Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα.Ειμαι ασχετος με τα κινητα,smartfones κλπ(αληθεια δεν κανω πλακα)και θα ηθελα την βοηθεια σας για επιλογη.Αναμεσα στο samsung galaxy A5(200 ευρω)και xiaomi redmi note 3 pro(300ευρω)ποιο θα διαλεγατε;Αν εχετε και καποια αλλη προταση περιπου στα 200 ευρω και να ειναι και επωνυμη ,δεκτη.

Δημοσ.

Καλημερα.Ειμαι ασχετος με τα κινητα,smartfones κλπ(αληθεια δεν κανω πλακα)και θα ηθελα την βοηθεια σας για επιλογη.Αναμεσα στο samsung galaxy A5(200 ευρω)και xiaomi redmi note 3 pro(300ευρω)ποιο θα διαλεγατε;Αν εχετε και καποια αλλη προταση περιπου στα 200 ευρω και να ειναι και επωνυμη ,δεκτη.

Βάση το kimovil, το πιο φθηνό αξιόπιστο μαγαζί είναι το Geekbuying που το έχει 200€, γιατί λες 300€!? Κατ' εμέ το Xiaomi είναι καλύτερο.
Δημοσ.

Βάση το kimovil, το πιο φθηνό αξιόπιστο μαγαζί είναι το Geekbuying που το έχει 200€, γιατί λες 300€!? Κατ' εμέ το Xiaomi είναι καλύτ

https://www.skroutz.gr/s/8515183/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-32GB.html

γιατι το ειδε απο δω το xiaomi.

φιλαρακι κι εγω αυτο θα παρω για τη γυναικα μου απο δω: http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-note-3-pro-3gb-ram-32gb-rom-snapdragon-650-hexa-core-miui-v7-16-0mp-touch-id-5-5-inch-fhd-4000mah-battery.html

αλλα θελει paypal, ki εγω τωρα εκανα paypal, γλιτώνεις κανα 90-100ευρω, αλλα λεω για το πιο μικρο εγω με 2gb ram και 16gb rom στα 170 ενω απο ελλαδα κανει 260.

εγω εχω lg flex2 το κινητο ειναι πολυ καλο, θα σου το πρότεινα, αλλα εχει ενα ψιλοθεματακι με την οθονη οποτε πανε σε xiaomi καλυτερα. 

Δημοσ.

Προσδιορισε το ακριβες μπατζετ σου.Γιατι τα 200 με τα 300 που λες οτι θα δωσεις εχουν διαφορα

Δημοσ.

ΟΚ παιδια,ταβανι λοιπον τα 200.

Το να βάλεις λεφτά στο paypal είναι εύκολο. Γιατί να μην πάρει καλυτερο κινητό με λιγότερα λεφτά!?

δλδ; εξπλειν του μι του ανδερστεν :-D :-D

Δημοσ.

εδω να πω κατι:ποτε δεν ηθελα να αγορασω καποιο "μηχανημα"το οποιο να ηταν κινεζικο-κινεζικο.Δλδ ηθελα να παιρνω καποιο επωνυμο(samsung-lg-hp-asus κλπ)αντι καποιο εντελως κινα.Ομως φιλοι μου εχουν αγορασει κινητα lenovo-meizu κλπ και ειναι αρκετα ικανοποιημενοι.Δεν ξερω αν πρεπει να ρισκαρω και να μην παρω ενα  πχ samsung των 200 και να παρω ενα κινεζικο στα ιδια χρηματα,αλλα που στα χαρτια τουλαχιστον προσφερει πιο πολλα.Εσεις τι θα κανατε;

Δημοσ.

εδω να πω κατι:ποτε δεν ηθελα να αγορασω καποιο "μηχανημα"το οποιο να ηταν κινεζικο-κινεζικο.Δλδ ηθελα να παιρνω καποιο επωνυμο(samsung-lg-hp-asus κλπ)αντι καποιο εντελως κινα.Ομως φιλοι μου εχουν αγορασει κινητα lenovo-meizu κλπ και ειναι αρκετα ικανοποιημενοι.Δεν ξερω αν πρεπει να ρισκαρω και να μην παρω ενα πχ samsung των 200 και να παρω ενα κινεζικο στα ιδια χρηματα,αλλα που στα χαρτια τουλαχιστον προσφερει πιο πολλα.Εσεις τι θα κανατε;

Εγώ πρόσφατα πήρα το Xiaomi Note Pro. Κατ' εμέ είναι η καλύτερη ναυαρχίδα που μπορείς να αγοράσεις στα 300€ και σίγουρα είναι vfm κινητό στην κατηγορία αυτή. Πάρα πολλοί αγοράζουν από κίνα, αξιόπιστα ή και μη κινητά, ζητώντας με τα λίγα λεφτά που δισθέτουν, να πάρουν ότι καλυτερο σε κινητό μπορούν.
  • Like 1
Δημοσ.

Στα 300 ευρω ειναι κακη επιλογη.Καλυτερα το g4 στα ιδια χρηματα.

Το G4 εχει χειρότερο επεξεργαστή, κάρτα γραφικών, την μισή χωρητικότητα, εκτός εάν δώσεις κι άλλα λεφτά να βάλεις sd card και δεν είναι 4G+ νομίζω.
Δημοσ.

εδω να πω κατι:ποτε δεν ηθελα να αγορασω καποιο "μηχανημα"το οποιο να ηταν κινεζικο-κινεζικο.Δλδ ηθελα να παιρνω καποιο επωνυμο(samsung-lg-hp-asus κλπ)αντι καποιο εντελως κινα.Ομως φιλοι μου εχουν αγορασει κινητα lenovo-meizu κλπ και ειναι αρκετα ικανοποιημενοι.Δεν ξερω αν πρεπει να ρισκαρω και να μην παρω ενα πχ samsung των 200 και να παρω ενα κινεζικο στα ιδια χρηματα,αλλα που στα χαρτια τουλαχιστον προσφερει πιο πολλα.Εσεις τι θα κανατε;

Γιατι νομιζεις οτι αυτα που ειπες τα "επωνυμα" δεν ειναι Κινεζικα!

Το μονο αρνητικο στα Κινεζικα ειναι που δινουν 1 χρονο εγγυηση και αμα παθει κατι το στελνεις Κινα.

• Like 1
Δημοσ.

Κατι πολυ βασικο εφοσον οπως λες εισαι ασχετος με τα κινητα. Αν παρεις κινεζικο απο εξωτερικο, ουσιαστικα δεν εχεις και εγγυηση, κατι πολυ σημαντικο για εναν μεσο χρηστη

Δημοσ.

Το G4 εχει χειρότερο επεξεργαστή, κάρτα γραφικών, την μισή χωρητικότητα, εκτός εάν δώσεις κι άλλα λεφτά να βάλεις sd card και δεν είναι 4G+ νομίζω.

Το g4 έχει 4g+ έχει πολύ καλύτερη κάμερα και οθοναρα..Τώρα για χωρητικότητα βάζεις μια sd.Στην θέση σου αν το μπάτζετ είναι 200ευρώ δαγκωτό για xiaomi από Κίνα..Από την στιγμή που δεν θες να διαθέσεις παραπάνω για σοβαρή ναυρχιδα από Ελλάδα Η Κίνα είναι μονόδρομος.

Κατι πολυ βασικο εφοσον οπως λες εισαι ασχετος με τα κινητα. Αν παρεις κινεζικο απο εξωτερικο, ουσιαστικα δεν εχεις και εγγυηση, κατι πολυ σημαντικο για εναν μεσο χρηστη

Και εγώ αυτό πιστεύω ότι το μεγάλο αρνητικό είναι η αναμονή αν παθει κάτι πρέπει να το στείλεις Κίνα και άντε περίμενε μέχρι να φτιαχτεί και μέχρι να έρθει πάλι πίσω..Αν και το παράδοξο είναι ότι δεν έχω διαβάσει τα καλά κινέζικα να βγάζουν προβλήματα συχνά.Ίσως κανω και λάθος βέβαια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...