Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν το συνεχισει πηγαινε κοντα της και πες της:"Cyka blyat"

Για να σε βοηθησω προφερεται(σουκα μπλιατ)

Μετα πιστευω οτι θα σταματησει.

• Like 2
  • Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Τι να σου πω ρε συ Εύα, αν θεωρείς ότι μία τέτοια απάντηση αντί να τεντώσει κι άλλο την ένταση θα φέρει τον TS πιο κοντά στη λύση, μάλλον τα βλέπουμε εντελώς διαφορετικά τα πράγματα. Εφόσον η άλλη όμως έχει αγοράσει το σπίτι εκεί, πιο πιθανό είναι να την κάνει ο ενοικιαστής, παρά αυτή, δε νομίζεις; Μία εξηντάρα γεροπαράξενη –ανεξαρτήτου καταγωγής- μπορείς να την αντιμετωπίσεις με χίλιουσδυο τρόπους διπλωματικά, στις φωνές και τα σουρεάλ επιχειρήματα όμως μάλλον μας έχει όλους.

ακριβως επειδη ειναι γεροπαραξενη δεν θα παρει απο λογια το πιο πιθανο, απ οτι καταλαβαινω η ιστορια τραβαει καιρο αρα υποθετω οτι μαλλον εχει προσπαθησει να της μιλησει με το καλο αλλα δεν εχει βγει πουθενα. ειναι κατι γεροι που νομιζουν οτι ολος ο κοσμος ειναι τσιφλικι τους και εχουν δικαιωμα στα παντα. ε οχι δεν ειναι ετσι καποιος πρεπει να τους τριξει τα δοντια και να τους βαλει στην θεση τους.

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχως καποιοι ανθρωποι μπερδευουν την ευγενεια με αδυναμια, γιαυτο καλυτερα να ανεβασεις και εσυ λιγο τους τονους.

Απο την στιγμη που εισαι τυπικος δεν μπορει να σου κανει κανεις τιποτα, ουτε ο ιδιοκτητης να σε διωξει και να χασει το νοικι του για την γιαγια.

Η αστυνομια μονο συστασεις μπορει να κανει.

Ανεβασε λιγο την φωνη σου δεν ειναι αναγκη να την βρισεις, να δει και λιγο το ματι σου να γυρναει και θα ησυχασει.

• Like 1
Δημοσ.

ακριβως επειδη ειναι γεροπαραξενη δεν θα παρει απο λογια το πιο πιθανο, απ οτι καταλαβαινω η ιστορια τραβαει καιρο αρα υποθετω οτι μαλλον εχει προσπαθησει να της μιλησει με το καλο αλλα δεν εχει βγει πουθενα. ειναι κατι γεροι που νομιζουν οτι ολος ο κοσμος ειναι τσιφλικι τους και εχουν δικαιωμα στα παντα. ε οχι δεν ειναι ετσι καποιος πρεπει να τους τριξει τα δοντια και να τους βαλει στην θεση τους.

Είναι και κόσμος που απαντάει από την αρχή με το δε μας χέζετε μαντάμ / ξέρεις ποιος είμαι εγώ / άντε τράβα πίσω στη χώρα σου - δεν ξέρεις πως αντέδρασε το παιδί στην αρχή ;)

Τέλος πάντων, για να σου πω την αλήθεια, το ζήτημα με αφήνει παγερά αδιάφορη, απλά τα τσιτάτα τέτοιου τύπου μου φαίνονται φτηνά και ανούσια, το υπόβαθρο δε επικίνδυνο, γι' αυτό και το σχολίασα. Κάντε ό,τι θέλετε, βάλτε και φωτιά και κάψτε το. :* Οι γέροι έχουν πλάκα, αρκεί να βρεις το κουμπί τους. Άσε που αν είναι όντως ρωσίδα μπορεί να ξέρει να φτιάχνει ΠΕΛΜΕΝΙ :wub:  και αν την πιάσεις με το καλό να έχεις και τέτοια μπόνους!

Δημοσ.

μπουνιά στα δόντια , χτύπημα στο λάρυγγα κλπ

όχι πλάκα κάνω , πες της να πάει να γ@μ.......

με μια δεύτερη σκέψη μπορείς να της πεις πως αν συνεχίσει θα την καταγγείλεις στην αστυνομία για παρενόχληση , νομίζω η λέξη αστυνομία θα βαρέσει καλά στα αφτιά της , μη σκοτίζεσαι ιδιαιτέρως , απλά πρόσεχε το σκύλο να μην έχει πρόσβαση κ στον δηλητηριάσει κ δεν έχεις θέμα. 

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει προφανώς και το φταίξιμο είναι ολοκληρωτικά του ts που έχει δώσει το δικαίωμα να του μιλάνε έτσι, να του χτυπάνε την πόρτα και να φοβάται κι από πάνω!

Το καλοκαίρι που μας πέρασε στην πολυκατοικία που έχω το εξοχικό μου ήρθε ένας καινούργιος ιδιοκτήτης διαμερίσματος, ένα απόγευμα λοιπόν άκουσε ένα σκυλάκι να γυρίζει, ρώτησε και του είπαν ότι ο από κάτω έχει σκυλάκι και ήρθε και μου χτύπησε την πόρτα να μου κάνει και καλά παρατήρηση! Του είπα πρώτον το σκυλάκι μου δεν γαβγίζει και δεύτερον αν για οποιονδήποτε λόγο μου ξανά χτυπήσεις το κουδούνι και μου χαλάσεις την ηρεμία θα έχεις μεγάλο πρόβλημα! Χωρίς καμία άλλη κουβέντα.

• Like 5
Δημοσ.

αφενως δεν επρεπε να ασχολεισαι καν μαζι της.

αφετερου, επρεπε να πεις οτι ειναι απ'τα....φρύδια σου οι τρίχες κ όχι απ'το σκύλο.

την επόμενη φορά, με το που σου χτυπησει, ανοίγεις κ καλεις την αστυνομια.

(αν μπορεις, τσιτωσε τη λιγο ωστε να σε ακουμπησει ή να προσπαθήσει έστω κ μετά χτύπα μήνυση.)

ή αν θες, παρε με τηλ να ερθω εγω με τα δικα μου σκυλακια  :-D

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Εντάξει προφανώς και το φταίξιμο είναι ολοκληρωτικά του ts που έχει δώσει το δικαίωμα να του μιλάνε έτσι, να του χτυπάνε την πόρτα και να φοβάται κι από πάνω!

Το καλοκαίρι που μας πέρασε στην πολυκατοικία που έχω το εξοχικό μου ήρθε ένας καινούργιος ιδιοκτήτης διαμερίσματος, ένα απόγευμα λοιπόν άκουσε ένα σκυλάκι να γυρίζει, ρώτησε και του είπαν ότι ο από κάτω έχει σκυλάκι και ήρθε και μου χτύπησε την πόρτα να μου κάνει και καλά παρατήρηση! Του είπα πρώτον το σκυλάκι μου δεν γαβγίζει και δεύτερον αν για οποιονδήποτε λόγο μου ξανά χτυπήσεις το κουδούνι και μου χαλάσεις την ηρεμία θα έχεις μεγάλο πρόβλημα! Χωρίς καμία άλλη κουβέντα.

Έπρεπε να του πεις "Ψάρακλα δεν προβλέπεται για την σειρά σου..." :D

• Like 3
Δημοσ.

1. Υπαρχει νομος ο οποιος σου επιτρεπει να εχεις μεχρι 2 ζωα στο σπιτι σου

Απείλησέ την ότι σύντομα θα πάρεις και δεύτερο σκύλο!!! Θα χάσει σίγουρα τον ύπνο της... :P

• Like 4
Δημοσ.

Την επόμενη που θα ρθει πεστης....τελευταία φορά που έρχεσαι εδω...πληρώνω κοινοχρηστα για να καθαρίζουν την πολυκατοικία...το σκυλί δεν σε ενοχλεί αλλού...άρα ασχολήσου με κάτι άλλο.Μην με ενοχλείς άλλο.

Απειλές και αντιπαραθέσεις σχετικά με την καταγωγή του καθενός είναι άσχετα πράγματα και δίνουν περισσότερο τροφή στους σπαζαρχίδες...

Δημοσ.

Αν το σκυλί είναι όλη τη μέρα στο μπαλκόνι ή είναι πολλές ώρες μόνο του, μπορεί να έχεις πρόβλημα και με τις φιλοζωικές, για αυτό πρόσεχε. Θεωρείται κακομεταχείριση..

Κατά τα λοιπά , κάποιος μπορεί να επικαλεστεί διατάραξη οικιακής ειρήνης,
η οποία στοιχειοθετείται όμως σε συντριπτική πλειοψηφία μόνο όταν υπάρχει συνέχεια φασαρία σε ώρες κοινής ησυχίας.

Ή θέματα υγεινής , αν υπάρχουν έντονες οσμές και βρωμιά, ή το σκυλί δεν έχει βιβλιάριο και δεν είναι τσιπαρισμένο.
(προσοχή , αν το σκυλί δεν έχει όλα τα χαρτιά μπορεί να μπλέξεις αν σε καταγγείλει)

Με λίγες τρίχες ή σποραδικό γαύγισμα δεν στοιχειοθετούνται αυτά.

Έτσι όπως τα λες, είναι απλά άλλος ένας ξινός άνθρωπος, ανεξαρτήτως φύλου και εθνικότητας..
Δε γουστάρει τα ζώα.

Σε αυτή την περίπτωση , ξυδάκι μπόλικο. Ας παλέψει με τα ψυχολογικά της, δεν είναι δικό σου πρόβλημα..

Αν όμως σε ενοχλεί συνεχώς,
κάλεσε εσύ την αστυνομία και ανέφερε την πραγματικότητα (ότι σε ενοχλεί συνέχεια και παρακάλεσε τους να της κάνουν κάποια παρατήρηση  γιατί υφίστασαι εσύ διατάραξη οικιακής ειρήνης με τις συνεχείς ενοχλήσεις της).
Θα σου πουν τι να κάνεις, ή αν χρειάζεται να πας και από το τμήμα να μιλήσεις με κάποιον.
Πιθανότατα θα της κάνουν παρατήρηση, και ίσως να το βουλώσει.
Καλό είναι να γραφτεί και στο βιβλίο συμβάντων, μη τυχόν και γίνει κάτι περίεργο αργότερα.

Υπάρχει και η λύση να καλέσεις κάποια φιλοζωική ώστε να την επισκεφτούν και να την ενημερώσουν σχετικά.
Όμορφα κι ωραία. Νομίζω πιο πολύ όλοι αυτοί σκιάζονται για τις φιλοζωικές παρά για την αστυνομία.

Αν δεν καταλαβαίνει, μίλησε της με απλές λέξεις.

Και πρόσεχε μη ρίξει τίποτα στο μπαλκόνι σου. Το προφίλ των καθαρμάτων που ρίχνουν φόλες είναι αυτό της κυρίας που αναφέρεις.

ΥΓ. Ο κανονισμός της πολυκατοικίας μπορεί να εξειδικεύσει θέματα που δεν αναλύονται σε νόμους ή είναι ιδιαίτερα λόγω του κτιρίου, πχ. αποθεματικά, διαχείρισης, θέρμανσης του κτιρίου, κήποι, πισίνες, κλπ.

Δεν μπορεί πχ. να μπει όρος στον κανονισμό ότι απαγορεύονται τα κατοικίδια ή οι οικογένειες με πολλά παιδιά (πχ. επειδή κάνουν φασαρία).

Παρόλα αυτά ο ιδιοκτήτης μπορεί να απαγορεύσει τα κατοικίδια στο διαμέρισμα του (σε τυχόν ενοικίαση).

Δημοσ.

μου θύμισες που έκοβα τα κρέατα του μήνα με μπαλτά για να τα βάλω σε σακούλια και μου χτυπάνε δυο μαρτυρες του ιεχοβά και πριν μου πουν το ποίημα κοιτάνε το χέρι μου και μου λένε συγνώμη λάθος κ γίνανε καπνός , λες κ ηταν σκετσάκι του αμαν, βγαίνω έξω γελώντας σαν μανιακός με τον μπαλντά κ τους φωνάζω που πάτε ρε? με βλέπει η μάνα που ερχόταν με ψώνια και μου λέει τι τρομάζεις τον κόσμο παιδάκι μου ? αχχααχαχχα

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Κανονισμός πολυκατοικίας = εσωτερικός νόμος της πολυκατοικίας. Εφόσον υπάρχει, όποιος διαμένει στο οίκημα τον έχει αποδεχθεί πρωτίστως και έπειτα έχει αποφασίσει πως θα διαμείνει. 

Οι "κανονισμοί" βαρεμένων ενοικιαστών/ιδιοκτητών δεν αξίζουν μία μπροστά στους νόμους του κράτους.

Επιπλέον, στους "βαρεμένους" ανθρώπους φερόμαστε ακριβώς όπως τους αξίζει. Κανένας οίκτος, υποχώρηση, κατανόηση.

Σε αυτούς που είναι λογικοί και έχουν διάθεση να ακούσουν εκτός από το να μιλήσουν, είμαστε υπόδειγμα καλής συμπεριφοράς.

:)

PS: Οι απειλές του στυλ "θα δεις τι θα πάθεις εσύ και το σκυλί σου", δεν έχουν καμία διαφορά από το "θα δεις τι θα πάθεις εσύ και το παιδί σου" και πρέπει να αντιμετωπίζονται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο.

• Like 3
Δημοσ.

Και να εισαι καθ ολα νομιμοτατος, δε θα σταματησει. Θα σου σπαει τα ουμπαλα μεχρι να σκεφτεις σοβαρα να φυγεις απο το σπιτι, αν εισαι με νοικι βεβαια.

Κοινως εμπλεξες, δε βγαζεις άκρη θα σε κουρασει. Λενε μη τα βαζεις με τον μαλακα, θα σε νικησει λογω πειρας.

Δημοσ.

Καλησπέρα κάνω πρακτική σε γκισε νοσοκομείου έχω καθημερινή(κακή) εμπειρία με γερόντια 

λοιπόν τα περισσότερα γερόντια νομίζουν οτι είναι πάνω από όλα και έχουν πάντα δίκαιο.

γνώμη μου είναι να τις μιλήσεις  ΕΞΏ από τα δόντια να σε φοβηθεί και αν δν ησυχάσει να την απειλήσεις με μήνυση

και μετά αν συνεχίζει κανε την μήνυση  και αστην να τρέχει και να μην φτάνει 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...