Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω 7 χρονια. Ημανε 26 κ ηταν 19. Sex only. Σχεσεις πανω κατω στα ιδια αν και το δειγμα δεν επιτρεπει ασφαλη στατιστικα συμπερασματα.

Το κακο ειναι οτι οσες συνομηλικες προεκυψαν τελευταία ηταν λυσσασμενες για οικογένεια και παιδια. Το οποιο δε διαφερει πολυ απο αυτο που πρεπει να ψαχνω αν και με ενα βαθος χρόνου (εννοώ οχι τσακ μπαμ).

Ωρες ωρες καταληγω - επομενως - να πιστευω οτι ειναι καλυτερες οι αποκλισεις (-7 εως +10) παρα οι συνομηλικες, αν και το θεωρω ψιλοδύσκολο.

• Like 1
Δημοσ.

Σχεδόν 14 με τον άντρα και το ρεκόρ πρέπει να είναι 22. Μόνο μια φορά τα είχα με έναν λίγο μικρότερο (1-2 χρόνια) για ένα μήνα περίπου και μου έσπασε τα νεύρα. Το συμπέρασμά μου είναι πως μέχρι τα 30-35 οι γυναίκες προτιμούν τους μεγαλύτερους ενώ μετά και οι συνομήλικοι είναι μια χαρά.

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικα η ηλικια με αφηνει παντελως αδιαφορο. Δε βρισκω λογικο να ειμαι σε μια σχεση που με ικανοποιει και να σκεφτω να το ληξω επειδη εχω διαφορα ηλικιας με την αλλη. Τωρα αν η διαφορα ηλικιας φερει προβληματα λογω διαφορετικων αναγκων ειναι αλλο καπελο, αλλα και παλι δεν ειναι στανταρ αφου δεν μπορουμε να πουμε πως "ολοι οι 30ρηδες θελουν το Χ και ολοι οι 50ρηδες θελουν το Χ". Ειναι περισοτερο θεμα χαρακτηρα και τροπου διαχειρισης των καταστασεων θα ελεγα.

Προφανως σε extreme σεναρια τυπου Βουτσα κατι ιδιαιτερο παιζει, αλλα απο την αλλη καλυπτει τα θελω του ενος και του αλλου (την εκαστοτε περιοδο) τα οποια αυτα μπορει να ειναι απο daddy issues και κυνηγι χρηματων μεχρι sex και trophy wifes, αλλα και παλι καλυπτει και τις δυο πλευρες, οποτε fine by me.

Είναι και ανάλογα τη σχέση. Αν σοβαρεύει και πάει προς γάμο, παιδιά κλπ η μεγάλη διαφορά δημιουργεί πρακτικά προβλήματα αργά ή γρήγορα.

Δημοσ.

Δεν έχω κάνει σχέση ποτέ μου στη ζωή μου και είμαι 32.Και σεξ έχω να κάνω 6 χρόνια

Και γω τάχω ξεπεράσει αυτά σύντροφε.

• Like 7
Δημοσ.

Σχεδόν 14 με τον άντρα και το ρεκόρ πρέπει να είναι 22. Μόνο μια φορά τα είχα με έναν λίγο μικρότερο (1-2 χρόνια) για ένα μήνα περίπου και μου έσπασε τα νεύρα. Το συμπέρασμά μου είναι πως μέχρι τα 30-35 οι γυναίκες προτιμούν τους μεγαλύτερους ενώ μετά και οι συνομήλικοι είναι μια χαρά.

Μ αρέσουν τα γούστα σου , αν ήσουν ωραίο μωρό θα σου χωνόμουν αχααχααχ

Πάντως για να ταιριάζει εμφανισιακά ενα ζευγάρι θα πρέπει ο άντρας να ειναι αρκετά χρονιά μεγαλύτερος για ευνοήτους λόγους .. ο άντρας και στα 40 και στα 50 του μπορεί να κρατιέται μια χαρά τζάμι , αντιθέτως η γυναίκα με το που θα περάσει  τα 30αντα+ ότι και να κάνει  δυστυχώς αρχιζει να  'σπάει'

-------

νενι χαλάς την πιάτσα  χαχαχαχααχ

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω 14-15 χρόνια ήταν η μεγαλύτερη διαφορά που είχα ποτέ με γυναίκα, όταν ήμουν 19. 

Τώρα αν έχει σημασία η διαφορά η όχι, πάει ανάλογα με την περίπτωση. Είμαι στην ηλικία που έχουν αρχίσει να με ενοχλούν τα πιτσιρίκια, από 23-24 και κάτω. Ο τρόπος που μιλάνε, οι βλακείες που πιστεύουν και συζητάνε και ο τρόπος ζωής τους. Αν ήμουν διαθέσιμος, με πιτσιρίκες δύσκολα θα έκανα σχέση αλλά άνετα σεξ.

• Like 3
Δημοσ.

9 χρόνια μεγαλύτερη για μικρό διάστημα, αλλά με διαφορά best time ever. η γυναίκα ηξερε απλώς να κάνει τα πάντα σωστά και να συζητεί εποικοδομητικώς. 

κάποτε είχα 6 χρόνια μικρότερη και ευτυχώς από τότε δεν ξανάκανα τίποτε με τοσο πολύ μικρότερη. τελικώς κατέληξα σε 3 χρόνια μεγαλύτερη and haven't looked back.

Νομίζω 14-15 χρόνια ήταν η μεγαλύτερη διαφορά που είχα ποτέ με γυναίκα, όταν ήμουν 19. 

Τώρα αν έχει σημασία η διαφορά η όχι, πάει ανάλογα με την περίπτωση. Είμαι στην ηλικία που έχουν αρχίσει να με ενοχλούν τα πιτσιρίκια, από 23-24 και κάτω. Ο τρόπος που μιλάνε, οι βλακείες που πιστεύουν και συζητάνε και ο τρόπος ζωής τους. Αν ήμουν διαθέσιμος, με πιτσιρίκες δύσκολα θα έκανα σχέση αλλά άνετα σεξ.

ίδια εμπειρία και εγώ . 

• Like 2
Δημοσ.

Μ αρέσουν τα γούστα σου , αν ήσουν ωραίο μωρό θα σου χωνόμουν αχααχααχ

Πάντως για να ταιριάζει εμφανισιακά ενα ζευγάρι θα πρέπει ο άντρας να ειναι αρκετά χρονιά μεγαλύτερος για ευνοήτους λόγους .. ο άντρας και στα 40 και στα 50 του μπορεί να κρατιέται μια χαρά τζάμι , αντιθέτως η γυναίκα με το που θα περάσει  τα 30αντα+ ότι και να κάνει  δυστυχώς αρχιζει να  'σπάει'

-------

νενι χαλάς την πιάτσα  χαχαχαχααχ

Kαι διαθέσιμη να ήμουν δεν θα καθόταν η φάση γιατί θα φρίκαρες με κανέναν πρώην που θα είχα ακόμα στο fb.

Το άλλο με το ωραίο μωρό δεν το πιασα, υπονοείς ότι είμαι άσχημο πουρό τώρα? :ph34r:

Πάντα μικρότερο ή ίσα με μένα. Μεγαλύτεροι σε ηλικία είναι μόνο οι φίλοι μου.

'Οντως χαλάς την πιάτσα, αυτά μόνο αργότερα που ο τριαντάρης θα θεωρείται τεκνό. Τι να κάνεις με τον εικοσάρη, 5ήμερη στο Μπανσκο?

• Like 3
Δημοσ.

Γενικα 5-6 χρονια max ο αντρας μεγαλυτερος θα ελεγα ειναι safe spot απο κει και περα παμε σε sub optimal καταστασεις imo.

Δημοσ.

'Οντως χαλάς την πιάτσα, αυτά μόνο αργότερα που ο τριαντάρης θα θεωρείται τεκνό. Τι να κάνεις με τον εικοσάρη, 5ήμερη στο Μπανσκο?

χαχαχ όπα όπα κοπελιά δεν εννοούσα τόσο μικρότερο :P

Να τον περνάω max 4-5 χρονάκια. Πιο κάτω δεν πάω.

Δημοσ.

Kαι διαθέσιμη να ήμουν δεν θα καθόταν η φάση γιατί θα φρίκαρες με κανέναν πρώην που θα είχα ακόμα στο fb.

Το άλλο με το ωραίο μωρό δεν το πιασα, υπονοείς ότι είμαι άσχημο πουρό τώρα? :ph34r:

Μπα, φάση θα κάναμε μόνο δεν θα παντρευόμασταν για να έχεις τα Οne Νight σου στο FB  και να φρικάρω :)

Δεν ξέρω ανέβασε μια φώτο να σου πω, εχετε αφήσει μόνη την νενι και ανεβάζει ..

Δημοσ.

εγώ πάλι πιστεύω πως σημασία έχεις πως είσαι εμφανισιακά και εγκεφαλικά και όχι πότε γεννήθηκες, οι επιλογές είναι καθαρά θέμα γούστου αν και στην πλειοψηφία του κόσμου είναι απλά τι θα κάτσει και με τι θα συμβιβαστούν.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...