maou28 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Καλησπέρα,,δεν ξέρω αν έχω βάλει σωστό τίτλο γι αυτό που θέλω να σας ρωτήσω,το ερώτημα μου είναι το εξής. Ένας φίλος έχει ένα κτήμα και θέλει να βάλει κάμερες μαζί με καταγραφέα το οποίο χρειάζεται internet και εκεί γραμμές δεν υπάρχουν,,υπάρχει router που μπορεί να βάλει μία κάρτα 3g/4g δεν ξέρω αν είναι αυτές οι κάρτες έτσι ώστε να έχει Internet; να μπορεί να του δίνει και μία θύρα ethernet για να συνδεθεί σε υπολογιστή. Ελπίζω να σας έδωσα να καταλάβετε τι θέλω να πω,,ίσως τα είπα λίγο μπερδεμένα
NikosKallithea Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Αν υπάρχουν; Χιλιάδες http://www.skroutz.gr/c/775/adsl-modem/f/579483/3G-4G-Router.html?keyphrase=router+3g+4g&page=1
maou28 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Έχεις να προτείνεις κάποιο συγκεκριμένο; Υποστηρίζουν αυτά τα router όλα τα δίκτυα;;Θα παίρνει δηλαδή και ο υπολογιστής Internet με του router που θα είναι με την κάρτα σωστά;
NikosKallithea Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Αυτα τα ρουτερακια δουλεύουν οπως το κινητό σου οταν εχεις ανοιχτά το data(δεδομένα κινητής) απο εκει κει πέρα δεν εχουν καμια αλλη διαφορά, βαζεις επανω οτι θελεις, υπολογιστές κάμερες κλπ Πάρε ενα D-Link με ethernet
maou28 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Σ ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την βοήθεια σου,,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα