Προς το περιεχόμενο

test ig

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πολύ δύσκολο και βαρετό για ένα neanderthal σαν εμένα

δεν καταλαβαίνω πως πανε οι σειρές με αριθμούς/γράμματα

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

125

Η πνευματικη ηλικια ειναι 233 νομιζω αλλα δεν το συγκρατησα. To oποιο μπδγ τι ακριβως σημαινει?

Παιζει να εκανα λαθος τις περισσοτερες που ζητουν τον επομενο αριθμο και αυτες με τα μηκη των αποστασεων των τραινων :P

Δημοσ.

Εκεί με τα τραίνα του γ@@ησα κι εγώ τα πόμολα και ντρέπομαι γαμώτο, έχω ξεχάσει βασικά μαθηματικά. Ούτε δευτεροβάθμια δε θυμάμαι να λύσω πια.

Δημοσ.

Ακολουθούν οι λύσεις (view page source):

var StdAns = new Array ("","β","α","27","γ","12","Ψ","Α","9","Α","γ","β","δ","γ","γ","β","β","15","77","γ","β","δ","β","Λ","8","Η","Ο","γ","Α","9","Δ","Α","δ","δ","17","Ο","γ","6","γ","7","δ","Ι","9","γ","27","δ","21","γ","54","ε","1","ε","90","4","10","4","60","2","ΑΕΚ","1","γ","γ","δ","γ","β","β","8500","δ","1140","γ","γ","5","β","30","ΤΣΡ","6,2,4,2,16,2","200","γ","α","550","410","δ","6","δ","β","β","15","40","δ","Α","12");

Δημοσ.

Μπορείς απλώς να πατήσεις submit και σου βγάζει τις λύσεις δίπλα από κάθε ερώτηση, αλλά σε βλέπω, είσαι technothug.

Δημοσ.

125

Η πνευματικη ηλικια ειναι 233 νομιζω αλλα δεν το συγκρατησα. To oποιο μπδγ τι ακριβως σημαινει?

Παιζει να εκανα λαθος τις περισσοτερες που ζητουν τον επομενο αριθμο και αυτες με τα μηκη των αποστασεων των τραινων :P

Αμα ήσουν γυναίκα θα ήσουν πιστοποιημένο milf με τέτοια ηλικία  :)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

35

I went full retard. :P

Φίλε μια χαρά είσαι, κάνε μια βόλτα από το Μικρές απορίες να δεις εκεί αητζή!

edit: Οι περίεργες απορίες διαγράφηκαν οπότε πλέον δεν φαίνεται το εκεί προαναφερόμενο αητζή :ρ

Επεξ/σία από TriLoBiTe
  • Like 1
Δημοσ.

Φίλε μια χαρά είσαι, κάνε μια βόλτα από το Μικρές απορίες να δεις εκεί αητζή!

Χαχαχα! Ομολογώ ότι έχω low ig. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...