Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω στα 60s-70s πηγαιναν μεταναστες ανθρωποι δευτερας δημοτικου, που εβαζαν σταυρο αντι για υπογραφη, με τρενα που νομιζαν οτι τους πανε στον Αρη και καταφεραν και εκαναν ενα τσουβαλι λεφτα, και εσεις σημερα μορφωμενα παιδια και φοβοσαστε μια νεα αρχη.Γιατι τοση ηττοπαθεια.

H ανάγκη τους έκανε πιστεύω. Και τώρα όποιος έχει πραγματικά ανάγκη μια χαρά τη βρίσκει την άκρη και έξω.

• Απαντ. 181
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Οποιοδηποτε μερος στον πλανητη μπορεις να το θεωρησεις τοπο σου,αρκει να το μολυνεις αρκετα για να ενσωματωθεις.

Δημοσ.

Μηπως αυτο που εσυ θεωρεις λαμογιά, ειναι εξυπναδα...για σκεψου το λιγο.

Δεν είπα ότι είναι λαμογιά :)  Τώρα το κατά πόσο είναι εξυπνάδα το να γίνεσαι εύκολα συμπαθής, και κατά πόσο θέμα παρουσιαστικού, φύλου κλπ αυτό είναι άλλη συζήτηση. Θα ήταν ωραία αν αποτελούσε το κομμάτι "γνωριμίες" μέρος της συζήτησης αντί να μιλάμε συνεχώς για θετική σκέψη και "σκληρή δουλειά" λες και αυτά από μόνα τους θα λύσουν όλα τα προβλήματα του νέου που θέλει να εργαστεί. 

Δημοσ.

Το ερωτημα που ανηκω, λιγο σχεση εχει με τον τοπο. Εξαρταται με τους ανθρωπους που μεγαλωσες, το κυκλο σου κλπ. Με ποιους ανθρωπους ερχεσαι πιο κοντα και που βρισκονται αυτοι οι ανθρωποι.

Το πόιντ μου είναι ότι το που (νιώθεις ότι) ανήκεις ίσως θα έπρεπε να καθορίζεται από τις προσωπικές προτιμήσεις σου σε θέματα κουλτούρας, νοοτροπίας, κλίματος, περιβάλλοντος κλπ. και όχι τόσο από τη καταγωγή σου και την οικογένεια σου.

• Like 2
Δημοσ.

Σιγά μην ξημερώνει στις 5 και νυχτώνει στις 9 στη Β. Σκωτία!

Maximum 20:40 sunset και minimum 5:30 sunrise.

P.S. μπορεί κανείς να δει ακριβείς ώρες εδώ: http://www.timeanddate.com

Οπότε, στις 9 δεν βραδιάζει, είναι σκοτάδι. Βραδιάζει στις 20:00, αφού έχει sunset στις 20:40 max. Καλή φάση το μεγάλο duration του daylight, αλλά μην υπερβάλουμε... Β. Σκωτία είναι. Τι να πουν και οι Νορβηγοί.

Δεν ξερω τι βλεπω? Το φως, ξερεις, φαινεται πριν την ανατολη και παραμενει μετα το ηλιοβασιλεμα. Αυτο εννοω. Και τι υπερβολες, τις ιδιες ωρες ειπαμε πανω κατω. Για 20 λεπτα διαφορα κανεις ετσι. 

Α και τον Ιουνιο φτανει 17,5 ωρες η ημερα, 2,5 ωρες παραπανω απο Ελλαδα http://www.sunrise-and-sunset.com/en/sun/united-kingdom/edinburgh/2016/june

Επισης πως γινεται να βραδιαζει πριν απ'το ηλιοβασιλεμα; Διαβαζεις τι λες;

Δημοσ.

Και;

Όταν χτυπήσετε (ποτέ βασικά) πάνω από 19 ώρες daylight τότε τα ξαναλέμε :D

Δεν ξερω τι βλεπω? Το φως, ξερεις, φαινεται πριν την ανατολη και παραμενει μετα το ηλιοβασιλεμα. Αυτο εννοω. Και τι υπερβολες, τις ιδιες ωρες ειπαμε πανω κατω. Για 20 λεπτα διαφορα κανεις ετσι.

Για 20 λεπτά "πώς κάνεις έτσι" για τους άλλους, αλλά για 20 εσύ αύξησες ώρα! :D

Ό,τι να 'ναι!

Δημοσ.

Επειδη ετυχε και γεννηθηκαμε εδω δε σημαινει οτι πρεπει να μας αρεσει να ζουμε εδω

Ουτε σαν περιβαλλον  ουτε σαν νοοτροπια

Σα να θελω να βρω σπιτι και αναγκαστικα να αγορασω το πρωτο τυχαιο οτι κι αν ειναι

Ειναι απιθανο να πετυχα αυτο που μου ταιριαζει

Απο κει και περα το θεμα ειναι κατα ποσο μπορω να παω να ζησω οπου μου αρεσει ?

πχ αρεσει σε ολους η Χαβαη ? Μπορουν να πανε 5 δις στη Χαβαη?

ή σε ποιους αρεσει να ζουν στην Αιθιοπια ?

Πρεπει ολοι αυτοι να φυγουν και να πανε αλλου?

Απο την αλλη ολοι λεμε ωραια η Ελλαδα σαν μερος αλλα οι ανθρωποι ειναι σκατα

Εμεις κανουμε κατι για να αλλαξει η νοοτροπια ?

ή εχουμε τη χωρα που μας αξιζει ?

Δημοσ.

Και;

Όταν χτυπήσετε (ποτέ βασικά) πάνω από 19 ώρες daylight τότε τα ξαναλέμε :D

Γιατι λιγες σου πεφτουν οι 17 xD Και δεν μ'ενδιαφερει να χτυπησουμε τοσο, το σχολιο πηγαινε σ'αυτον που ειπε για 10 μηνες σκοταδι.

Δεν αυξησα την ωρα. Ειπα ποτε φαινεται το φως. Το φως φαινεται πριν το ηλιοβασιλεμα.

Δημοσ.

Γιατι λιγες σου πεφτουν οι 17 xD Και δεν μ'ενδιαφερει να χτυπησουμε τοσο, το σχολιο πηγαινε σ'αυτον που ειπε για 10 μηνες σκοταδι.

Ναι. Σε σύγκριση με 18, 19 και πάνω ΕΙΝΑΙ λιγότερες. Δεν μου πέφτουν. Απλά μαθηματικά δημοτικού. Το 17 είναι μικρότερο (χρόνια τώρα) από το 18, το 19 κτλ.

Δημοσ.

Ναι. Σε σύγκριση με 18, 19 και πάνω ΕΙΝΑΙ λιγότερες. Δεν μου πέφτουν. Απλά μαθηματικά δημοτικού. Το 17 είναι μικρότερο (χρόνια τώρα) από το 18, το 19 κτλ.

Ειναι λιγοτερες αλλα δεν ειναι λιγες.

Αλλα το point σου ποιο ειναι ακριβως; Επειδη εμενα ηταν οπως ξαναειπα να αποδειξω οτι εδω δεν ειναι σκοταδι 10 μηνες. Τωρα αν ξημερωνει 20 λεπτα αργοτερα ή νωριτερα και σταθηκες σ'αυτο τι να πω.

Δημοσ.

Οταν ακούω Σκανδιναβική νοοτροπία, Ευρωπαικός πολιτισμός φρικάρω.

Έτυχε μετά από χρόνια ελεύθερος επαγγελματίας να καταλήξω να δουλεύω σε ξενοδοχείο στην reception.

Μετά την πρώτη μέρα πολιτισμού τους και κάμποσα καραφάκια ούζου,τόσο ζώα δεν θα μπορούσαν ποτέ να γίνουν οι Έλληνες.

Αρκεί που νιώθουν ότι δεν υπάρχουν νόμοι και τάξη.

Αυτό λείπει από εδώ και μπάτε σκύλοι και αλέστε.

Παραδείγματα να γράφω κατεβατά....

Άσε που τα πάντα..μα τα πάντα στον πολιτισμό τους μετριούνται σε Ευρώ.

Άι στα διάτανα..

Δημοσ.

Το λίγες είναι αυθαίρετο. Στις πόσες ώρες είναι λίγες και για ποιον μήνα, σε ποια χώρα και ήπειρο;

Το αντικειμενικό είναι ότι είναι λιγότερες.

Το point μου είναι πως δεν χρειάζεται μερικοί να υπερβάλουν για να πουν αυτό που θέλουν. ΟΚ, δεν είναι 10 μήνες σκοτάδι αλλά όχι και αυτό που λες. Δηλαδή, ο άλλος λέει ό,τι του κατέβει στο κεφάλι (10 μήνες σκοτάδι) και εσύ απαντάς επίσης με ανακρίβεια.

Ό,τι να 'ναι δηλαδή.

Δημοσ.

Το λίγες είναι αυθαίρετο. Στις πόσες ώρες είναι λίγες και για ποιον μήνα, σε ποια χώρα και ήπειρο;

Το αντικειμενικό είναι ότι είναι λιγότερες.

Το point μου είναι πως δεν χρειάζεται μερικοί να υπερβάλουν για να πουν αυτό που θέλουν. ΟΚ, δεν είναι 10 μήνες σκοτάδι αλλά όχι και αυτό που λες. Δηλαδή, ο άλλος λέει ό,τι του κατέβει στο κεφάλι (10 μήνες σκοτάδι) και εσύ απαντάς επίσης με ανακρίβεια.

Ό,τι να 'ναι δηλαδή.

Που την ειδες την ανακριβεια για πες μου.

Δημοσ.

goto: μηνύματα πίσω.

Έχεις και όλα τα εργαλεία να δεις το λάθος σου (τουλάχιστον, εάν δεν τα έχεις, στα έδωσα). Από εκεί και πέρα, πλένω τα χέρια μου.

Δημοσ.

Mε καλυψε η Nenya κυριως στα υπογραμμισμενα και εγω δεν εχω καμμια σχεση με την Ελληνικη νοοτροπια οπως εκφραζεται απο την συντριπτικη πλειοψηφια των κατοικων ,αισθανομαι πολυ κοντα με τον Σκανδιναβικο τροπο ζωης και σκεψης .

Αρα ιδανικα θα ηθελα να μενω καπου με τροπικο κλιμα και σκανδιναβικη νοοτροπια :P

Φυσικα και θεωρω τον εαυτο μου πολιτη του κοσμου κατα προτιμηση του δυτικου .

Εισαι αστείος αν νομίζεις ότι με απόψεις του στυλ "η γυναίκα πρέπει να φορά μόνο τακούνια" "δεν μαγειρεύω με τίποτα"(βασικά γτ σου μαγειρεύει η μάνα σου, αυτό δε χρειάζεται να το αναφέρεις) και όλα τα γραφικά που καυχιέσαι διαρκώς εδώ μέσα, έχεις την παραμικρή σχέση με σκανδιναβική νοοτροπία. Περιστέρι δυτικά αθήνας και να λες κι ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...