Anorymous Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 χειμωνα κοιμαμε με φορα καμια φορα αν ειμαι κομματια πεφτω και με τα ρουχα το καλοκαιρι σορτσακι χωρις μπλουζα
zio10 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Οχι για τα inbox μιλαω. Εχω μιλησει με πανω απο 2 ατομα. Τα προσωπικά μηνύματα δεν έχουν σχέση με το 2 που γράφει κάτω από το nick σου. Αυτά τα 2 είναι μηνύματα που έχεις γράψει δημόσια εκτός μπλα μπλα. Δεν είπα πως το αίσθημα ανασφάλειας έχει κάποια λογική αλλά γενικά θέλω να είμαι ετοιμοπόλεμος αν συμβεί κάτι. Είναι ψυλολογικό κυριώς. Και δεν είναι μόνο ο σεισμός, π.χ. παίρνει φωτιά το σπίτι, μπαίνουν κλέφτες, έρχονται εξωγήινοι. Επίσης έχει να κάνει και με ποιους μένεις. Αν π.χ. μένεις με οικογένεια δεν βολεύει ιδιαίτερα. Αν είναι έτσι να μη βγάζουμε και τα παπούτσια! 1
bluesattack Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δεν είπα πως το αίσθημα ανασφάλειας έχει κάποια λογική αλλά γενικά θέλω να είμαι ετοιμοπόλεμος αν συμβεί κάτι. Είναι ψυλολογικό κυριώς. Και δεν είναι μόνο ο σεισμός, π.χ. παίρνει φωτιά το σπίτι, μπαίνουν κλέφτες, έρχονται εξωγήινοι. Ποσο περισσοτερο ετοιμοπολεμος να ειναι καποιος απο αυτον που εχει το ..οπλο σε κοινη θεα και συχνα οπλισμενο Αν σκασουν μυτη εξωγηνοι θα τους αρχισουμε στα περιστρεφομενα λοιπον
Vapir Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 κοιμάμαι γυμνός με ένα λευκό σεντόνι που αγκαλιάζει το κορμί μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις