Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Κανονισμός πολυκατοικίας = εσωτερικός νόμος της πολυκατοικίας. Εφόσον υπάρχει, όποιος διαμένει στο οίκημα τον έχει αποδεχθεί πρωτίστως και έπειτα έχει αποφασίσει πως θα διαμείνει.

Διάβασε τον νόμο του κράτους πρώτα και μετά έλα να ξανά γράψεις!

Για μερικούς που νομίζουν ότι είναι κράτος εν κράτη θα έπρεπε να μένω στην πολυκατοικία τους...

• Like 5
Δημοσ.
FromDusk_TillDawn:

Πηγαινε στο αστυνομικο τμημα της περιοχης σου και ζητα να γινει καταγραφη στο βιβλιο συμβαντων το περιστατικο που σε απειλει εσενα και το σκυλο σου, αν χρειαστει να κανεις περαιτερω κινησεις, θα σε βοηθησει πολυ.

Κανονισμός πολυκατοικίας = εσωτερικός νόμος της πολυκατοικίας. Εφόσον υπάρχει, όποιος διαμένει στο οίκημα τον έχει αποδεχθεί πρωτίστως και έπειτα έχει αποφασίσει πως θα διαμείνει. 

Εχει καταργηθει ο νομος του εσωτερικου κανονισμου και εχει μηδεν ισχυ.

• Like 6
Δημοσ.

Γεια χαρα.

Εχω στο διαμερισμα μου μεσα ενα σκυλο μεσαιου μεγεθους που δε γαβγιζει σχεδον ποτε 

και δε τιθεται θεμα να δαγκωσει καποιον μιας και το εχω 5 χρονια και ξερω πως φερεται.

Φυσικα ειναι και εμβολιασμενο

Το θεμα ειναι οτι ειναι μια 60φευγα γειτονισα μαλλον ρωσιδα ακριβως διπλα μιας και οταν μου κανει παρατηρηση μιλαει σπαστα και δε πολυκαταλαβαινω τι λεει κιολας και με εχει κανει να χασω τον υπνο μου.

Ολο με απειλει οτι θα δεις τι θα παθεις εσυ και ο σκυλος σου και κατι τετοια.

Το θεμα της ειναι οτι οταν βγαζω εξω το σκυλο για την αναγκη του 2 φορες τη μερα μεχρι να κατεβω απο τα σκαλια μπορει να πεσουν μερικες τριχες γιατι τετοια εποχη πεφτει το τριχωμα και ας ειναι και κουρεμενο

παλι πεφτουν.Να φανταστειτε παω τρεχοντας στα σκαλια για να μη προλαβει να μαδησει.

Τι μπορω να κανω σε αυτη τη περιπτωση και ποσο δικιο εχει η συγκεκριμενη γειτονισα που μου εχει γινει εφιαλτης σε καθημερινη βαση χτυποντας καθε τρεις και λιγο τη πορτα μου και με απειλει?

Δηλαδη καθε φορα που βγαζω το σκυλο πρεπει να εχω και στο αλλο χερι μια ηλεκτρικη σκουπα?Δε ξερω.

Ξερει κανεις τι γινεται σε τετοιες περιπτωσεις?

απαντησε της οπως της αρμοζει, δλδ «αν σε ενοχλει ο σκυλος μου, τραβα πισω στην χωρα σου εδω δεν μας ενοχλουν οι τριχες»

• Like 2
Δημοσ.

Εξαιρετικό. Στο έχουν πει κι εσένα στο Βέλγιο μάλλον όταν έτυχε να διαμαρτυρηθείς για κάτι ε (είχες/δεν είχες δίκιο);

• Like 6
Δημοσ.

Εξαιρετικό. Στο έχουν πει κι εσένα στο Βέλγιο μάλλον όταν έτυχε να διαμαρτυρηθείς για κάτι ε (είχες/δεν είχες δίκιο);

δεν εχω διαμαρτυρηθει ποτε για μαλακιες, ουτε ειμαι παρανομη μεταναστρια, ουτε μιλαω σπαστα την γλωσσα. αν η συγκεκριμενη ειχε σοβαρο λογο να διαμαρτυρεται τοτε θα ηταν διαφορετικα τα πραματα αλλα εδω φαινεται να εχει κανει την ζωη πατινι στον topic starter για τριχες κυριολεκτικα οποτε καπως, καποιος πρεπει να της βουλωσει το στομα μια και καλη.

Δημοσ.

Και πως είσαι τόσο σίγουρη οτι αυτή είναι παράνομη;

Τέλος πάντων, αυτό που ηθελα να πω ειναι οτι αυτή η επιχειρηματολογία μειώνει οποίο δίκιο μπορεί να έχει κανεις απέναντι σε μια τέτοια κατασταση.

• Like 13
Δημοσ.

Τα πραγματα είναι απλα topic starter μην πνίγεσαι σε μια κουταλια νερο, λοιπον εχουμε και λεμε :

1. Υπαρχει νομος ο οποιος σου επιτρεπει να εχεις μεχρι 2 ζωα στο σπιτι σου, από την στιγμη που κρατας τον χωρο καθαρο από ακαθαρσίες κλπ και δεν ενοχλουν σε ωρες κοινης υσηχιας εισαι καλυμενος ασχετα με το τι είναι γραμμενο στο καταστατικο της πολυκατοικίας.

2. Αυτό που λες για τις τριχες στους κοινοχρηστους χωρους που μπορει να αφηνει ο σκυλος σου είναι απλα για γελια μην ασχοληθείς καν.

3. Το πραγματικο σου πρόβλημα είναι ότι επεσες σε περιπτωση με αυτην την γειτονισα ότι  δεν μπορει να σου κανει κατι νομικα ενοειται, η γνωμη μου είναι να προσπαθήσεις να βγαλεις μια ακρη ομορφα γιατι το σκυλακι είναι αμαρτια να παει από καμια φολα π.χ.

• Like 1
Δημοσ.

Και κανονισμος να υπαρχει απο την πολυκατοικια, δεν μπορει να αναιρεσει τον νομο του κρατους, ο οποιος σου επιτρεπει να εχεις εως δυο κατοικιδια στο διαμερισμα σου.

• Like 2
Δημοσ.

Οχι παιδια ο σκυλος δεν ενοχλει καθολου,γαβγιζει μια φορα στο τοσο και καποιες μερες δε γαβγιζει ποτε.

Ειναι μισο λαμπραντορ πολυ ησυχο και επειδη του εχω παιχνιδια και ασχολειται δεν τρωγεται με τα ρουχα του γενικοτερα ουτε γαβγιζει με το παραμικρο.

Η ειρωνεια ειναι οτι απο κατω μας υπαρχουν 2 μικροσωμα σκυλακια δεμενα ολη μερα και γαβγιζουν ολες τις ωρες αλλα δεν εχω δει να τους κανει παρατηρηση ποτε.Δε ξερω μαλλον επειδη δε χρειαζεται ο απο κατω να περναει απο τη πορτα της για να τα βγαλει εξω.

Το θεμα ολο που την απασχολει ειναι οτι πεφτουν 4-5 τριχες στης σκαλες που περναει τοσος κοσμος και μου χτυπαει τη πορτα καθε φορα και μου δειχνει τις τριχες και μου λεει "Κοιτα εδω τι εβγαλα να μαζεψεις το σκυλο σου γιατι θα δεις τι θα παθεις και εσυ και αυτος"

Μιλαμε για ενα χωρο κοινοχρηστο που αυτη μονη της βγαινει και καθαριζει με δικη της πρωτοβουλια.

Να σημειωσω οτι εγω ειμαι σε νοικι και αυτη το εχει αγορασει το δικο της διαμερισμα και δε ξερω μηπως νομιζει οτι εχει παραπανω  δικαιωματα η κατι τετοιο.

Δημοσ.

Όχι ειδικά άμα είσαι ιδιοκτήτης και έχεις επιτρέψει στον νοικάρη σου να έχει σκύλο κανείς δεν μπορεί να σου κάνει το παραμικρό.

Αν είσαι ο ιδιοκτήτης και μένεις εσύ μέσα πάλι δεν μπορεί να σου κάνει κανείς τίποτα... 

Στο μόνο που μπορούν να σου κάνουν οι υπόλοιποι είναι να μην έχεις βιβλιάριο για τον σκύλο η γάτα.

• Like 1
Δημοσ.

Να σημειωσω οτι εγω ειμαι σε νοικι και αυτη το εχει αγορασει το δικο της διαμερισμα και δε ξερω μηπως νομιζει οτι εχει παραπανω  δικαιωματα η κατι τετοιο.

μαλλον προτιμουσε να μην εχει κανεναν διπλα της και της κακοφανηκε που το νοικιασες. γι αυτο και βγαζει αυτην την επιθετικοτητα

• Like 1
Δημοσ.

Πες της να παει στην χωρα της.

απλα κ ομορφα,αφου το σκυλακι δεν ενοχλει πες της φυγε εσυ προς ρωσια μερια.

Αντε γιατι παρατραβηξε το θεμα...

• Like 1
Δημοσ.

Και πως είσαι τόσο σίγουρη οτι αυτή είναι παράνομη;

Τέλος πάντων, αυτό που ηθελα να πω ειναι οτι αυτή η επιχειρηματολογία μειώνει οποίο δίκιο μπορεί να έχει κανεις απέναντι σε μια τέτοια κατασταση.

μπορει οντως να μην ειναι, το θεμα ειναι οτι με τον ιδιο τροπο θα απανταγα και σε ελληνα που θα μου εκανε τετοιες ιστοριες οποτε δεν εχει σημασια απο που ειναι. ή την στελνεις απο εκει που ηρθε ή την στελνεις στο διαολο.

• Like 1
Δημοσ.

Τι να σου πω ρε συ Εύα, αν θεωρείς ότι μία τέτοια απάντηση αντί να τεντώσει κι άλλο την ένταση θα φέρει τον TS πιο κοντά στη λύση, μάλλον τα βλέπουμε εντελώς διαφορετικά τα πράγματα. Εφόσον η άλλη όμως έχει αγοράσει το σπίτι εκεί, πιο πιθανό είναι να την κάνει ο ενοικιαστής, παρά αυτή, δε νομίζεις; Μία εξηντάρα γεροπαράξενη –ανεξαρτήτου καταγωγής- μπορείς να την αντιμετωπίσεις με χίλιουσδυο τρόπους διπλωματικά, στις φωνές και τα σουρεάλ επιχειρήματα όμως μάλλον μας έχει όλους.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...