cloud13 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Προτάθηκε σύστημα με 27αρα ναι, μου πρότειναν επίσης να περιμένω πριν κάνω την αγορά και είδα ότι υπήρξε παρεξήγηση με το ότι ζηταγα 24 και 27 οθόνη, και αυτό έκανα την διευκρίνηση. Από εκεί και περα, γιατί τα μισά μου post πρέπει να είναι απολογητικά? Συμβουλές και απόψεις ζητησα, και μέσα από αυτές προφανώς γίνομαι και πιο συγκεκριμενως στο τι θέλω, αφού βλέπω τι δουλεύει και τι όχι. Όσο για το budget το μαζεύω καιρό, αυτό δεν σημαίνει ότι αν μπορώ να κάνω αυτό που θέλω με λιγότερα λεφτά όπως προτάθηκε πρέπει να πάει άδικο και ότι θέλω να κερδίσω και το ευρώ που είναι το κακό? Όσο για το τρολλαρισμα, δεν το καταλαβαίνω. Επειδή κάνω πρώτη φορά ποστ η επειδή ζήτησα PC με μεγάλο budget σημαίνει ότι τρολλαρω? Ή φταίει η έλειψη γνώσης? Αν ήξερα θα έκανα μόνος μου το build και προφανώς δεν θα άλλαζαν συνεχώς οι απόψεις μου. Τι να πω sorry κι όλας. Δεν ειναι η αγνοια το θεμα, αλλα το πως εχεις τη γνωση να μπεις και να ψαξεις σε φορουμ ενω με ενα απλο γκουγκλαρισμα βρισκεις ετοιμο, ωραιο και με υποστηριξη (που με τα λεφτα σου ειναι μονοδρομος-αν οντως τα εχεις και θα τα δωσεις). Εγω παντως θα εδινα 2-3 κατοσταρικα για μαθηματα ορθογραφιας. PS οταν θες να κερδισεις και το ευρω δεν πετας 2μισι χιλιαρικα μπατζετ παλικαρι μου εδω μεσα. Σαν να μου λες θελω οικονομια αλλα προτεινετε μου 5000 κυβικα supercar. Δεν με πειθεις
noFEARgr Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Αφηστε τον ανθρωπο πρωτη φορα φτιαχνει συστημα δεν ξερει πως πανε οι τιμες η αν αξιζει η οχι . Μην κρινετε με βαση τις δικες σας τσεπες ο καθενας εχει τις δυνατοτητες του . Οπως ειπα και πριν περιμενε τις δυο εταιριες φαινονται πολλα υποσχομενες οι νεες καρτες . Στην χειροτερη αν ειναι κατωτερες των προσδοκιων θα πεσουν οι τιμες των τωρινων καρτων. Win -win ειναι για σενα
cloud13 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Αφηστε τον ανθρωπο πρωτη φορα φτιαχνει συστημα δεν ξερει πως πανε οι τιμες η αν αξιζει η οχι . Μην κρινετε με βαση τις δικες σας τσεπες ο καθενας εχει τις δυνατοτητες του . Οπως ειπα και πριν περιμενε τις δυο εταιριες φαινονται πολλα υποσχομενες οι νεες καρτες . Στην χειροτερη αν ειναι κατωτερες των προσδοκιων θα πεσουν οι τιμες των τωρινων καρτων. Win -win ειναι για σενα Eσυ θα μαζευες ευρω-ευρω οπως ισχυριζεται ο αλλος τοσα λεφτα χωρις να ξερεις καν τι θες να παρεις και γιατι το χρειαζεσαι? Μια ερευνουλα αγορας εστω, για να ξερεις κιολας ποσα θες προκειμενου να καλυψεις τις αναγκες σου και να αρχισεις μετα το μαζεμα. Τι να πω η δικη μου κοινη λογικη δεν το κατανοει αυτο το πραγμα. Τιμια συμβουλη παντως αν οντως θελει PC και θελει να δωσει καλα λεφτα να παρει ετοιμο, μονο και μονο για το support αφου δεν εχει ιδεα απο hw.
SpirosZ68 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Αγαπητε θεματοθετη, μια που απο οτι βλεπω το θεμα συνεχιζεται ακομα ας πω κι εγω ξανα τη γνωμη μου και τα θα εκανα στη θεση σου.Κατ αρχην τα δεδομενα μεχρι στιγμης ειναι τα εξης:1) Υπαρχει μπατζετ 2500ευρω για συστημα gaming 2) Σε αυτο το μπατζετ οι επιλογες σε καρτες γραφικων ανηκουν σε μια κατηγορια που αναμενεται συντομα νεα γενια και ενδεχεται να ειναι καλυτερα να περιμενεις. 3) σε αυτο το μπατζετ μπορεις να αφιερωσεις ενα μεγαλο ποσο σε μια παρα πολυ καλη οθονη που θα δωσει το κατι παραπανω στην ολη gaming εμπειρια 4) Η οθονη αυτη θα καθορισει και την επιλογη καρτας γραφικων. Με αυτο το μπατζετ λοιπον θα επελεγα κατι περιπου σαν αυτο χωρις υπερβολες αλλα και χωρις θυσιες. Και μενουν και 700ευρω για μια αριστη οθονη 2.5Κ Επεξ/σία 26 Απριλίου 2016 από SpirosZ68 1
noFEARgr Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Προφανως για να ρωταει καποιος εδω δεν θα εχει μεγαλη ιδεα απο υπολογιστης. Αν ηξερε δεν θα χρειαζοταν να ρωτησει . Φανταζομαι ολοι καπως ετσι ξεκινησαμε δεν γενηθηκαμε με τις γνωσεις .Και καλο θα ηταν να προσεχουμε τι λεμε γιατι απο τον γραπτο τον λογο ποτε δεν μπορουμε να ξερουμε τι εχουμε "απεναντι " μας . Δεν παει καιρος που ειχε ανοιχτει θεμα και ολοι πεσαμε να φαμε τον TS οτι ηταν τρολ κτλπ ενω η κατασταση ηταν πολυ διαφορετικη .( Και φυσικα βαζω τον εαυτο μου μεσα ) Γιαυτο προσοχη δεν εχουν ολοι τις ιδιες γνωσεις και κατι που μπορει να θεωρουμε εμεις δεδομενο να μην ειναι για τον αλλον .
cloud13 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Προφανως για να ρωταει καποιος εδω δεν θα εχει μεγαλη ιδεα απο υπολογιστης. Αν ηξερε δεν θα χρειαζοταν να ρωτησει . Φανταζομαι ολοι καπως ετσι ξεκινησαμε δεν γενηθηκαμε με τις γνωσεις .Και καλο θα ηταν να προσεχουμε τι λεμε γιατι απο τον γραπτο τον λογο ποτε δεν μπορουμε να ξερουμε τι εχουμε "απεναντι " μας . Δεν παει καιρος που ειχε ανοιχτει θεμα και ολοι πεσαμε να φαμε τον TS οτι ηταν τρολ κτλπ ενω η κατασταση ηταν πολυ διαφορετικη .( Και φυσικα βαζω τον εαυτο μου μεσα ) Γιαυτο προσοχη δεν εχουν ολοι τις ιδιες γνωσεις και κατι που μπορει να θεωρουμε εμεις δεδομενο να μην ειναι για τον αλλον . Συμφωνω σε γενικες γραμμες αλλα το παρουσιαζεις ασπρο-μαυρο ενω υπαρχει και πολυ γκρι μεσα. Ουτε εγω ειμαι κανενας ειδικος ισα ισα ζητησα και πηρα βοηθεια και στο χτισιμο και στο sw απο εδω. Αλλο αυτο και αλλο το μαζευω χωρις να ξερω γιατι μαζευω και δεν κανω καν αναγνωση στα σχολια του ιδιου μου του thread. Απο εκει κρινω το αν τρολαρει η οχι. Σε καθε περιπτωση εχει το μαχαιρι και το καρπουζι ας κανει οτι θελει.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 @cloud13 Βάλε κανένα τόνο και άσε την ορθογραφία του ts. Γούστο του και καπέλο του καθενός τι θα κάνει με τα λεφτά του. Εδώ είμαστε για να δίνουμε-παίρνουμε προτάσεις και συμβουλές. Ρίχ'την πρόταση σου λοιπόν κι άσ'τα φιλοσοφικά.
cloud13 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 @cloud13 Βάλε κανένα τόνο και άσε την ορθογραφία του ts. Γούστο του και καπέλο του καθενός τι θα κάνει με τα λεφτά του. Εδώ είμαστε για να δίνουμε-παίρνουμε προτάσεις και συμβουλές. Ρίχ'την πρόταση σου λοιπόν κι άσ'τα φιλοσοφικά. Δικηγορος υποθετω, και πολυ εμπεριστατωμενο σχολιο για το αν τρολαρει ο ts. Δεν θα ασχοληθω και περισσοτερο απλα ειναι λυπηρο να απασχολει χρονο και κοπο του καθενος ενω φανερα κοροιδευει. edit: Μιας και δεν βλεπεις οτι παρ'ολα αυτα εκανα και προταση θα κανω και μια αλλη. Παρε δανειο απο την τραπεζα και αγορασε τον ENIAC.
pano Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 απλα ειναι λυπηρο να απασχολει χρονο και κοπο του καθενος Φίλε cloud13 εδώ είναι το λάθος σου αλλά και πολλών άλλων ,δεν είναι υποχρεωμένος κανείς και για τίποτα,εκτός από το να συμμορφωνόμαστε με τους κανόνες του forum που μας φιλοξενεί. Υ.Γ Τώρα που διάβασα καλύτερα τι έγραψα και πως, φαίνεται λες και προσπαθώ να σε πατρονάρω, πίστεψε δεν έχω τέτοιο σκοπό,απλώς εκείνο που θέλω να πω είναι ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να χαλιέσαι. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 @cloud13 Αντιπαρέρχομαι.. Μεγαλοβδομάδα είναι...
Fulgore Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 @cloud13 Βάλε κανένα τόνο και άσε την ορθογραφία του ts. Γούστο του και καπέλο του καθενός τι θα κάνει με τα λεφτά του. Εδώ είμαστε για να δίνουμε-παίρνουμε προτάσεις και συμβουλές. Ρίχ'την πρόταση σου λοιπόν κι άσ'τα φιλοσοφικά. Δεν διαφωνω αλλα οπως ειπα και πιο πριν,επειδη εχουν ξαναγινει απειρα παρομοια θεματα με 2+χιλιαδων ευρω pc που τελικα δεν αγοραστηκαν ποτε,κοινως τσαμπα καθησαμε και ασχοληθηκαμε οσα παιδια ασχοληθηκαμε,ας μου εγγυηθει ή ο ts ή εσυ οτι οντως το pc θα αγοραστει και δεν ειναι αλλη μια απο τις συνηθισμενες καταστασεις που βλεπουμε σε τετοια ποσα(ειδικα και εν καιρω capital control και κρισης),για να ξερουμε αν αξιζει να ασχοληθουμε ή οχι. Και στην τελικη δεν ειπα οτι ο ts πρεπει να γνωριζει εξ αρχης τα παντα και αρα οντως να μην εχει και νοημα να ανοιξει καν θεμα,αλλα οταν μιλαμε για τοσα χρηματα εν ετη 2016 και ο αλλος δεν εχει κανει καν μονος του μια προχειρη ερευνα αγορας σαν καταναλωτης(και φυσικα να ρωτησει μετα γνωμες ατομων που οχι μονο ασχολουνται με υπολογιστες οπως ειπα αλλα και με τα εν λογω παιχνιδια και αρα γνωριζουν και τι παιζει με τις επιδοσεις στα console ports),τοτε ναι κατι δεν παει καλα. Ανεβασα ενα video απο γνωστοτατο παιχνιδι(το πιο καλοπουλημενο exclusive της MS ως τωρα μαλιστα)και με απαιτησεις στον θεο http://www.systemrequirementslab.com/cyri/requirements/quantum-break/13088 αλλα το οπτικο αποτελεσμα ειναι οπως ειπα κατηγοριας XboxOne σε αναλυση 720P και δεν ειδα καποιο σχολιο πανω σε αυτο. Γιαυτο αλλωστε επεσε και το σχολιο μου και πανω στο budget οτι πολυ απλα δεν αξιζει. Ποσο δηλαδη πιο αναλυτικα πρεπει να το κανω??? Για τετοια ακριβως πραγματα ανοιχτηκαν τα forum για να μην πηγαινει ο καθε ενδιαφερομενος που δεν γνωριζει στις μεγαλες αλυσιδες και τον πιανουν κοροιδο,οπως πχ με το γνωστο Πλαισιο(που εχει τρελες πωλησεις σε gaming Pc)και του προσφερουν κανενα ετοιμο pc και μετα κλαιει τα λεφτα του http://www.plaisio.gr/desktop-laptop/desktops/all-desktops/Turbo-X-Thunderstorm-Desktop-Intel-Core-i7-5820K-16-GB-400-GB-SSD-GTX-980.htm 2500χιλιαδες pc με μια Gtx 980 και ssd 400ρη(ουτε καν 480 ή 500gb) 1
cloud13 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Ακριβως επειδη ειδα οτι το σχολιο του Fulgore πηγε ακλαυτο εκνευριστηκα με τη φαση. Τεσπα no harm ολα καλα και ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ οπως λεει και το νουμερο που εγινε viral χαχαχαχα. PS. Aν δεις πριν 10 μερες εκανα ακριβως ιδιο thread για νεο pc και ανεβασα 2 μερες μετα τα Parts σε φωτο για να ευχαριστησω και να δουν οι συμφορουμιτες οτι δεν καταναλωσα ασκοπα το χρονο τους.. Οπως το βλεπει ο καθενας παντως! Καλη ανασταση σε ολους! 3
Fulgore Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Ακριβως επειδη ειδα οτι το σχολιο του Fulgore πηγε ακλαυτο εκνευριστηκα με τη φαση. Τεσπα no harm ολα καλα και ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ οπως λεει και το νουμερο που εγινε viral χαχαχαχα. PS. Aν δεις πριν 10 μερες εκανα ακριβως ιδιο thread για νεο pc και ανεβασα 2 μερες μετα τα Parts σε φωτο για να ευχαριστησω και να δουν οι συμφορουμιτες οτι δεν καταναλωσα ασκοπα το χρονο τους.. Οπως το βλεπει ο καθενας παντως! Καλη ανασταση σε ολους! Τουλαχιστον εσυ ειχες και pc σε πιο λογικα πλαισια με gtx 950 αν θυμαμαι καλα 1
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Πάντως για αυτό το case που δίνει το πλαίσιο χαλάλι τα 2500 και χωρίς οθόνη.. Επεξ/σία 27 Απριλίου 2016 από Επισκέπτης
cloud13 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Τουλαχιστον εσυ ειχες και pc σε πιο λογικα πλαισια με gtx 950 αν θυμαμαι καλα Και το οποιο παει εξοργιστικα γρηγορα (σε σχεση με οτι ειχα συνηθισει αλλα και αντικειμενικα). Τριβω τα ματια μου με τους skylake και τους ssd, αλλο πραγμα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα