AntiCambeR Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Αν φεύγαμε κάθε φορά για τον/την κάθε τρελό/ή απο το σπίτι που μένουμε θα είχαμε αλλάξει 10 σπίτια. Πες της οτι θα φέρεις την αστυνομία.Αν συνεχίσει πάρε εισαγγελική παραγγελία για να την φωνάξουν στο τμήμα να συμμορφωθεί.Δεν νομίζω να σταματήσει το παραλήρημα αν δεν το κάνεις. 1
Anorymous Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Καλησπέρα κάνω πρακτική σε γκισε νοσοκομείου έχω καθημερινή(κακή) εμπειρία με γερόντια λοιπόν τα περισσότερα γερόντια νομίζουν οτι είναι πάνω από όλα και έχουν πάντα δίκαιο. γνώμη μου είναι να τις μιλήσεις ΕΞΏ από τα δόντια να σε φοβηθεί και αν δν ησυχάσει να την απειλήσεις με μήνυση και μετά αν συνεχίζει κανε την μήνυση και αστην να τρέχει και να μην φτάνει δεν εχεις και αδικο στο 5μηνο που δουλευα ειχαμε κατι παραξενους ελεγαν θα δειτε τι θα παθετε θα παρω τον δημαρχο, μολις τους ελεγα καλα θα κανετε αν νομιζετε οτι δεν σας εξυπηρετω σωστα χαναν τα λογια τους. επισης μηπως εκτος απο την αστυνομια που ειπαν για αρχη το εκανε και θεμα στην επομενη συνελευση τις πολυκατοικιας ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα