Laurelien Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Εγω παντα θαυμαζα τον Μεγα Αλεξανδρο. Δεν χρειαζεται να πω πολλα γι'αυτον. 22 ετων ειχε δικο του στρατο και επιτεθηκε στην Περσια και κατεκτησε τοσα εδαφη. Υπαρχουν κι αλλοι που θαυμαζω αλλα αυτον περισσοτερο απ'ολους. 2
Dinos_12345 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Dennis Ritchie. Ή ιστορία μου ξεκινάει από Unix time 1
Laurelien Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Marquis de Sade 120 μέρες στα Σόδομα 1
kalogeros Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Εγω παντα θαυμαζα τον Μεγα Αλεξανδρο. Δεν χρειαζεται να πω πολλα γι'αυτον. 22 ετων ειχε δικο του στρατο και επιτεθηκε στην Περσια και κατεκτησε τοσα εδαφη. Υπαρχουν κι αλλοι που θαυμαζω αλλα αυτον περισσοτερο απ'ολους. Το αξιοθαύμαστο στον Μαγαλέξανδρο δεν είναι ότι κατέκτησε τόσα εδάφη, αλλά ότι μετέδιδε πολιτισμό. Όποιον λαό κατακτούσε του δίδασκε επιστήμες, τέχνες και φυσικά γραφή και ανάγνωση της ελληνικής γλώσσας.
Laurelien Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Το αξιοθαύμαστο στον Μαγαλέξανδρο δεν είναι ότι κατέκτησε τόσα εδάφη, αλλά ότι μετέδιδε πολιτισμό. Όποιον λαό κατακτούσε του δίδασκε επιστήμες, τέχνες και φυσικά γραφή και ανάγνωση της ελληνικής γλώσσας. Ναι ειναι παρα πολλα αξιοθαυμαστα γι'αυτον. Και νομιζω σεβοταν και τους τοπους που κατακτουσε ειτε για πολιτικους ειτε για αλλους λογους, δεν εχει σημασια. Μ'αρεσει κι αυτα που εχω διαβασει για τον χαρακτηρα του.
nickarmy Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Θουκυδίδης , Μεγας Αλέξανδρος , Ιούλιος Καίσαρας ,Καποδίστριας, Κολοκοτρώνης, Ελ. Βενιζέλος , Εινστειν , Πιερ Κιουρί ,Δαρβίνος και αρκετή ακόμα επίσης ενδιαφέρον έχει ο χιτλερ και κάποιοι στρατηγοί του
Captn Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 megas aleksandros γιατι ειναι ενας απο τους τρεις ανδρες που η Ιστορια ονομασε μεγα Ναι ειναι παρα πολλα αξιοθαυμαστα γι'αυτον. Και νομιζω σεβοταν και τους τοπους που κατακτουσε ειτε για πολιτικους ειτε για αλλους λογους, δεν εχει σημασια. Μ'αρεσει κι αυτα που εχω διαβασει για τον χαρακτηρα του.en ενα δεν εχει σημασια αυτο τοτε δεν ξερω τι εχει βλεπω ενα μεγαλο κενο σε αυτο που θαυμαζεις και σε αυτο που ξερεις για αυτο που θαυμαζεις
mclein Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%B8%CE%AD%CE%BD%CE%B7%CF%82
Baator Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 megas aleksandros γιατι ειναι ενας απο τους τρεις ανδρες που η Ιστορια ονομασε μεγα Γιατί 3; https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_people_known_as_The_Great 1
weissheit Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Πολύ ωραίο θέμα, αλλά δύσκολο να επιλέξεις. Θα έλεγα, πάντως, πως από τους αγαπημένους μου είναι ο Σιμόν Χοσέ Αντόνιο δε λα Σαντίσιμα Τρινιδάδ Μπολίβαρ ι Παλάσιος. Ο τύπος είχε κότσια, όχι αστεία!
Ψιτ Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Το αξιοθαύμαστο στον Μαγαλέξανδρο δεν είναι ότι κατέκτησε τόσα εδάφη, αλλά ότι μετέδιδε πολιτισμό. Όποιον λαό κατακτούσε του δίδασκε επιστήμες, τέχνες και φυσικά γραφή και ανάγνωση της ελληνικής γλώσσας. Με γαρύφαλα τους κατακτούσε... Με το σεις και με το σας τους είχε! 15
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα