Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΚΛΗΣΠΕΡΑ καταρχας για ακομα μια φορα ανοιξα αυτο το θεμα με απορια το πως μπορω να κανω downgrade το παλιο μου 4ς εκανα την βλακια σε αναβαθμιση 9.3.1 ξερω οτι η apple δν υποστιριζει το downgrade σε iOs 6.1.3 αλλα πιστευω οτι θα υπαρχει τροπος και χωρις την χρηση του itunes λοιπον ξερετε κανεναν?

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ώραια πες οτι περιμένω μέχρι να βγέι το iOs 10 που λογικα δν θα υποστιριζεται στο 4ς θα βγει λογικα jb για το 9 και λεμε οτι το κανω τι θα πρεπει να κανω μετα εχεις καμια πλατφορμα με οδηγιες ή κανενα σχετικο video?

Δημοσ.

ΚΛΗΣΠΕΡΑ καταρχας για ακομα μια φορα ανοιξα αυτο το θεμα με απορια το πως μπορω να κανω downgrade το παλιο μου 4ς εκανα την βλακια σε αναβαθμιση 9.3.1 ξερω οτι η apple δν υποστιριζει το downgrade σε iOs 6.1.3 αλλα πιστευω οτι θα υπαρχει τροπος και χωρις την χρηση του itunes λοιπον ξερετε κανεναν?

υπαρχει συγκεκριμενος λογος που θες να κανεις downgrade? ειναι κλειδωμενο η κατι τετοιο;

• Like 1
Δημοσ.

Οχι βεβαία ξεκλειδωτο ειναι και απο icloud και απο δικτυο απλα οκ οπως και να το δεις εχει ψηλολαγκακια απο τοτε που του περασα την 9

Δημοσ.

Θα εχεις και πολλες ασυμβατοτητες ομως με παλιο λογισμικο. Δυστυχως επιστροφη μπορεις μονο αν ειχες κανει jailbreak σε παλιοτερο λογισμικο και ειχες τα shsh αρχεια. Και παλι μονο σε καποιες συγκεκριμενες εκδοσεις μπορουσες να γυρισεις.

• Like 1
Δημοσ.

Και φιλε μου μια ερωτηση εαν του κανω downgrade θα εχει μετα καμια διαφορα με το μαμα 6.1.3 θα πρεπει να αναφερω ξερω γω εαν το πουλησω οτι εχει γινει  downgrade η δεν εχει καμια διαφορα?

Δημοσ.

Και φιλε μου μια ερωτηση εαν του κανω downgrade θα εχει μετα καμια διαφορα με το μαμα 6.1.3 θα πρεπει να αναφερω ξερω γω εαν το πουλησω οτι εχει γινει  downgrade η δεν εχει καμια διαφορα?

οχι καμια διαφορα

• Like 1
Δημοσ.

ώραια αρα θα λεω να μην του ξανακανω ποτε ενημερωση μεχρι να βγει το jb τι λετε για αυτο εδω΄¨https://www.youtube.com/watch?v=WRvhCGF9RTI λενε οτι ολα ειναι οκ και οτι λειτουργει ακομα εαν το κανεις jb 

Και αλλη μια ερωτηση στο video απο πανω τα κατεβαζεις μεσα και εχει κανονικα το ios 6.1.3 εχω μπορω να παω απο το ipsw.me και να κατεβασω ενα αλλο ipsw και να το αντικαταστησω με αυτο ?

Δημοσ.

Απο τη στιγμη που δεν εκανες ποτε στο παρελθον jailbreak σε παλιοτερη εκδοση, δε μπορεις και να επιστρεψεις σε αυτην. Κοινως τωρα ΔΕΝ μπορεις να αλλαξεις λογισμικο στο τηλεφωνο σου. Επειδη απο τα λεγομενα σου δεν φαινεσαι και ιδιαιτερα εμπειρος χρήστης σε θέματα jailbreak κτλ, μην το παιδεψεις παραπανω γιατι και να βγει jailbreak 9.3.1 πιο πολλα προβληματα θα σου δημιουργησει παρα οφελος θα εχεις. Το jailbreak ειναι για χρηστες που εχουν διαβασει αρκετα και το κανουν για πολυ συγκεκριμενους λογους ο καθενας

• Like 1
Δημοσ.

Ναι η αληθεια ειναι οτι δεν ειμαι και παρα πολυ εμπηρος ξερω λιγο παραπανω απο τα βασικα εγω δλδ εαν περιμενω να βγει το jb για το ios 9.3.1 και το κανω μετα με το παραπανω video δεν θα κανω δουλειά?

Δημοσ.

Βρε αν βγει θα το κανεις jailbreak, αλλα ποιο θα ειναι το ζητουμενο σου απο το σπασιμο του λογισμικου; Ειναι καποια λειτουργια που δεν την εχει το native ios και θες να την προσθεσεις;

• Like 1
Δημοσ.

για να κανω downgrade το κινητο πρεπει πρωτα να κανω jb το κινητο για να μπω μετα στο dydia και να κανω εγκατασταση το ssh αλλιως δεν γινεται δουλεια και μετα εαν καταφερω να το γυρισω ο μονος λογος για να κανω ξανα jb το κινητο θα ειναι για να κατεβασω το app cake που ειναι ιδιο με το app store απλα τα εχει ολα free

Δημοσ.

Απο τη στιγμη που δεν εκανες ποτε στο παρελθον jailbreak σε παλιοτερη εκδοση, δε μπορεις και να επιστρεψεις σε αυτην. Κοινως τωρα ΔΕΝ μπορεις να αλλαξεις λογισμικο στο τηλεφωνο σου. Επειδη απο τα λεγομενα σου δεν φαινεσαι και ιδιαιτερα εμπειρος χρήστης σε θέματα jailbreak κτλ, μην το παιδεψεις παραπανω γιατι και να βγει jailbreak 9.3.1 πιο πολλα προβληματα θα σου δημιουργησει παρα οφελος θα εχεις. Το jailbreak ειναι για χρηστες που εχουν διαβασει αρκετα και το κανουν για πολυ συγκεκριμενους λογους ο καθενας

Τα 4S και iPad 2 μπορούν να γίνουν downgrade στην 6.1.3 και χωρις shsh. Μόνο τα συγκεκριμένα και μόνο σε jailbroken συσκευές. Εφόσον o GeorgeSony δεν εχει jailbreak, δεν μπορεί να κάνει downgradfe

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...