taison07 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 1. δεν χρειαζεσαι pci-e ssd, πεταμενα λεφτα, σε ενα τετοιo budget. Ενας κανονικος ssd είναι υπεραρκετος 2. Η καρτα γραφικων είναι αρκετα κακη-αδύναμη για games 3. Μητρική Ζ170,(πιο ακριβη απο την γραφικων ) δεν την χρειαζεσαι, μια Β150 είναι υπεραρκετη για την χρήση που θες 4. Πολυ ραμ, και αχρειαστη 5. αρκετα μεγαλο τροφοδοτικο για τις προδιαγραφες αυτες. Δες αυτό που σου ποσταρα πιο πάνω και χρησιμοποιησε το σαν βαση, δεν ειναι αναγκη να το παρεις ιδιο, αν ψάξεις καλυτερα και στο skroutz θα βρεις πολλες ενναλακτικες αυτο θα κανω θα δω το ποστ σου και θα σκεφτω και ενναληκτικες...τροφοδοτικο θελω μεγαλο γιατι μπορει μετα απο καιρο να βαλω δυο GPU...ραμ μεχρι 8 gb δηλαδη ειμαι καλυμενος; Απότι κατάλαβα ο ts εστιάζει περισσότερο στο οπτικό και θέλει ασπρόμαυρο look. Ας κρατήσει λοιπόν το κουτί που του αρέσει και βρίσκει μια B150 ή H170 στα χρώματα που θέλει με έναν συνδιασμό απο τα εξίσου καλά κομμάτια που του προτείνατε. δεν με νοιαζει τοσο το look οσο το να πηγαινει σφαιρα στα προγραμματα που θελω
pano Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 taison07 είσαι λίγο μπερδεμένος φίλε μου,άστο skroutz και τις εναλλακτικές,μη βιάζεσαι και ψάξου λίγο(π.χ σου είπαν τα παιδιά για οθόνη μη το περνάς στο ντούκου και σκέφτεσαι για άχρηστες διπλές κάρτες κ.τ.λ). 3
hliastsek Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 αυτο θα κανω θα δω το ποστ σου και θα σκεφτω και ενναληκτικες...τροφοδοτικο θελω μεγαλο γιατι μπορει μετα απο καιρο να βαλω δυο GPU...ραμ μεχρι 8 gb δηλαδη ειμαι καλυμενος; δεν με νοιαζει τοσο το look οσο το να πηγαινει σφαιρα στα προγραμματα που θελω Αρχικα, τι να τις κανεις τις διπλες gpu. Και κατα δευτερον τι ακριβως να κανεις sli/cf? Την 950, που ειναι απο τις πιο budget λυσεις? Γραφεις "να πηγαινει σφαιρα σε προγραμματα", και βαζεις στην συνθεση σου τον i3. Γενικα θελει πολυ ψαξιμο και σε βλεπω να πετας τα λεφτα σου σε πραγματα που ειναι πολυ κακες επιλογες για την χρηση που περιγραφεις. Σου εχουμε γραψει 10 ατομα να κοιταξεις για οθονη, απο κει να ξεκινήσεις αλλιως δεν εχει πολυ νόημα. 3
jimakos234 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 αυτο θα κανω θα δω το ποστ σου και θα σκεφτω και ενναληκτικες...τροφοδοτικο θελω μεγαλο γιατι μπορει μετα απο καιρο να βαλω δυο GPU...ραμ μεχρι 8 gb δηλαδη ειμαι καλυμενος; δεν με νοιαζει τοσο το look οσο το να πηγαινει σφαιρα στα προγραμματα που θελω για την ώρα 8 είναι ακομα καλα, αν και εμφανιζονται games που θέλουν 16. Ενα 550-650 w καλο θα κάνει δουλεια. Τωρα να βαλεις 2 αδυναμες Gpu είναι κακό, γενικα ισχύει οτι αν είσαι μεταξυ στο να πας σε 2 low budget η μια καπως καλύτερου, θα επιλεξεις την μονη πχ 2 960/380 <<1 390Χ / 980 / fury
taison07 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 taison07 είσαι λίγο μπερδεμένος φίλε μου,άστο skroutz και τις εναλλακτικές,μη βιάζεσαι και ψάξου λίγο(π.χ σου είπαν τα παιδιά για οθόνη μη το περνάς στο ντούκου και σκέφτεσαι για άχρηστες διπλές κάρτες κ.τ.λ). οθονη θα παρω απλα οχι τωρα μετα το καλοκαιρι... Αρχικα, τι να τις κανεις τις διπλες gpu. Και κατα δευτερον τι ακριβως να κανεις sli/cf? Την 950, που ειναι απο τις πιο budget λυσεις? Γραφεις "να πηγαινει σφαιρα σε προγραμματα", και βαζεις στην συνθεση σου τον i3. Γενικα θελει πολυ ψαξιμο και σε βλεπω να πετας τα λεφτα σου σε πραγματα που ειναι πολυ κακες επιλογες για την χρηση που περιγραφεις. Σου εχουμε γραψει 10 ατομα να κοιταξεις για οθονη, απο κει να ξεκινήσεις αλλιως δεν εχει πολυ νόημα. οθονη θα παρω απλα οχι τωρα μετα το καλοκαιρι... για διπλη gpu το σκεφτηκα γιατι πιστευα πως θα ηταν πιο δυνατο στα γραφικα...i3 ηταν η πρωτη μου επιλογη αλλα κοιταω και για καποιον i5...
Fulgore Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 αυτο θα κανω θα δω το ποστ σου και θα σκεφτω και ενναληκτικες...τροφοδοτικο θελω μεγαλο γιατι μπορει μετα απο καιρο να βαλω δυο GPU...ραμ μεχρι 8 gb δηλαδη ειμαι καλυμενος; δεν με νοιαζει τοσο το look οσο το να πηγαινει σφαιρα στα προγραμματα που θελω Και ποιος σου ειπε οτι το συστημα σου θα ειναι για 2 καρτες γραφικων ? Αν πχ πας για Sli(δηλαδη 2 nvidia ιδιες καρτες)τοτε δεν μπορεις να το κανεις σε H170.Αν παλι πας για 2 καρτες γραφικων Amd(crossfire κοινως)δεν μπορεις λογω τροφοδοτικου. Κοινως επειδη σε βλεπω να κανεις πατατες και να κλαις τα χρηματα σου δες τις προτασεις που σου εγιναν και αποφασισε ποια προτιμας απο τις δυο αναλογα την δουλεια σου.Μην κανεις τιποτα αλχημιες και παρεις οτι σου κατεβει γιατι στην ουσια θα εχεις πεταξει τα χρηματα σου στα σκουπιδια οπως αλλωστε και η αρχικη σου συνθεση η οποια πραγματικα βγαζει ματι. Σκέφτομαι να αγοράσω καινούριο pc τι λέτε για αυτά τα πράγματα αξίζουν; Επισης κατι αλλο που απο οτι ειδα δεν παρατηρησε κανεις. Λες οτι το μεγιστο budget σου ειναι 800ευρω ενω η αρχικη σου συνθεση βγαινει στα 905ευρω χωρις σκληρο δισκο(κοινως αν βαλουμε και αλλα 50ευρω για 1tb σκληρο δισκο για τα παιχνιδια παμε στα 960ευρω περιπου). Μηπως μου ξεφευγει κατι??? Αρα αν οντως μπορεις να δωσεις παραπανω χρηματα χτυπα απο την αρχη αυτο εδω το full hd monitor Και εισαι αρχοντας https://www.skroutz.gr/s/5728164/LG-24MB56HQ.html 1
taison07 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 για την ώρα 8 είναι ακομα καλα, αν και εμφανιζονται games που θέλουν 16. Ενα 550-650 w καλο θα κάνει δουλεια. Τωρα να βαλεις 2 αδυναμες Gpu είναι κακό, γενικα ισχύει οτι αν είσαι μεταξυ στο να πας σε 2 low budget η μια καπως καλύτερου, θα επιλεξεις την μονη πχ 2 960/380 <<1 390Χ / 980 / fury games με 16 δεν θα με απασχολουν τοσο στην αρχη τουλαχιστον αλλα αν δω και χρειαζομαι θα οαρω αργοτερα αν και το βλεπω δυσκολο...τι μου προτεινεις corsair rmx650 ή evga supernova 550 g2; οποτε καλυτερα μια εξαρχης και δυνατη...
jimakos234 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 games με 16 δεν θα με απασχολουν τοσο στην αρχη τουλαχιστον αλλα αν δω και χρειαζομαι θα οαρω αργοτερα αν και το βλεπω δυσκολο...τι μου προτεινεις corsair rmx650 ή evga supernova 550 g2; οποτε καλυτερα μια εξαρχης και δυνατη... Στα ίδια λεφτα πλεον, το rmx φαίνεται πιο δελεαστικό, με 10χρονια εγγύηση εναντι 7. Και τα 2 είναι καλα επίσης 650>550
taison07 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Στα ίδια λεφτα πλεον, το rmx φαίνεται πιο δελεαστικό, με 10χρονια εγγύηση εναντι 7. Και τα 2 είναι καλα επίσης 650>550 ενταξει τοτε σε ευχαριστω Και ποιος σου ειπε οτι το συστημα σου θα ειναι για 2 καρτες γραφικων ? Αν πχ πας για Sli(δηλαδη 2 nvidia ιδιες καρτες)τοτε δεν μπορεις να το κανεις σε H170.Αν παλι πας για 2 καρτες γραφικων Amd(crossfire κοινως)δεν μπορεις λογω τροφοδοτικου. Κοινως επειδη σε βλεπω να κανεις πατατες και να κλαις τα χρηματα σου δες τις προτασεις που σου εγιναν και αποφασισε ποια προτιμας απο τις δυο αναλογα την δουλεια σου.Μην κανεις τιποτα αλχημιες και παρεις οτι σου κατεβει γιατι στην ουσια θα εχεις πεταξει τα χρηματα σου στα σκουπιδια οπως αλλωστε και η αρχικη σου συνθεση η οποια πραγματικα βγαζει ματι. Επισης κατι αλλο που απο οτι ειδα δεν παρατηρησε κανεις. Λες οτι το μεγιστο budget σου ειναι 800ευρω ενω η αρχικη σου συνθεση βγαινει στα 905ευρω χωρις σκληρο δισκο(κοινως αν βαλουμε και αλλα 50ευρω για 1tb σκληρο δισκο για τα παιχνιδια παμε στα 960ευρω περιπου). Μηπως μου ξεφευγει κατι??? Αρα αν οντως μπορεις να δωσεις παραπανω χρηματα χτυπα απο την αρχη αυτο εδω το full hd monitor Και εισαι αρχοντας https://www.skroutz.gr/s/5728164/LG-24MB56HQ.html εγω πιστευα πως ειναι αφου δεν ειναι ομως δεν με νοιαζει κιολας....κοινως πατατα δεν εκανα γιατι απλα ρωτησα αν αξιζει πατατα θα εκανα αν τα επερνα και ελεγα πως σας φαινεται;!!! οθονη για ενα διαστημα εχω δεν με καιει...δισκο 1tb εχω δεν χρειαζομαι αλλον πιστευω φτανει για games... 905 θα εδινα μαζι με 2 δισκους που τελικα ο ενας θα πηγαινε αδικα....το budget μετα το εριξα αφου εβγαλα τον παραπανισιο δισκο... 1
hliastsek Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Ειναι αληθεια οτι σε πηραμε λιγο απο την μουρη Γενικα κοιτα σε i5 6500 h170, b150 μητρικη 8gb ram gtx 950, gtx 960, r9 380 σε ενα καλο τροφοδοτικο οπως σου ειπαν παραπανω samsung ssd, & 1tb σκληρο (ο wd blue καλος, αλλα κανει πολυ θόρυβο) και ενα καλο κουτακι (πχ το s340 ειναι πολυ καλο, προσωπικα δεν θα πηγαινα σε κουτι των 30-40 ευρω σε τέτοιο budget) 1
SpirosZ68 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Εγω θα προτεινα κατι τετοιο 528 ευρω απο e-shop. Και επειδη οι διαθεσιμες επιλογες σε SSD και καρτα γραφικων ειτε δεν μου αρεσαν ειτε δεν ηταν στην σωστη τιμη αυτα τα δυο απο skroutz.SSD 77ευρω https://www.skroutz.gr/s/6029439/Crucial-BX100-250GB.html Και καρτα γραφικων 195 ευρω https://www.skroutz.gr/s/8297887/XFX-Radeon-R9-380-4GB-R9-380P-4DB5.html Συνολο 800 ευρω στρογγυλα.
taison07 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Ειναι αληθεια οτι σε πηραμε λιγο απο την μουρη Γενικα κοιτα σε i5 6500 h170, b150 μητρικη 8gb ram gtx 950, gtx 960, r9 380 σε ενα καλο τροφοδοτικο οπως σου ειπαν παραπανω samsung ssd, & 1tb σκληρο (ο wd blue καλος, αλλα κανει πολυ θόρυβο) και ενα καλο κουτακι (πχ το s340 ειναι πολυ καλο, προσωπικα δεν θα πηγαινα σε κουτι των 30-40 ευρω σε τέτοιο budget) Σημερα το απογευμα εψαξα και κατεληξα τελικα στον i5 6500 που λες...μητρικη B150...ραμ 8gb...γραφικων λογικα r9 380... wd blue δεν θελω καθολου γιατι ειχα εναν και απο εκει που ηταν μια χαρα κρασαρε και δεν ανοιγει...κουτι αυτο ελεγα στην αρχη αλλα μετα σκεφτηκα για σιντιερα και αλλαξα γνωμη...
hackerW32 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 επιδη σου εκατσε ενα κακο κομματι δεν θες wd? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα