DaywalkerxD Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Ποτέ...Είδα speedrun του Dark souls 3 σε 40 λεπτά και εγώ θα παρακαλάω να το κάνω λιγότερο απο 40 ώρες.
LongTom Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Πέρασαν εκατοντάδες ώρες για να μάθουν όλα τα bugs ώστε να το βγάλουν σε ελάχιστο χρόνο, και; Δεν ξέρω,αλλά να τελειώνεις Oblivion/Morrowind σε 5-10 λεπτά μου φαίνεται τελείως ανούσιο,περισσότερο γουστάρω αυτούς που βρίσκουν Easter eggs και "κρυφά" καλούδια που έχουν πολλά παιχνίδια. 1
mimidon Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 "...και ο “multiplayer” που ενδιαφέρεται μόνο για το online gameplay, παρουσιάζοντας στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων μία έμφυτη τάση να καταστήσει έγκυες τις μητέρες των υπολοίπων παικτών, συμπαικτών τε και αντιπάλων." Δεν υπάρχει πιο χαρακτηριστική περιγραφή για τον αδερφό μου, την ώρα που παίζει Battlefield!
Socratis_g Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 'Ντάξει, αυτό του Morrowind είναι ανώμαλο!!1 ενώ οι άλλοι έιναι νορμάλ! :-p
zio10 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Απορώ που βρίσκουν το ενδιαφέρον σε αυτά τα βίντεο, ποτέ δεν θα καθόμουν να δω κάτι τέτοιο! (Καλά για να το κάνω ο ίδιος ούτε λόγος! ).
Chocobo Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Ο,τι πιο ανουσιο και καμενο εχω δει τα τελευταια χρονια ... ψαχνω στο twich ο κακομοιρης να δω κανα gameplay απο retro games να θυμηθω τα παλια και τα 9 στα 10 ειναι speedruns ελεος δηλαδη!! Εύκολο υπάρχουν speedruns χωρίς glitches όπως πχ και πολλά άλλα.
heavyrain Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Μα δεν μ ενδιαφερει να δω ενα παιχνιδι που αφιερωσα μερες/βδομαδες/μηνες να τελειωσω να ολοκληρωνεται μεσα σε 2 ωρες... δεν εχει απολυτως κανενα νοημα, χανεται ολη η μαγεια του gameplay που εχουν ολα αυτα παιχνιδια και η χαρα του ψαχνω ανακαλυπτω λυνω γριφους κτλ... τι ευχαριστηση μπορει να βρισκει καποιος να παιζει η να βλεπει να τερματιζεται ενα παιχνιδι μεσα σε μια ωρα παιζοντας σαν να ειναι ρομποτ εντελως αυτοματοποιημενα για να φτασει στο τελος.. 1
zio10 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Μα δεν μ ενδιαφερει να δω ενα παιχνιδι που αφιερωσα μερες/βδομαδες/μηνες να τελειωσω να ολοκληρωνεται μεσα σε 2 ωρες... δεν εχει απολυτως κανενα νοημα, χανεται ολη η μαγεια του gameplay που εχουν ολα αυτα παιχνιδια και η χαρα του ψαχνω ανακαλυπτω λυνω γριφους κτλ... τι ευχαριστηση μπορει να βρισκει καποιος να παιζει η να βλεπει να τερματιζεται ενα παιχνιδι μεσα σε μια ωρα παιζοντας σαν να ειναι ρομποτ εντελως αυτοματοποιημενα για να φτασει στο τελος.. Δε νομίζω ότι έχει κάποιο νόημα...μάλλον για τα όποια κέρδη από τα views το κάνουν (και ίσως από ένα σημείο και μετά γίνεται ανταγωνιστικό μεταξύ τους).
Ocelote Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δυσκολεύτηκα πάρα πολύ να επιλέξω τα παιχνιδάκια, speedruns των οποίων θα συμπεριελάμβανε το κειμενάκι, να ξέρετε! Κι αυτό διότι για κάθε βίντεο που έμπαινε, έμενε έξω -τουλάχιστον- ένα εξίσου εντυπωσιακό, ε, και δεν θα ήταν βολικό να είχαμε ένα αφιέρωμα με 45 embedded κλιπ! Το εν λόγω όμως μπορεί να αποτελέσει την αφορμή για να «ορμήξει» κανείς και να ψάξει τη συγκεκριμένη σκηνή για παρόμοια επιτεύγματα -που ίσως να αφορούν κιόλας το αγαπημένο του παιχνίδι! Όπως έχετε ήδη κάνει ορισμένοι, μοιραστείτε τα στα σχόλια για να τα χαζέψουν -και να χαζέψουν- κι οι υπόλοιποι. Όσο για το δικό μου... special pic, ιδού:
zio10 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δυσκολεύτηκα πάρα πολύ να επιλέξω τα παιχνιδάκια, speedruns των οποίων θα συμπεριελάμβανε το κειμενάκι, να ξέρετε! Κι αυτό διότι για κάθε βίντεο που έμπαινε, έμενε έξω -τουλάχιστον- ένα εξίσου εντυπωσιακό, ε, και δεν θα ήταν βολικό να είχαμε ένα αφιέρωμα με 45 embedded κλιπ! Το εν λόγω όμως μπορεί να αποτελέσει την αφορμή για να «ορμήξει» κανείς και να ψάξει τη συγκεκριμένη σκηνή για παρόμοια επιτεύγματα -που ίσως να αφορούν κιόλας το αγαπημένο του παιχνίδι! Όπως έχετε ήδη κάνει ορισμένοι, μοιραστείτε τα στα σχόλια για να τα χαζέψουν -και να χαζέψουν- κι οι υπόλοιποι. Όσο για το δικό μου... special pic, ιδού: Έλληνας δημόσιος υπάλληλος! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα