Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα.

Εχω στο διαμερισμα μου μεσα ενα σκυλο μεσαιου μεγεθους που δε γαβγιζει σχεδον ποτε 

και δε τιθεται θεμα να δαγκωσει καποιον μιας και το εχω 5 χρονια και ξερω πως φερεται.

Φυσικα ειναι και εμβολιασμενο

Το θεμα ειναι οτι ειναι μια 60φευγα γειτονισα μαλλον ρωσιδα ακριβως διπλα μιας και οταν μου κανει παρατηρηση μιλαει σπαστα και δε πολυκαταλαβαινω τι λεει κιολας και με εχει κανει να χασω τον υπνο μου.

Ολο με απειλει οτι θα δεις τι θα παθεις εσυ και ο σκυλος σου και κατι τετοια.

Το θεμα της ειναι οτι οταν βγαζω εξω το σκυλο για την αναγκη του 2 φορες τη μερα μεχρι να κατεβω απο τα σκαλια μπορει να πεσουν μερικες τριχες γιατι τετοια εποχη πεφτει το τριχωμα και ας ειναι και κουρεμενο

παλι πεφτουν.Να φανταστειτε παω τρεχοντας στα σκαλια για να μη προλαβει να μαδησει.

Τι μπορω να κανω σε αυτη τη περιπτωση και ποσο δικιο εχει η συγκεκριμενη γειτονισα που μου εχει γινει εφιαλτης σε καθημερινη βαση χτυποντας καθε τρεις και λιγο τη πορτα μου και με απειλει?

Δηλαδη καθε φορα που βγαζω το σκυλο πρεπει να εχω και στο αλλο χερι μια ηλεκτρικη σκουπα?Δε ξερω.

Ξερει κανεις τι γινεται σε τετοιες περιπτωσεις?

Δημοσ.

Αν ο σκύλος δεν ενοχλεί με γαβγίσματα κτλ...δεν κατουράει έξω απ την πόρτα της...και δεν την δάγκωσε...γράψτην εκεί που δεν πιάνει μελάνι.

Άλλος ένοικος έχει παράπονα?

• Like 3
Δημοσ.

Αν ο σκύλος δεν ενοχλεί με γαβγίσματα κτλ...δεν κατουράει έξω απ την πόρτα της...και δεν την δάγκωσε...γράψτην εκεί που δεν πιάνει μελάνι.

Άλλος ένοικος έχει παράπονα?

Οχι κανεις.Μονο αυτη καθε τρεις και λιγο μου χτυπαει στη πορτα.

Ουτε καν απο το πατακι του σπιτιου της δε περναω το σκυλο και δε τον αφηνω να ακουμπησει μη βγει και βρει καμια τριχα

Δημοσ.

Ε τότε...μην ψαρώνεις...πεστης ότι αυτή ενοχλεί περισσότερο απ τον σκύλο σου.... ;)

Τίποτα δεν μπορεί να σου κάνει....και σιγά που κάθεσαι και βγαίνεις τρεχάτος για να μην πέσουν τρίχες!!!

Τρίξτης λίγο τα δόντια και θα σταματήσει να σ ενοχλεί...

• Like 6
Δημοσ.

Αν είσαι σίγουρος οτι η γρια δεν τα έχει μαζί σου για άλλους λόγους (π.χ. φασαρία, ώρες κοινής ησυχίας, σε γουστάρει, κλπ) ΚΑΙ ο σκύλος σου ειναι εμβολιασμένος και δεν γαβγίζει σε ώρες κοινής ησυχίας, τοτε την επομενη που θα ερθει και θα σε απειλήσει εσένα ή το σκύλο σου , γράψε την εκεί που δεν πιάνει μελάνι (πες της στα μουτρά "με ενοχλέις" και κλείσε την πόρτα ) και αν εκτοξευει σοβαρές απειλές για σενα ή το σκύλο σου, κάλεσε την αστυνομία και μήνυση για απειλή. Στη θέση σου μάλιστα θα την "τσίτωνα" λίγο για να φωνάζει και να ακουσουν και οι γείτονες (για μάρτυρες).

• Like 7
Δημοσ.

Α δεν είχα δει ότι σε απειλεί για τον σκύλο κτλ...

Λοιπόν...επειδή μάλλον είσαι πιτσιρικάς και σου πήρε τον αέρα η γειτόνισσα...θα κάνεις ένα πολύ απλό πράγμα...

Την επόμενη φορά που θα σου χτυπήσει την πόρτα θα ανοίξεις με το τηλέφωνο στο χεράκι σου να την γράφεις βίντεο φανερά...και αστην να λεει....κάθε φορά αυτό κάνε...μην της μιλάς και ειδικά αν δεν καταλαβαίνεις τί σου λέει...πεστης "δεν καταλαβαίνω " και κλειστης την πόρτα στην μούρη....

Αφού δεν υπάρχει θέμα ...και δεν κάνει παράπονα και άλλος ένοικος...μην ασχολείσαι μαζί της..ούτε εξηγήσεις ούτε τίποτα....την πόρτα στην μούρη και θα βαρεθεί...και θα αρχίσει να ασχολείται με τα μηχανάκια που περνάνε έξω απ το παράθυρο της ... ;)

• Like 2
Δημοσ.

Α δεν είχα δει ότι σε απειλεί για τον σκύλο κτλ...

Λοιπόν...επειδή μάλλον είσαι πιτσιρικάς και σου πήρε τον αέρα η γειτόνισσα...θα κάνεις ένα πολύ απλό πράγμα...

Την επόμενη φορά που θα σου χτυπήσει την πόρτα θα ανοίξεις με το τηλέφωνο στο χεράκι σου να την γράφεις βίντεο φανερά...και αστην να λεει....κάθε φορά αυτό κάνε...μην της μιλάς και ειδικά αν δεν καταλαβαίνεις τί σου λέει...πεστης "δεν καταλαβαίνω " και κλειστης την πόρτα στην μούρη....

Αφού δεν υπάρχει θέμα ...και δεν κάνει παράπονα και άλλος ένοικος...μην ασχολείσαι μαζί της..ούτε εξηγήσεις ούτε τίποτα....την πόρτα στην μούρη και θα βαρεθεί...και θα αρχίσει να ασχολείται με τα μηχανάκια που περνάνε έξω απ το παράθυρο της ... ;)

ωραια ολα αυτα αλλα γιατι να την γραψει σε βιντεο; και καλα αν ερθει μετα κανας ρωσος να τον σπασει να εχει στοιχεια οτι τον απειλουσε η γιαγια η παιζει κατι αλλο ;

Δημοσ.

Χαχαχ όχι ρε συ...απλά οι περισσότεροι τέτοιου είδους σπαζαρχίδες....μόλις δουν ότι τους παίρνεις βίντεο μαζεύονται και φεύγουν γτ ξέρουν ότι θα γίνουν ρόμπα ;)

• Like 1
Δημοσ.

Γεια χαρα.

Εχω στο διαμερισμα μου μεσα ενα σκυλο μεσαιου μεγεθους που δε γαβγιζει σχεδον ποτε 

και δε τιθεται θεμα να δαγκωσει καποιον μιας και το εχω 5 χρονια και ξερω πως φερεται.

Φυσικα ειναι και εμβολιασμενο

Το θεμα ειναι οτι ειναι μια 60φευγα γειτονισα μαλλον ρωσιδα ακριβως διπλα μιας και οταν μου κανει παρατηρηση μιλαει σπαστα και δε πολυκαταλαβαινω τι λεει κιολας και με εχει κανει να χασω τον υπνο μου.

Ολο με απειλει οτι θα δεις τι θα παθεις εσυ και ο σκυλος σου και κατι τετοια.

Το θεμα της ειναι οτι οταν βγαζω εξω το σκυλο για την αναγκη του 2 φορες τη μερα μεχρι να κατεβω απο τα σκαλια μπορει να πεσουν μερικες τριχες γιατι τετοια εποχη πεφτει το τριχωμα και ας ειναι και κουρεμενο

παλι πεφτουν.Να φανταστειτε παω τρεχοντας στα σκαλια για να μη προλαβει να μαδησει.

Τι μπορω να κανω σε αυτη τη περιπτωση και ποσο δικιο εχει η συγκεκριμενη γειτονισα που μου εχει γινει εφιαλτης σε καθημερινη βαση χτυποντας καθε τρεις και λιγο τη πορτα μου και με απειλει?

Δηλαδη καθε φορα που βγαζω το σκυλο πρεπει να εχω και στο αλλο χερι μια ηλεκτρικη σκουπα?Δε ξερω.

Ξερει κανεις τι γινεται σε τετοιες περιπτωσεις?

Την επόμενη φορά που θα σε απειλήσει τύπωσε τον σχετικό νόμο και τρίψε τον στην μούρη της... Δεν θυμάμαι τώρα τον νόμο για να σου πω.

Τίποτα δεν μπορεί να σου κάνει, επίσης μπορείς να την καταγγείλεις γιατί απειλεί εσένα και τον σκύλο σου, που πλέον είναι ποινικό αδίκημα. και μάντεψε αν πάθει τίποτα ο σκύλος πχ φόλα, αυτή θα είναι η πρώτη που θα πιασουν...

Πήγαινε και στην αστυνομία μια βόλτα και κανε καταγραφή συμβάντων.

Εφόσον το σκυλί το έχεις τσιπαρισμένο και εμβολιασμένο και βρίσκεται υπό την προστασία σου δεν μπορεί να σου κάνει τίποτα.

Δημοσ.

Αν δεν κάνει φασαρία ο σκύλος και επιτρέπεται στον κανονισμό της πολυκατοικίας, δεν έχεις θέμα. Η φασαρία είναι βέβαια κάτι σχετικό. Όταν λέμε να μην κάνει,εννοούμε να μην κάνει καθόλου και όχι να κάνει λίγο και σιγά σκυλάκι είναι δεν πειράζει κλπ.

Δημοσ.

Και να επιτρέπεται στον ποιον? Στον κανονισμό της πολυκατοικίας?

Δηλαδή μπορεί to 2016 να υπάρχει πολυκατοικία που να μου απαγορέψει να έχω τον σκύλο μου στο διαμέρισμα?? Χαχα και lol μαζί!

Και όταν λες να μην κάνει φασαρία εννοούμε καθόλου τι ακριβώς εννοείς δεν κατάλαβα! Σε ώρες μη κοινής ησυχίας το σκυλί θα κάνει όση φασαρία γουστάρει, όση και ο άνθρωπος. Του ανθρώπου θα πας να του πεις να το βουλώσει?

Next please

• Like 4
Δημοσ.

Και να επιτρέπεται στον ποιον? Στον κανονισμό της πολυκατοικίας?

Δηλαδή μπορεί to 2016 να υπάρχει πολυκατοικία που να μου απαγορέψει να έχω τον σκύλο μου στο διαμέρισμα??

Next please

Κανονισμός πολυκατοικίας = εσωτερικός νόμος της πολυκατοικίας. Εφόσον υπάρχει, όποιος διαμένει στο οίκημα τον έχει αποδεχθεί πρωτίστως και έπειτα έχει αποφασίσει πως θα διαμείνει. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...