MechaCorn Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Απο την μια εχουμε την περιπτωση του ts με τα 2500ευρω για pc και βλεπω και πιο κατω να αναφερει καπου τα περι value for money(να πηδηξεις απο το παραθυρο που λεμε),περιφερειακα αγνωστο αν υπαρχουν και επισης καθομαι και διαβαζω οτι τα 500gb ειναι και αρκετα για gaming,που δεν ειναι 500giga αλλα 463ελευθερα και αν βαλουμε και τα windows 10 μεσα μαζι με λιγα ακομα προγραμματα φτασαμε στα 400giga.400gb για παιχνιδια,σειρες,ταινιες ειναι πολλα???ισως αν παιζεις μονο counter strike,lol και Hearthstone. Ειδικα αν μιλαμε για βαθος χρονου κιολας.Μονο το GTA V και το Quantum Break πχ και πιανουν πανω απο 100giga. Και το ακομα πιο κορυφαιο ειναι οτι για αλλη μια φορα καθομαι και βλεπω ξεκλειδωτους επεξεργαστες σε θεμα που το γραφει κιολας ο ts οτι Θα γίνει oc στο CPU: OXI Μετα μαρεσει που λεμε να συμπληρωνεται η φορμα για να μας βοηθαει να προτεινουμε αναλογα και παλι οτι να ναι προτεινει ο καθενας. Οσο για το κουτι 400ευρω πανω κατω για ενα κουτι που απλα αρεσει σε εμφανιση και προοριζεται και για Pc χωρις oc,απλα respect. Θα ηθελα να ασχοληθω αλλα δυστηχως οταν βλεπω post με ατομα που λενε οτι διαθετουν τοσο μεγαλο budget αλλα δεν ξερουν που τους πανε τα 4(συγνωμη για την εκφραση αλλα η αληθεια ειναι,οταν ο αλλος δεν μπορει ουτε στο google να γραψει gaming pc 2500ευρω και να εχει μια ιδεα του τι πανω κατω να κοιταξει ή να παρει ιδεες),αυτο μου βγαζει οτι ο αλλος ή δεν θα αγορασει τιποτα απο αυτα που του προτεινονται(οπως δηλαδη συμβαινει τουλαχιστον σε 8/10περιπτωσεις ως τωρα σε τετοια χρηματα)ή θα παρει οτι να ναι. https://www.google.gr/#q=gaming+pc+2500 http://techbuyersguru.com/2500-extreme-4k-gaming-pc-build Το πρωτο link μαλιστα βγαζει ενα κορυφαιο συστημα και θα μπορουσε πχ ο ts(και ο καθε ενδιαφερομενος)απλα να ρωταγε τι θα ηθελε αλλαγη αν δεν τον ενδιεφερε το oc(και τα χρηματα που γλυτωνε πηγαιναν σε περιφερειακα/οθονη πχ. Φιλέ fulgore αυτό που μου έλειψε από αυτό το forum όσο είχα φάει μπαν είναι τα ποστ σου. Σκληροπυρηνικη κριτική και λίγο ειρωνία σε λογικα πλαίσια, ακριβώς όπως μου αρέσει :ρ Προτάθηκε σύστημα με 27αρα ναι, μου πρότειναν επίσης να περιμένω πριν κάνω την αγορά και είδα ότι υπήρξε παρεξήγηση με το ότι ζηταγα 24 και 27 οθόνη, και αυτό έκανα την διευκρίνηση. Από εκεί και περα, γιατί τα μισά μου post πρέπει να είναι απολογητικά? Συμβουλές και απόψεις ζητησα, και μέσα από αυτές προφανώς γίνομαι και πιο συγκεκριμενως στο τι θέλω, αφού βλέπω τι δουλεύει και τι όχι. Όσο για το budget το μαζεύω καιρό, αυτό δεν σημαίνει ότι αν μπορώ να κάνω αυτό που θέλω με λιγότερα λεφτά όπως προτάθηκε πρέπει να πάει άδικο και ότι θέλω να κερδίσω και το ευρώ που είναι το κακό? Όσο για το τρολλαρισμα, δεν το καταλαβαίνω. Επειδή κάνω πρώτη φορά ποστ η επειδή ζήτησα PC με μεγάλο budget σημαίνει ότι τρολλαρω? Ή φταίει η έλειψη γνώσης? Αν ήξερα θα έκανα μόνος μου το build και προφανώς δεν θα άλλαζαν συνεχώς οι απόψεις μου. Τι να πω sorry κι όλας. Αγαπητέ ts, καταλαβαίνω σε τι θέση βρίσκεσαι, όταν ποσταρεις εδω ομως να είσαι έτοιμος για σκληρή κριτική, τρως τόσο πολύ hate επειδή 9/10 post σαν το δίσκο σου είναι troll και επειδή το γεγονός ότι κάποιος "άσχετος" από hardware είναι σε θέση να αγοράσει ο,τι του αρέσει εκνευρίζει κάποιους. Τώρα στο θέμα μας. Εάν θες 24αρα οθόνη παιρνεις ένα pc με 1000€, εάν θες 27αρα πας σε 1440p οπότε ανεβαίνει και το μπάτζετ. Η r9 390/gtx 970 είναι entry level 1440p GPUs, δεν κάνουν για gaming σε τέτοια ανάλυση. Η ευκρίνεια που προσφέρει η υψηλότερη ανάλυση χάνεται από την μείωση των fps και τα χαμηλότερα γραφικά. Η επιλογή είναι δική σου. Πρώτα αποφάσισε τι θες και μετά μπορούμε να σε βοηθήσουμε. Τα κουτιά των 400€ και οι επαγγελματικοί ssd είναι λίγο γελοιο όμως. Να μου ελεγες ότι θες να κάνεις custom water cooling loop και να moddαρεις το κουτί θα το καταλάβαινα. Να λες όμως ότι δεν ξέρεις ότι υπάρχουν unlocked CPU και να βάζεις κουτί 400€ το βρίσκω αστειο, απλώς δεν σου χρειάζεται. Εάν δεν βιαζεσαι περίμενε για την επόμενη γενιά gpu η οποία υπόσχεται πολλά για 1440p και 4k gaming.. Αλλιώς πάρε μία r9 390 και κάτσε στα 1080p. 1
Fulgore Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Γραφε εσυ αλλα αφαντος ο ts. Μα ειναι αυτο που λεω να μην πεσω εξω μια φορα ρε γμτ.... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Το παλικάρι μας πήρε απο φόβο και μου έστειλε και pm. Δέν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που την κάνει με ελαφρά είτε γίνεται είτε όχι η δουλειά του. Ο λόγος είναι γνωστός και σκέψου δεν ανέφερε καν το (amd ή nvidia). Σκέψου εκεί τι θα γινόταν. Δεν συμφωνω λοιπόν με το τελευταίο. Επίσης όταν όλοι του λέμε καλύτερα περίμενε τι ακριβώς έπρεπε να κάνει;
Fulgore Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Το παλικάρι μας πήρε απο φόβο και μου έστειλε και pm. Δέν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που την κάνει με ελαφρά είτε γίνεται είτε όχι η δουλειά του. Ο λόγος είναι γνωστός και σκέψου δεν ανέφερε καν το (amd ή nvidia). Σκέψου εκεί τι θα γινόταν. Δεν συμφωνω λοιπόν με το τελευταίο. Επίσης όταν όλοι του λέμε καλύτερα περίμενε τι ακριβώς έπρεπε να κάνει; Ποιοι ειμαστε εμεις οι ολοι που του λεμε να περιμενει???Θα κατσω εγω να πω στον αλλο να περιμενει για τις νεες καρτες χωρις να γνωριζω 1)Επισημη ημερομηνια παρουσιασης 2)Διαθεσιμοτητα στην Ελλαδα 3)Τιμες στην Ελλαδα τον πρωτο καιρο 4)benchmarks για να ξερουμε αν αξιζουν οι καρτες ή οχι??? Δηλαδη αν η Nvidia παρουσιασει τις καρτες και βγουν τον Ιουνιο/Ιουλιο και η Amd τις παρουσιασει Σεπτεμβριο και βγουν Οκτωβριο θα γραφουμε σε οσους ανοιγουν τωρα θεματα να περιμενουν μεχρι τον Σεπτεμβριο Οκτωβριο να δουν τι εχουν να δειξουν και οι 2 εταιριες??? Επισης αντε πες εγω ημουν ο κακος της υποθεσης(επειδη πηγα να ανοιξω στον αλλο τα ματια για την τωρινη κατασταση του Pc gaming),ενα ευχαριστω δεν ειδα να γραφει γενικα στα παιδια που ασχοληθηκαν και αφιερωσαν χρονο και μαλιστα μερικοι ανεβασαν και συνθεσεις κανονικα αν δεις. Ωραια νοοτροπια,ειδικα οταν ο αλλος φτανει να μιλαει και μεσω pm... Το οτι την εκανε με ελαφρα που λες και δεν ειναι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος,στα λογια μου ερχεσαι και ειναι η κλασσικη περιπτωση του '''δεν θα παρω τιποτα''' και τσαμπα καθομαστε και ασχολιομαστε. Τελος επρεπε να δεις οταν εγω αρχισα να ασχολουμαι και να παρακολουθω το Insomnia απο το 2012(μεχρι και το 2013 που εφτιαξα το λογαριασμο)ποσα πολλα ατομα ειχε που ασχολιουνταν με τις αναβαθμισεις και προτειναν στον κοσμο και ποσα ατομα ειναι τωρα. Αρα μην το βλεπεις μονο απο την πλευρα του αλλου επειδη πεσαμε τωρα σε μια περιπτωση....
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Ρε 'συ Fulgore το ίδιο πράγμα λέμε ακριβώς (και κακώς μίλησα για το pm). Βάζω πάντα τον εαυτό μου στη θέση του ts και λέω οτι άν άνοιγα πρώτη φορά ένα θέμα θα μου άρεσε όμορφα κι ωραία να μου εξηγήσουν το και το . Όχι απαντήσεις του τύπου μας τρολάρεις και δεν ξέρεις τι θές και είσαι ότι νά'ναι. Δέν μου αρέσει πως το λένε. Και προσωπικά δεν με ενδιαφέρει άν θα πάρει ότι του προτείνω ή άμα ακούσω ευχαριστώ. Αυτά εν ολίγοις. edit pano δεν θέλω ευχαριστώ ένα like στην υπογραφή θέλω
pano Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 . Και προσωπικά δεν με ενδιαφέρει άν θα πάρει ότι του προτείνω ή άμα ακούσω ευχαριστώ. Έ δεν πάς καλά τότε ,που σε είχα και για εκτίμηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα