρι μου. Από το νοσοκομείο πήρα 40 μέρες αναρρωτική, μέχρι 9/5 και στις 10/5 απολύομαι! Σαν άτομο έχω ακόμα αρκετές ημέρες κανονικής άδειας αλλά και εορταστικής, αφού έρχεται το Πάσχα. Τιμητικές άδειες τις βάζω εκτός...!! Έχω ακούσει πολλά και θέλω να ξεκαθαρίσω τα πράγματα..! Μου έχουν πει ότι θα πληρωθώ τις 18 αυτές μέρες μέχρι και για αποζημίωση για το κάταγμα το οποίο υπέστη αρκεί να ενημερωθώ και το κυνηγήσω! Να σημειώσω πως έχω περάσει ΕΔΕ και μου είπαν πως δεν θα υπηρετήσω επιπλέον ημέρες λόγο μεγάλης αναρρωτικής άδειας..! Γνωρίζεται τίποτα ή είχε ποτέ κανένας παρόμοιο προβληματισμό με εμένα;; Εσύ για ένα σπασμένο χέρι και θες να απαιτήσεις αποζημίωση; Δηλαδή αν αύριο γίνει κανένα μπαμ και χάσεις κανένα χέρι ή πόδι, θα απαιτήσεις κότερο και βίλα στην Μύκονο; Έδωσες ένα όρκο να φυλάς την πατρίδα μέχρι την τελευταία ρανίδα του αίματός σου. Σπασμένο χέρι δεν είναι τίποτα... 3
Ψιτ Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Άδεια για περίπτερο να ζητήσεις, ως ανάπηρος πολέμου. 9
Pablo_Hasan Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Τεσπα, ένας τύπος στο στρατοπεδο είχε χτυπήσει στο γόνατο, πήρε κανα τεσσαρι μήνες αναρρωτική και ούτε μια βδομάδα παραπάνω δεν υπηρετησε. Οταν απολύθηκε έβγαλε ένα χαρτι ότι ο στρατος του προκάλεσε μόνιμο προβλημα, υποθέτω ότι θα του χρειαστει για καμια εποχιακή θέση σε κανα δήμο (μοριοδοτούνται αυτές οι περιπτώσεις). Μετά μάθαμε ότι η αδερφή του είχε παντρευτει έναν γιατρο του 401...
Anorymous Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Εσύ για ένα σπασμένο χέρι και θες να απαιτήσεις αποζημίωση; Δηλαδή αν αύριο γίνει κανένα μπαμ και χάσεις κανένα χέρι ή πόδι, θα απαιτήσεις κότερο και βίλα στην Μύκονο; Έδωσες ένα όρκο να φυλάς την πατρίδα μέχρι την τελευταία ρανίδα του αίματός σου. Σπασμένο χέρι δεν είναι τίποτα... Σοβαρα τα λες τωρα αυτα ? Δηλαδη τα παιδια που εχουν χαθει η εχουν μεινει αναπηρα σε καιρο ειρηνης απο μαλακιες του στρατου ειναι οκ ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Σοβαρα τα λες τωρα αυτα ? Δηλαδη τα παιδια που εχουν χαθει η εχουν μεινει αναπηρα σε καιρο ειρηνης απο μαλακιες του στρατου ειναι οκ ? Άλλο το σπασμένο χέρι κι άλλο αυτές οι περιπτώσεις όμως Άμα ήταν να παίρνουν αποζημιώσεις για σπασμένα χέρια/πόδια θα έβλεπες μια "επιδημία" σπασιμάτων τα τελευταία χρόνια μόνο και μόνο για τα λεφτά 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Από την στιγμή που ο στρατός καλύπτει δωρεάν τα ιατρικά έξοδα και τα νοσήλεια δεν υπάρχει καμιά αποζημίωση. Ο θάνατος ή ο βαρύς τραυματισμός που μπορεί να αφήσει αναπηρία μελλοντικά είναι άλλες περιπτώσεις. Στον βαρύ τραυματισμό με αναπηρία εξετάζεται και ποιος έφταιξε, π.χ αν εσύ έχεις πρόβλημα και θες να αυτοκτονήσεις και κάνεις καμιά παπαριά αλλά τελικά δεν χάσεις την ζωή σου και μείνεις με αναπηρία, δεν υπάρχει φράγκο εννοείται. Έδωσες ένα όρκο να φυλάς την πατρίδα μέχρι την τελευταία ρανίδα του αίματός σου. Σπασμένο χέρι δεν είναι τίποτα... Αιλάς ή τέφρα.
sphinxgr Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Πλάκα πλάκα και εγώ είχα σπάσει το δάχτυλο μου στο στρατό, πήρα και 15 ημέρες αναρρωτική τις οποίες τελικά τις υπηρέτησα παραπάνω γιατί είναι ειδική άδεια και ειδική άδεια μπορείς να πάρεις μέχρι ένα συγκεκριμένο αριθμό (είχα ξαναπάρει ειδική, οπότε και ξεπέρασα τις δικαιούμενες).
pontez2 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 To καλύτερο που μπορεις να κάνεις: 2o γραφειο για υποβολή ΕΔΕ. Εαν το δεχτούνε θα γινει και θα τρέχεις σα τον παλαβό να αποδείξεις πράγματα που κανεις δε θα στηρίζει. Να κερδίσεις τιποτε αποκλείεται. Και επειδη απολύεσαι απορώ γιατι ασχολείσαι. Κανεις και ποτέ δε κέρδισε χρηματα από το στρατό. Εδω σκοτώθηκαν τα φανταράκια από ηλεκτροπληξία και ο δικηγόρος του δημοσίου έλεγε οτι έφταιγαν διότι δεν πρόσεξαν και δε πρέπει να πάρουν καμια αποζημίωση (ευτυχως υπερισχυσε η λογικη)
skiabox Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Ο στρατός είναι χρήσιμος μόνο όταν αποτελείται από μισθοφόρους και όταν χρηματοδοτεί και εξελίσσει την έρευνα. (Για παράδειγμα η αρχή του Internet με τη δημιουργία του Arpanet) 2
tritonas00 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Ο στρατός είναι χρήσιμος μόνο όταν αποτελείται από μισθοφόρους και όταν χρηματοδοτεί και εξελίσσει την έρευνα. (Για παράδειγμα η αρχή του Internet με τη δημιουργία του Arpanet) Μιλαμε για τον αχρηστο ελληνικο στρατο. Το πολυ πολυ να χρηματοδοτησει ερευνα για τον μοναδικο τομεα που διαπρεπει, τον αυτισμο. 2
pontez2 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 [offtopic] Ρωτάει ο άνθρωπος αν μπορει να πάρει αποζημίωση για ατύχημα στο στρατό και του απαντάνε για το αν είναι χρήσιμος ή αχρηστος ο στρατός :P Γιαυτο σας πάω [/offtopic] 1
Papakaliati Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Μιλαμε για τον αχρηστο ελληνικο στρατο. Το πολυ πολυ να χρηματοδοτησει ερευνα για τον μοναδικο τομεα που διαπρεπει, τον αυτισμο. Γιατι αχρηστος; Προσωπικα μπηκα ρεμαλι φοιτητης που ξυπνουσε στις 1 καθε μερα, και οταν βγηκα ημουνα 5 φορες πιο σοβαρος. Περασα και μαθήματα κατά την διάρκεια. Σιγά τι θα έκανα αυτούς του μήνες αμα δεν έπρεπε να πάω στρατό στην τελική. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις