GeorgeSony Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 ΚΛΗΣΠΕΡΑ καταρχας για ακομα μια φορα ανοιξα αυτο το θεμα με απορια το πως μπορω να κανω downgrade το παλιο μου 4ς εκανα την βλακια σε αναβαθμιση 9.3.1 ξερω οτι η apple δν υποστιριζει το downgrade σε iOs 6.1.3 αλλα πιστευω οτι θα υπαρχει τροπος και χωρις την χρηση του itunes λοιπον ξερετε κανεναν?
corsair04 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 δυστυχώς δεν υπάρχει τρόπος να κάνεις downgrade πρέπει να είναι jb το κινητό 1
GeorgeSony Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Ώραια πες οτι περιμένω μέχρι να βγέι το iOs 10 που λογικα δν θα υποστιριζεται στο 4ς θα βγει λογικα jb για το 9 και λεμε οτι το κανω τι θα πρεπει να κανω μετα εχεις καμια πλατφορμα με οδηγιες ή κανενα σχετικο video?
DjVassel Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 ΚΛΗΣΠΕΡΑ καταρχας για ακομα μια φορα ανοιξα αυτο το θεμα με απορια το πως μπορω να κανω downgrade το παλιο μου 4ς εκανα την βλακια σε αναβαθμιση 9.3.1 ξερω οτι η apple δν υποστιριζει το downgrade σε iOs 6.1.3 αλλα πιστευω οτι θα υπαρχει τροπος και χωρις την χρηση του itunes λοιπον ξερετε κανεναν? υπαρχει συγκεκριμενος λογος που θες να κανεις downgrade? ειναι κλειδωμενο η κατι τετοιο; 1
GeorgeSony Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Οχι βεβαία ξεκλειδωτο ειναι και απο icloud και απο δικτυο απλα οκ οπως και να το δεις εχει ψηλολαγκακια απο τοτε που του περασα την 9
DjVassel Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Θα εχεις και πολλες ασυμβατοτητες ομως με παλιο λογισμικο. Δυστυχως επιστροφη μπορεις μονο αν ειχες κανει jailbreak σε παλιοτερο λογισμικο και ειχες τα shsh αρχεια. Και παλι μονο σε καποιες συγκεκριμενες εκδοσεις μπορουσες να γυρισεις. 1
GeorgeSony Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Και φιλε μου μια ερωτηση εαν του κανω downgrade θα εχει μετα καμια διαφορα με το μαμα 6.1.3 θα πρεπει να αναφερω ξερω γω εαν το πουλησω οτι εχει γινει downgrade η δεν εχει καμια διαφορα?
DjVassel Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Και φιλε μου μια ερωτηση εαν του κανω downgrade θα εχει μετα καμια διαφορα με το μαμα 6.1.3 θα πρεπει να αναφερω ξερω γω εαν το πουλησω οτι εχει γινει downgrade η δεν εχει καμια διαφορα? οχι καμια διαφορα 1
GeorgeSony Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 ώραια αρα θα λεω να μην του ξανακανω ποτε ενημερωση μεχρι να βγει το jb τι λετε για αυτο εδω΄¨https://www.youtube.com/watch?v=WRvhCGF9RTI λενε οτι ολα ειναι οκ και οτι λειτουργει ακομα εαν το κανεις jb Και αλλη μια ερωτηση στο video απο πανω τα κατεβαζεις μεσα και εχει κανονικα το ios 6.1.3 εχω μπορω να παω απο το ipsw.me και να κατεβασω ενα αλλο ipsw και να το αντικαταστησω με αυτο ?
DjVassel Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Απο τη στιγμη που δεν εκανες ποτε στο παρελθον jailbreak σε παλιοτερη εκδοση, δε μπορεις και να επιστρεψεις σε αυτην. Κοινως τωρα ΔΕΝ μπορεις να αλλαξεις λογισμικο στο τηλεφωνο σου. Επειδη απο τα λεγομενα σου δεν φαινεσαι και ιδιαιτερα εμπειρος χρήστης σε θέματα jailbreak κτλ, μην το παιδεψεις παραπανω γιατι και να βγει jailbreak 9.3.1 πιο πολλα προβληματα θα σου δημιουργησει παρα οφελος θα εχεις. Το jailbreak ειναι για χρηστες που εχουν διαβασει αρκετα και το κανουν για πολυ συγκεκριμενους λογους ο καθενας 1
GeorgeSony Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Ναι η αληθεια ειναι οτι δεν ειμαι και παρα πολυ εμπηρος ξερω λιγο παραπανω απο τα βασικα εγω δλδ εαν περιμενω να βγει το jb για το ios 9.3.1 και το κανω μετα με το παραπανω video δεν θα κανω δουλειά?
DjVassel Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Βρε αν βγει θα το κανεις jailbreak, αλλα ποιο θα ειναι το ζητουμενο σου απο το σπασιμο του λογισμικου; Ειναι καποια λειτουργια που δεν την εχει το native ios και θες να την προσθεσεις; 1
GeorgeSony Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 για να κανω downgrade το κινητο πρεπει πρωτα να κανω jb το κινητο για να μπω μετα στο dydia και να κανω εγκατασταση το ssh αλλιως δεν γινεται δουλεια και μετα εαν καταφερω να το γυρισω ο μονος λογος για να κανω ξανα jb το κινητο θα ειναι για να κατεβασω το app cake που ειναι ιδιο με το app store απλα τα εχει ολα free
Federer Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Απο τη στιγμη που δεν εκανες ποτε στο παρελθον jailbreak σε παλιοτερη εκδοση, δε μπορεις και να επιστρεψεις σε αυτην. Κοινως τωρα ΔΕΝ μπορεις να αλλαξεις λογισμικο στο τηλεφωνο σου. Επειδη απο τα λεγομενα σου δεν φαινεσαι και ιδιαιτερα εμπειρος χρήστης σε θέματα jailbreak κτλ, μην το παιδεψεις παραπανω γιατι και να βγει jailbreak 9.3.1 πιο πολλα προβληματα θα σου δημιουργησει παρα οφελος θα εχεις. Το jailbreak ειναι για χρηστες που εχουν διαβασει αρκετα και το κανουν για πολυ συγκεκριμενους λογους ο καθενας Τα 4S και iPad 2 μπορούν να γίνουν downgrade στην 6.1.3 και χωρις shsh. Μόνο τα συγκεκριμένα και μόνο σε jailbroken συσκευές. Εφόσον o GeorgeSony δεν εχει jailbreak, δεν μπορεί να κάνει downgradfe 1
GeorgeSony Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Ναι αλλα εαν το κανω jn meετα θα μπορω να το κανω jb με το video που εβαλα πιο πανω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα