Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για cs go ξεχνάς amd λόγω αδύναμου single core performance.Το παιχνίδι είναι Cpu Based , και όσα pc έπεσαν στα χέρια μου με  Amd δεν μπορούσαν να δώσουν τα ανάλογα fps.( FX 8350 + R9 280x με το ζόρι 180fps, καθώς και apus όπως 7800 αλλά και 860k με ξεχωριστή κάρτα στα 120-150 fps).Μονόδρομος Intel για cs go λοιπόν και είσαι πανέτοιμος : Yy3N4B4.png Με την πρώτη ευκαιρία βάζεις ένα ssd 120gb περί τα ~50€

FIXED***

Δημοσ.

-snip-

θέλει και ένα τροφοδοτικό, δεν γινεται χωρίς αυτό :P

@ELLINIKIfeta

μπορείς πάντως να βάλεις ένα XFX TS 550W και μια R9 270Χ που υπάρχει  εδώ στις αγγελίες με 100 ευρώ στο παραπάνω Build

• Like 1
Δημοσ.

Για cs go ξεχνάς amd λόγω αδύναμου single core performance.Το παιχνίδι είναι Cpu Based , και όσα pc έπεσαν στα χέρια μου με  Amd δεν μπορούσαν να δώσουν τα ανάλογα fps.( FX 8350 + R9 280x με το ζόρι 180fps, καθώς και apus όπως 7800 αλλά και 860k με ξεχωριστή κάρτα στα 120-150 fps).Μονόδρομος Intel για cs go λοιπόν και είσαι πανέτοιμος : Yy3N4B4.png Με την πρώτη ευκαιρία βάζεις ένα ssd 120gb περί τα ~50€

FIXED***

ειλικρινά φιλέ διαβάσες έστω ένα από τα προηγούμενα comments; Για am4 apu μιλάμε και μετά αναβάθμιση σε zen, όχι για fx/athlon.

Κατά την γνώμη μου είναι μία καλή επιλογή εάν το μπάτζετ είναι περιορισμένο. Μετά μπορεί να πάει σε zen και Polaris gpu, μέχρι τότε μπορεί να την βγάλει με cs go/lol κανένα skyrim κτλ τα οποία έχουν χαμηλές απαιτήσεις και τρέχουν άνετα σε έναν apu.

Δημοσ.

Μολις πηρα την asus h110m pro-d που προτεινε ο συμφορουμιτης (ειναι απιστευτα μικρη). Επισης ηρθε και ο i3 6100 και για αρχη θα το χρησιμοποιησω σαν apu. Θα κουμπωσω μια 8αρα ραμ σκληρο και οσων αφορα το psu? Να παω στο παραπανω xfx 550w ( μου φαινεται ακριβουτσικο)?? Σκεφτομαι να βαλω στ μελλον μια καλη καρτουλα (π.χ. r9 380). Και ακομα μια ερωτηση οταν βαλω την ψυχτρα μαμα της i3 6100 δεν θα χρειαστει να βαλω δικια μου παστα ε? Γτ αλλα δειχει το manual της mobo..

Msi h110m pro d *****

Δημοσ.

Αν εχεις ηδη καποια καλη παστα  πχ Arctic MX4 τοτε σκουπισε την παστα που εχει επανω η εργοστασιακη ψυκτρα με ενα πανι βρεγμενο με καθαρο οινοπνευμα και βαλε την δικια σου. Διαφορετικα ασε την  παστα που εχει η ψυκτρα.
Τροφοδοτικο μην βαλεις φτηνο αφου θα πας για 380, εναλλακτικα πας για αυτο https://www.skroutz.gr/s/3048825/Thermaltake-Smart-SE-630W.html?from=account_favorites

Αν δεν βγαινει και πας οπωσδηποτε για φτηνοτερο αυτο εδω ειναι αξιοπρεπες https://www.skroutz.gr/s/332047/Silverstone-Strider-Essential-500W-ST50F-ES230.html?from=account_favorites

Αν αντι για ΑΤΙ πας σε nVidia που εχουν χαμηλοτερη καταναλωση μπορεις να πας και σε αρκετα φτηνοτερο τροφοδοτικο χωρις να χασεις σε ποιοτητα, με αυτο http://www.e-shop.gr/psu-be-quiet-system-power-7-400w-p-PER.640574 τροφοδοτεις μεχρι και GTX960 ανετα (και εχεις και περισσευμα) 

Δημοσ.

Μολις πηρα την asus h110m pro-d που προτεινε ο συμφορουμιτης (ειναι απιστευτα μικρη). Επισης ηρθε και ο i3 6100 και για αρχη θα το χρησιμοποιησω σαν apu. Θα κουμπωσω μια 8αρα ραμ σκληρο και οσων αφορα το psu? Να παω στο παραπανω xfx 550w ( μου φαινεται ακριβουτσικο)?? Σκεφτομαι να βαλω στ μελλον μια καλη καρτουλα (π.χ. r9 380). Και ακομα μια ερωτηση οταν βαλω την ψυχτρα μαμα της i3 6100 δεν θα χρειαστει να βαλω δικια μου παστα ε? Γτ αλλα δειχει το manual της mobo..Msi h110m pro d *****

Το xfx αξίζει τα λεφτά του. Μην πάρεις κάτι φθηνότερο, θα σε περιορίσει στο μέλλον όταν θα θες να αναβαθμίσεις. Μην πάρεις καμία 380, σε 2 μήνες βγαίνει νέα γενιά, κάτσε όπως είπες με τα onboard γραφικά για τώρα και μετά πάρε ο,τι θες.

Δημοσ.

Καταληγω στον xfx... τελειωνω το tower και επανερχομαι με τελικη προσθηκη monitor. Σας ευχαριστω κ καλο πασχα!! <3 (αντε να δουμε επιτελους ποτε θα ερθουν αυτα π ακουμε)

Δημοσ.

Καταληγω στον xfx... τελειωνω το tower και επανερχομαι με τελικη προσθηκη monitor. Σας ευχαριστω κ καλο πασχα!! <3 (αντε να δουμε επιτελους ποτε θα ερθουν αυτα π ακουμε)

Μακαρι να ερθουν γρηγορα για να μην ανοιξεις και αλλο θεμα.... http://www.insomnia.gr/topic/604705-%CF%86%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CE%BF-gaming-pc/?do=findComment&comment=54753338

Δημοσ.

FIXED***

Παντος το cs:go, αν βρει παραπανω χρησιμοποιει εως και 6 πυρηνες.

Δημοσ.

Μακαρι να ερθουν γρηγορα για να μην ανοιξεις και αλλο θεμα.... http://www.insomnia.gr/topic/604705-%CF%86%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CE%BF-gaming-pc/?do=findComment&comment=54753338

Τα εχω κανει χαλια με το φορουμ (ειμαι καινουριος μην βαρατε).. δεν προκειται να ανοιξω αλλο θεμα. Δεν θα σας τα πρηξω παραπανω.. :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...