stevegtdbz Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Καλημέρα, Πρόσφατα αγόρασα ένα domain για την ιστοσελίδα μου και πρόσθεσα κάποιες διαφημίσεις τις Google, ώστε να μπορέσω να έχω κάποιο κέρδος από αυτήν. Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα! Το site http://tsabatzis.net/ 2
Tigran Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Το έχεις ανοίξει από κινητό να δεις πως φαίνεται;
stevegtdbz Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Ναι το έχω ανοίξει, ξέρω ότι δεν εμφανίζεται καθόλου σωστά, έχω σκεφτεί να φτιάξω κάποιο app στην συνέχεια. Πιστεύεις θα έπρεπε να δώσω προτεραιότητα σε αυτό ή υπάρχει κάτι σημαντικότερο; Ευχαριστώ για το σχόλιο!
konsoulito Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Εννοείται πως πρέπει να δώσεις προτεραιότητα πρώτα στη mobile έκδοση του site σου και μετά σε κάποιο mobile app. Τσέκαρε και τα analytics σου για να δεις πόσες επισκέψεις έχεις από κινητές συσκευές, ώστε να διαπιστώσεις πόσο σημαντικό είναι να κάνεις τις απαραίτητες διορθώσεις.
Tigran Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Mobile First! Φτιάξε ένα καλό responsive site που να είναι όμορφο και λειτουργικό στις φορητές και το app μπορεί να μην το χρειαστείς και καθόλου. Εκτός κι αν απλά πειραματιζεσαι.
sphinxgr Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 άσχημη γραμματοσειρά κάτω αριστερά γιατί φαίνονται όλοι οι τελεστές αναζήτησης?
stevegtdbz Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Κάτω αριστερά έβαλα λέξεις κλειδιά από κάθε άρθρο ώστε να βοηθήσει στις μηχανές αναζήτησης αλλά και για να μην φαίνεται άδειο. Τα χρώματα αλλά και η στοίχιση (στα keywords) δεν μου πολύ αρέσει οφείλω να πω. Στην στοίχιση έχω δοκιμάσει και το css text-align:justify αλλά φαίνεται ακόμη πιο άσχημο, οπότε κατέληξα στο center.
testtesttest Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Σορυ αν χαλαω τις εντυπωσεις σου αλλα το σαιτ για εμενα θελει ξηλωμα και οχι μαζεμα. - Καθολου Responsive , και οπως το κοβω πολυ δυσκολα θα στρωσει αν δεν χρησιμοποιησεις καποιο framework (και αρα αναγκαστεις να το ξαναγραψεις σε μεγαλο βαθμο) - Το content ειναι αλλοπροσαλο εντελως... Διαβαζω ενα movie review (πρωτο στη λιστα) για μια ταινια του... 2014 και βλεπω αριστερα στο μενου οτι εχετε ενοτητα hacks-απο-windows. Πρεπει να προσανατολιστεις ως προς το τι θες να παρεχεις στον κοσμο. Επισης η ποιοτητα των κειμενων ειναι κακη (πχ. "ριξτε μια ματα στο tutorialspoint εχει απειρα δωρεαν βιβλια") - Η γραμματοσειρα, οπως προαναφερθηκε θελει αλλαγη αλλα και γενικα η εμφανιση ειναι pre-2004. - Βλεπω οτι ζητατε δωρεες για το σαιτ. Θεωρεις οτι προσφερετε μια υπηρεσια που αξιζει καποια δωρεα; Καλυτερα να αφαιρεσετε το συγκεκριμενο κομματι μεχρι να φερετε το σαιτ και το περιεχομενο σε ενα επιπεδο που οντως καποιος να θελησει να συνεισφερει γι αυτα που του παρεχετε.
stevegtdbz Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Ευχαριστώ, για την ανταπόκριση! testtesttest,σχετικά με - Responsive, δεκτό, θα πρέπει να φτιαχτεί το συντομότερο. - το content επίσης δεκτό (ίσως θα έπρεπε να βγάλω τη κατηγορία σειρές και ταινίες ή να υπήρχε κάποιος σύνδεσμος για την προβολή της) - Για την εμφάνιση που λες, έχω κοιτάξει σε αρκετές ιστοσελίδες του ίδιου περιεχομένου και δεν διαφέρουν και πολύ. Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος; τι είναι αυτό που δεν σου άρεσε; - Ναι, πιστεύω ότι κάποια άρθρα περιέχουν χρήσιμες πληροφορίες που ίσως οδηγήσουν κάποιους να κάνουν δωρεά.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Ευχαριστώ, για την ανταπόκριση! testtesttest,σχετικά με - Responsive, δεκτό, θα πρέπει να φτιαχτεί το συντομότερο. - το content επίσης δεκτό (ίσως θα έπρεπε να βγάλω τη κατηγορία σειρές και ταινίες ή να υπήρχε κάποιος σύνδεσμος για την προβολή της) - Για την εμφάνιση που λες, έχω κοιτάξει σε αρκετές ιστοσελίδες του ίδιου περιεχομένου και δεν διαφέρουν και πολύ. Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος; τι είναι αυτό που δεν σου άρεσε; - Ναι, πιστεύω ότι κάποια άρθρα περιέχουν χρήσιμες πληροφορίες που ίσως οδηγήσουν κάποιους να κάνουν δωρεά. Χρήσιμες πληροφορίες βρισκουμαι παντού. Δωρεές αξίζουν site με πράγματα π.χ όπως δωρεάν προγράμματα ή site με πολύ ξεχωριστό περιεχόμενο π.χ μεταφράσεις unlicensed κόμικ.
stevegtdbz Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Πιστεύω οι χρήσιμες πληροφορίες που παρέχουμε είναι στα - How to (κυρίως hack) και στις - ηλεκτρονικές κατασκευές που είναι δύσκολο να βρεθει κάτι στα Ελληνικά. Βέβαια αυτές οι κατηγορίες έχουν και τα πιο λίγα άρθρα Για το Responsive κοίταξα εχθές ένα άρθρο (μιας και δεν έχω ιδέα με το πώς μπορεί να γίνει) και κατάλαβα ότι απλά μπορώ να τροποποιήσω το css με αυτόν τον τρόπο http://www.vandelaydesign.com/turn-any-site-into-a-responsive-site/ Αν εφαρμόσω αυτό σωστά, πιστεύετε είναι καλή λύση;
ziaba Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 38 διαφημισεις στην κεντρικη σελιδα το θεωρω απλα απαραδεκτο πλακα εκανα μπραβο σου που δεν υπαρχει ουτε μια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα