demolutioner Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Καλησπερα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος αν μπορω να ψωνισω εκτος ελλαδας μεσω paypal απο ebay η να κανω αγορες απο το aliexpress?? κατι ακουσα οτι πλεον μπορεις να αγορασεις ισχυει??
makfil Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Εάν εννοείς αν άλλαξε κάτι από τον ΙΟΥΛ 2015, όχι, ουσιαστικά δεν άλλαξε τίποτε σ' αυτό που σ' ενδιαφέρει και ρωτάς. Οι μικρές αλλαγές που έχουν γίνει αφορούν στην αύξηση του ποσού του εμβάσματος ανά μήνα και έχει σχέση μόνο με τη δυνατότητα φορτώματος του balance, σε σχέση πάντα με αυτά που ρωτάς.
johnmegarythmos Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Ναι μπορείς μόνο μέσω American Express την viva wallet και revolut υπάρχουν και άλλες τράπεζες εξωτερικού που σου δίνουν κάρτα . Αλλά εγώ αυτές τις 3 ξέρω. Στο Ali express δεν υπάρχει pay pall. 1
demolutioner Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Ναι μπορείς μόνο μέσω American Express την viva wallet και revolut υπάρχουν και άλλες τράπεζες εξωτερικού που σου δίνουν κάρτα . Αλλά εγώ αυτές τις 3 ξέρω. Στο Ali express δεν υπάρχει pay pall. αν ειναι να παρω μια απο αυτες τις 3ης πια προτεινεις σαν καλυτερη? επισης ειναι καλυτερα αυτο η να κανω αυτο εδω?? ---> http://www.fitoni.gr/%CE%AD%CF%84%CF%83%CE%B9-%CE%B8%CE%B1-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%AD%CF%83%CF%89-paypal-%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CE%BC%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC/ Εάν εννοείς αν άλλαξε κάτι από τον ΙΟΥΛ 2015, όχι, ουσιαστικά δεν άλλαξε τίποτε σ' αυτό που σ' ενδιαφέρει και ρωτάς. Οι μικρές αλλαγές που έχουν γίνει αφορούν στην αύξηση του ποσού του εμβάσματος ανά μήνα και έχει σχέση μόνο με τη δυνατότητα φορτώματος του balance, σε σχέση πάντα με αυτά που ρωτάς. οχι απο τον ιουλιο τωρα τελευταια μου ειπαν οτι πλεον γινετε να ψωνισεις απο εξω, αλλα απ'οτι τσεκαρα στο νετ λενε σε φορουμ οτι αλλοι μπορεσαν κ ψωνισαν απο ebay κ αλλοι παλι οχι
makfil Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 οχι απο τον ιουλιο τωρα τελευταια μου ειπαν οτι πλεον γινετε να ψωνισεις απο εξω, αλλα απ'οτι τσεκαρα στο νετ λενε σε φορουμ οτι αλλοι μπορεσαν κ ψωνισαν απο ebay κ αλλοι παλι οχι Το έγραψα αλλά μάλλον δεν το κατάλαβες. Τίποτε δεν άλλαξε και αυτό που λες γίνεται από τότε που εφαρμόστηκαν τα CC. Οι αγορές με ελληνικές κάρτες είναι λαχείο και οφείλεται σε πολλούς λόγους, όπως έχει καταγραφεί σε νήματα σ' αυτό το forum. Οι μόνες σίγουρες είναι οι κάρτες εξωτερικού..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα