jimakos234 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Σε αυτα τα λεφτα, εγω θα πήγαινα σε haswell-E, η θα περίμενα 2-3 μήνες ακόμα για Broadwell-E και polaris/pascal
Fulgore Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Απο την μια εχουμε την περιπτωση του ts με τα 2500ευρω για pc και βλεπω και πιο κατω να αναφερει καπου τα περι value for money(να πηδηξεις απο το παραθυρο που λεμε),περιφερειακα αγνωστο αν υπαρχουν και επισης καθομαι και διαβαζω οτι τα 500gb ειναι και αρκετα για gaming,που δεν ειναι 500giga αλλα 463ελευθερα και αν βαλουμε και τα windows 10 μεσα μαζι με λιγα ακομα προγραμματα φτασαμε στα 400giga.400gb για παιχνιδια,σειρες,ταινιες ειναι πολλα???ισως αν παιζεις μονο counter strike,lol και Hearthstone. Ειδικα αν μιλαμε για βαθος χρονου κιολας.Μονο το GTA V και το Quantum Break πχ και πιανουν πανω απο 100giga. Και το ακομα πιο κορυφαιο ειναι οτι για αλλη μια φορα καθομαι και βλεπω ξεκλειδωτους επεξεργαστες σε θεμα που το γραφει κιολας ο ts οτι Θα γίνει oc στο CPU: OXI Μετα μαρεσει που λεμε να συμπληρωνεται η φορμα για να μας βοηθαει να προτεινουμε αναλογα και παλι οτι να ναι προτεινει ο καθενας. Οσο για το κουτι 400ευρω πανω κατω για ενα κουτι που απλα αρεσει σε εμφανιση και προοριζεται και για Pc χωρις oc,απλα respect. Θα ηθελα να ασχοληθω αλλα δυστηχως οταν βλεπω post με ατομα που λενε οτι διαθετουν τοσο μεγαλο budget αλλα δεν ξερουν που τους πανε τα 4(συγνωμη για την εκφραση αλλα η αληθεια ειναι,οταν ο αλλος δεν μπορει ουτε στο google να γραψει gaming pc 2500ευρω και να εχει μια ιδεα του τι πανω κατω να κοιταξει ή να παρει ιδεες),αυτο μου βγαζει οτι ο αλλος ή δεν θα αγορασει τιποτα απο αυτα που του προτεινονται(οπως δηλαδη συμβαινει τουλαχιστον σε 8/10περιπτωσεις ως τωρα σε τετοια χρηματα)ή θα παρει οτι να ναι. https://www.google.gr/#q=gaming+pc+2500 http://techbuyersguru.com/2500-extreme-4k-gaming-pc-build Το πρωτο link μαλιστα βγαζει ενα κορυφαιο συστημα και θα μπορουσε πχ ο ts(και ο καθε ενδιαφερομενος)απλα να ρωταγε τι θα ηθελε αλλαγη αν δεν τον ενδιεφερε το oc(και τα χρηματα που γλυτωνε πηγαιναν σε περιφερειακα/οθονη πχ. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Τις τιμές αυτές δεν θα τις βρεί Ελλάδα, στο link δεν υπάρχει οθόνη, εξυπακούεται οτι θα πάρει άν δεν έχει ήδη έναν hdd για backup Δέν ξέρω πολλούς εδώ μέσα που έχουν 1t ssd για παιχνίδια. Στα υπόλοιπα ήσουν αποστομωτικός
Fulgore Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Τις τιμές αυτές δεν θα τις βρεί Ελλάδα, στο link δεν υπάρχει οθόνη, εξυπακούεται οτι θα πάρει άν δεν έχει ήδη έναν hdd για backup Δέν ξέρω πολλούς εδώ μέσα που έχουν 1t ssd για παιχνίδια. Στα υπόλοιπα ήσουν αποστομωτικός Μιλαω να εχει μια γενικη ιδεα και μετα οπως σωστα λες ναι να ρωτησει οτι θελει πχ αντι για 1tb για παιχνιδια ας εχει ενα 250ρη ή και 500ρη ακομα(120ευρω ξεκινανε σε αντιθεση με τα 90 του γνωστου evo 850 250gb) και 1tb ενα HDD.Το ιδιο αν θελει μεσα στο budget και οθονη,μιας και στο αρχικο του post δεν εγραφε για οθονη και μετα εβαλε. Τελος το σχολιο μου οπως παντα πηγαινει στο γεγονος οτι ο καθε ενδιαφερομενος που διαθετει τοσα χρηματα,αν οντως θελει να αγορασει τοσο ακριβο υπολογιστη πραγματικα με ξεπερναει αν δεν μπορει να αφιερωσει λιγο χρονο να εχει στο μυαλο του τουλαχιστον που πρεπει να κοιταξει και τι ακριβως να μας ρωτησει και μας,δηλαδη να μην περιμενουμε μια ζωη ετοιμες λυσεις ολου του υπολογιστη αλλα προτασεις πανω σε αυτα που εχουμε ψαξει απο μονοι μας. 1
mpastakas Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Μιλαω να εχει μια γενικη ιδεα και μετα οπως σωστα λες ναι να ρωτησει οτι θελει πχ αντι για 1tb για παιχνιδια ας εχει ενα 250ρη ή και 500ρη ακομα(120ευρω ξεκινανε σε αντιθεση με τα 90 του γνωστου evo 850 250gb) και 1tb ενα HDD.Το ιδιο αν θελει μεσα στο budget και οθονη,μιας και στο αρχικο του post δεν εγραφε για οθονη και μετα εβαλε. Τελος το σχολιο μου οπως παντα πηγαινει στο γεγονος οτι ο καθε ενδιαφερομενος που διαθετει τοσα χρηματα,αν οντως θελει να αγορασει τοσο ακριβο υπολογιστη πραγματικα με ξεπερναει αν δεν μπορει να αφιερωσει λιγο χρονο να εχει στο μυαλο του τουλαχιστον που πρεπει να κοιταξει και τι ακριβως να μας ρωτησει και μας,δηλαδη να μην περιμενουμε μια ζωη ετοιμες λυσεις ολου του υπολογιστη αλλα προτασεις πανω σε αυτα που εχουμε ψαξει απο μονοι μας. Συνεχώς ψάχνω, και για αυτό αποφάσισα να ρωτήσω εδω για απόψεις. Δίκιο έχεις σε αυτά που λές, άν όμως δεν ρώταγα δεν θα μάθαινα οτι ο επεξεργαστής είναι 3εκλείδωτος. Το budget με πήρε αρκετο καιρό να το μαζέψω και για αυτό το λόγο θέλω να το αξιοποιήσω όσο καλήτερα γίνετε και να μήν απλά πετάξω τα λεφτά. Το πρόβλημα έρχετε στην γενικότερη έλλειψη γνώσης. Το ότι δέν γνώριζα για παράδειγμα οτι υπάρχουν κλειδωμένοι και ξεκλείδωτοι CPU το κάνει τόσο πιο δύσκολο να ψάξω αποδοτικά και εξού και η λάθος επιλογή του CPU. Ευχαριστώ πάντως για τον χρόνο σου, το εκτιμάω.
Fulgore Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Καταρχας δεν εχεις απαντησει στο παραπανω ακομα Ναι, 24αρα/27αρα κατα προτίμηση. Αν μιλαμε για 24αρα οθονη μιλαμε για 1080p αναλυση.Αν μιλαμε για 27αρα οθονη μιλαμε για 1440p αναλυση. Στην πρωτη περιπτωση κανεις δουλεια και με τα μισα χρηματα στην δευτερη για ολα στο full θες ολο το budget. Και επειδη οσοι ασχολουμαστε πιστευω θα ψιλο γνωριζουμε τι επικρατει στο pc gaming με τα console ports,οι προτασεις για 2500συστηματα ειναι το λιγοτερο αστειες,αρα και παλι τα λεφτα σου θα πεταξεις. Δηλαδη πχ ενα συστημα με i5 6500 16gb ram H170 μητρικη μια ψυκτρα των 30ευρω καρτα γραφικων R9 390 ή R9 390x(μεχρι 490-500ευρω η δευτερη) τροφοδοτικο ενα καλο των 100-110ευρω ενα κουτι των 90ευρω-120ευρω ενας Ssd 250 για windows και τα 2-3παιχνιδια που θα παιζεις συχνα και ολα τα αλλα σε ενα σκληρο δισκο Western Digital ή Seagate ενα σκληρο δισκο οπως ειπα και πιο πανω Western Digital ή Seagate για παιχνιδια/σειρες/ταινιες Ειναι δηλαδη κατι το τρομερα περιεργο το παραπανω συστημα που παιζει να κοστιζει περιπου στα μισα χρηματα??? Χτυπας μετα και οθονη ειτε μια 24αρα full Hd ειτε μια 1440p 60hz στα 450-500ευρω και σου μενει ενα καρο χρηματα για την επομενη αναβαθμιση καρτας.Σε βαθος χρονου πιο κερδισμενος βγαινεις. Γιατι λοιπον κατι τετοιο δεν ειδα να προτεινεται καπου??? Βλεπω παραπανω και προτεινονται κατι monitor και καρτες γραφικων τερατα. Για ποιο λογο κυριοι??Για να δωσει ο αλλος 2500ευρω και να εχει ιδια γραφικα με την κονσολα του Xbox σε 720p??? 1
TRILOBYTER Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Παρε ενα PC 1000-1200 ευρω και με τα υπολοιπα πανε ενα ταξιδακι. 2500 για PC ειναι υπερβολικα για gaming. Η εισαι πιτσιρικας και απο καπου βρηκες 2500, η εισαι μεγαλυτερος και εχεις λεφτα για πεταμα, οπως και να εχει λαθως κινηση. Δε προκειται να δεις 100% διαφορα επιδοσεων απο ενα pc των 1200 σε ενα PC των 2500, μονο 100% πεταμα χρηματων (το ξαναλεω για gaming).
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Επειδή με παίρνει η μπάλα, η κάρτα και το τροφοδοτικό που του πρότεινα δέν είναι τέρατα. Το σετάκι που έβαλα ξαναλέω ήταν σε περίπτωση που το ήθελε άμεσα και είναι σε όλα ισορροπημένο απο την κορυφή ως τα νύχια ακόμα και οπτικά να το δείς, εκτός της οθόνης που ξεφεύγει την οποία συνήθως παίρνουμε μιά φορά άντε δυό. Ξανά μανά του το έβαλα παραδίπλα με ξεκλείδωτο επεξεργαστή και μητρική των 100€ άν δεν θέλει να ασχοληθεί με oc και να βγεί ακόμα πιο φθηνά. Όταν ο ts γράφει budget στο 80% των περιπτώσεων του λέμε δεν φτάνει και τώρα θα τον τρομοκρατήσουμε επειδή μάζεψε παραπάνω; Δέν το κατάλαβα αυτό. Όποιος έχει σύστημα στο νού του το παραθέτει δεν θα καθόμαστε να τσακωνόμαστε και να προκαλούμε στον οποιονδήποτε ts αμηχανία κάθε μα κάθε φορά όμως. Αυτά.
Ablaoublas_542 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Σε αυτα τα λεφτα κρατας το ενα χιλιαρικο για διακοπες βασικα. Απο τα 1500 και πανω το return on investment γινεται τραγικα μικρο..
Fulgore Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Επειδή με παίρνει η μπάλα, η κάρτα και το τροφοδοτικό που του πρότεινα δέν είναι τέρατα. Το σετάκι που έβαλα ξαναλέω ήταν σε περίπτωση που το ήθελε άμεσα και είναι σε όλα ισορροπημένο απο την κορυφή ως τα νύχια ακόμα και οπτικά να το δείς, εκτός της οθόνης που ξεφεύγει την οποία συνήθως παίρνουμε μιά φορά άντε δυό. Ξανά μανά του το έβαλα παραδίπλα με ξεκλείδωτο επεξεργαστή και μητρική των 100€ άν δεν θέλει να ασχοληθεί με oc και να βγεί ακόμα πιο φθηνά. Όταν ο ts γράφει budget στο 80% των περιπτώσεων του λέμε δεν φτάνει και τώρα θα τον τρομοκρατήσουμε επειδή μάζεψε παραπάνω; Δέν το κατάλαβα αυτό. Όποιος έχει σύστημα στο νού του το παραθέτει δεν θα καθόμαστε να τσακωνόμαστε και να προκαλούμε στον οποιονδήποτε ts αμηχανία κάθε μα κάθε φορά όμως. Αυτά. Για να λεμε οτι το budget δεν φτανει τοτε μιλαμε για συστηματα κατω των 600ευρω(μη πω και 500ευρω)πραγμα που δεν ισχυει ή γιατι ο αλλος νομιζε οτι με τα χρηματα μιας κονσολας εχτιζε pc απο την αρχη για να τα παιζει ολα στο full.Αρα το λαθος ειναι του ενδιαφερομενου οχι δικο μας. Επισης θελω να μου εγγυηθεις οτι ο ts οντως θα παρει το πανακριβο συστημα οπως λες και δεν θα εξαφανιστει μετα και δεν παρει τιποτα(και πολυ πιθανων να τον δουμε μετα απο καιρο παλι να ρωταει για pc )οπως εχει συμβει απειρες φορες ως τωρα.Θα μου πεις και που ειναι το κακο αν δεν αγορασει υπολογιστη και απλα ρωταει.Στο οτι χαλαμε τσαμπα τον χρονο μας,και υπαρχουν ηδη απειρες πληροφοριες που μπορει να παρει για τα gaming pc,απλα χρησιμοποιώντας το google και οχι περιμενοντας τα ολα ετοιμα στο πιατο. Ενας λογος γιατι σταματησα να ασχολουμαι(και αρκετοι αλλοι απο τοτε που πρωτογραφτηκα σταματησαν πιθανως για τον ιδιο λογο)με αναβαθμισεις.Γιατι τις περισσοτερες φορες οι ενδιαφερομενοι βαριουνται να κοιταξουν αλλα παρομοια θεματα με τα δικα τους στις πρωτες 2-3σελιδες του insomnia.... Τελος ποια τρομοκρατια εσυ ειδες???Εγω μιλαω εκτως των αλλων και σαν gamer επειδη ασχολουμαι κιολας με τα παιχνιδια για τα Pc που προτεινω και ξερω τι παιζει με τα console ports.Αρκετοι αλλοι μαλλον δεν ξερουν γιαυτο και προτεινουν συνθεσεις απο εδω και απο εκει χωρις καμια επαφη με την πραγματικοτητα(γενικα μιλαω βεβαια για οτι εχω δει ως τωρα). 1
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Τρομοκρατία τρόπος του λέγειν. Anyway με 27αρες στα 1080p με 380/960 i7 ssd παίρνει δυο σετ στα 2500 αλλά δεν ζήτησε αυτό. Ας το ξεκαθαρίσει τουλάχιστον μετά από αυτά που άκουσε αλλά και πάλι ξαναγυρνάμε στο περιμενε λίγο ακόμα έρχονται νέες κάρτες. Τι προτείνεις τελικα να κάνει γιατί ρώτησε κιόλας. Να πάρει σιγά σιγά τα υπόλοιπα μέχρι να βγούνε οι νέες; Στο ρωτάω εγώ λοιπόν ξανά.
mpastakas Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Μετά απο αυτά που διάβασα και πάνω σε αυτό που είπε ο spiros ( και συζήτηση με το άτομο που προτιμουσε την 24αρα ) το συστημα θα ηθελα να παίζει με 27αρα οθόνη / 1440p. Μόλις παω σπίτι θα κάνω edit γιατί είμαι σε δουλειά. Ευχαριστώ!!
cloud13 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Μονο εγω πιστευω οτι σας τρολαρει ο συγκεκριμενος ts (το πρωτο του thread και μηνυματα για οσους δεν το προσεξαν) και τρωγεστε αδικα οι πιο εμπειροι? 2μισι χιλιαρικα για PC στην Ελλαδα του 2016 για να τα εχεις και να θες να τα ξοδεψεις α) σου τρεχουν απο τα μπατζακια αρα δεν σκεφτεσαι να μπεις σε forums ψαχνοντας συνδυασμους, αλλα παιρνεις overpriced ετοιματζηδικο για μοστρα και στους φιλους ή β) θες να δεις απο απορια τι κτηνος φτιαχνουν 2μισι χιλιαδες (ευρω παντα) σε PC. Σαν να εχω μπατζετ 100 χιλιαρικα για αμαξι και να ψαχνομαι στα forums για το ποιος συνδυασμος η μοντελο εχει 1db πιο δυνατη εξατμιση η 5 αλογα παραπανω στο τουρμπο ειναι, αντι να παω στην αντιπροσωπεια της Πορσε πχ και να παρω οποιο μου φαινεται πιο ωραιο. Omg και 3 lol απο μενα και ας κανω και λαθος
Fulgore Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Μονο εγω πιστευω οτι σας τρολαρει ο συγκεκριμενος ts (το πρωτο του thread και μηνυματα για οσους δεν το προσεξαν) και τρωγεστε αδικα οι πιο εμπειροι? 2μισι χιλιαρικα για PC στην Ελλαδα του 2016 για να τα εχεις και να θες να τα ξοδεψεις α) σου τρεχουν απο τα μπατζακια αρα δεν σκεφτεσαι να μπεις σε forums ψαχνοντας συνδυασμους, αλλα παιρνεις overpriced ετοιματζηδικο για μοστρα και στους φιλους ή β) θες να δεις απο απορια τι κτηνος φτιαχνουν 2μισι χιλιαδες (ευρω παντα) σε PC. Σαν να εχω μπατζετ 100 χιλιαρικα για αμαξι και να ψαχνομαι στα forums για το ποιος συνδυασμος η μοντελο εχει 1db πιο δυνατη εξατμιση η 5 αλογα παραπανω στο τουρμπο ειναι, αντι να παω στην αντιπροσωπεια της Πορσε πχ και να παρω οποιο μου φαινεται πιο ωραιο. Omg και 3 lol απο μενα και ας κανω και λαθος Και εγω αυτο πιστευω δυστυχως,ειδικα μετα το τελευταιο video που ανεβασα.Δεν γινεται αλλιως. Μετά απο αυτά που διάβασα και πάνω σε αυτό που είπε ο spiros ( και συζήτηση με το άτομο που προτιμουσε την 24αρα ) το συστημα θα ηθελα να παίζει με 27αρα οθόνη / 1440p. Μόλις παω σπίτι θα κάνω edit γιατί είμαι σε δουλειά. Ευχαριστώ!! Σου εχουν γινει ηδη προτασεις και με 27αρα οθονη 1440p αλλα κατα τα αλλα ''διαβασες'' τα σχολια. Τσαμπα χρονος δυστηχως για το συγκεκριμενο ατομο οταν κοροιδευει τον κοσμο.... 2
mpastakas Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Προτάθηκε σύστημα με 27αρα ναι, μου πρότειναν επίσης να περιμένω πριν κάνω την αγορά και είδα ότι υπήρξε παρεξήγηση με το ότι ζηταγα 24 και 27 οθόνη, και αυτό έκανα την διευκρίνηση. Από εκεί και περα, γιατί τα μισά μου post πρέπει να είναι απολογητικά? Συμβουλές και απόψεις ζητησα, και μέσα από αυτές προφανώς γίνομαι και πιο συγκεκριμενως στο τι θέλω, αφού βλέπω τι δουλεύει και τι όχι. Όσο για το budget το μαζεύω καιρό, αυτό δεν σημαίνει ότι αν μπορώ να κάνω αυτό που θέλω με λιγότερα λεφτά όπως προτάθηκε πρέπει να πάει άδικο και ότι θέλω να κερδίσω και το ευρώ που είναι το κακό? Όσο για το τρολλαρισμα, δεν το καταλαβαίνω. Επειδή κάνω πρώτη φορά ποστ η επειδή ζήτησα PC με μεγάλο budget σημαίνει ότι τρολλαρω? Ή φταίει η έλειψη γνώσης? Αν ήξερα θα έκανα μόνος μου το build και προφανώς δεν θα άλλαζαν συνεχώς οι απόψεις μου. Τι να πω sorry κι όλας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα