Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιχτουρα εσύ δεν έγραψες πιο πίσω ότι είσαι 27 και κανείς την δουλειά 4 χρόνια? Τι που ξέρω πόσα ένσημα έχεις??

Διαβάζω και γράφω πολύ βιαστικά μιας και ο χρόνος μου είναι πολύτιμος, αν κάνω λάθος και σε μπέρδεψα με κάποιον άλλο συγνώμη αν όμως ισχύουν όσα έγραψες και πουλάς και πνεύμα από πάνω τότε ο λόγος που δεν μπορείς να συνεννοηθείς με 20 χρόνους είναι επειδή είσαι εσύ ο μικρός και όχι αυτοί!

Ναι εγώ είμαι αλλά δεν είναι η πρώτη δουλειά της ζωής μου το καθηγητιλικη. Από μικρή ηλικία είμαι στην δουλειά. Δεν είμαι εδώ για να παραθεσω το σύνολο του βιογραφικού μου, ούτε την πορεία ζωής μου.Δεν έχει νόημα η κουβέντα, απλά σκεφτόμαστε διαφορετικά και αφού ~λες~ είναι πολύτιμος ο χρόνος σου ας το αφήσουμε. Ή αιτία είναι ότι με διακρίνει ανωριμότητα.
Δημοσ.

Σπουδές κι' εργασία μαζί, μπορεί μάλιστα να 'ταν και ντοπέ για να ανταπεξέλθει στην πίεση. Στην περίπτωση αυτή, ντοπέ ξεντοπέ, ήρως. ;)

Δημοσ.

Ήμουν 31 , ήταν 21 .  Άκουγα Wipers ,  διάβαζε Espresso. Άντεξα ένα καλοκαίρι.

Πάντα εκτιμούσα τις μεγαλύτερες. 

Εσύ ή αυτή;; :P :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πιστευω οτι η διαφορα παιζει ρολο σε μεγαλες διαφορες ηλικιας ισως 20+ ουσιαστικα πραγματα σε μια σχεση ειναι αλλα. Σεβασμος ειλικρινια κατανοηση αγαπη κοινα ενδιαφεροντα κτλπ

Επεξ/σία από christopher0016
Δημοσ.

Και πότε σπούδασε στα 12?

Δάσκαλος ~λέει~ είναι..

Δάσκαλος με τέτοια ορθογραφία αποκλείεται, κάτι άλλο θα διδάσκει.

• Like 1
Δημοσ.

Δάσκαλος με τέτοια ορθογραφία αποκλείεται, κάτι άλλο θα διδάσκει.

Όπως; Ιατρική;

Δημοσ.

Επισης να προσθεσω οτι σημαντικο για μενα ειναι να υπαρχει και απο της 2 μεριες το ιδιιο συναισθημα γιατι πχ εαν ο ενας ειναι στο 8 και ο αλλος στο 3 ε θα υπαρχει προβλημα!

Δημοσ.

Από ένα σημείο και έπειτα η διαφορά ηλικίας γίνεται χαώδης, πάντα όταν μιλάμε βέβαια για σοβαρή σχέση.

Οταν ακούω κάτι 20χρονα να μιλάνε ετοιμάζομαι να πηδήξω από το μπαλκόνι. Ο τρόπος που επικοινωνούν μεταξύ τους και χαζογελάνε συνέχεια (με εκφράσεις τύπου έλα ρε μαλάκα κλπ), τα ενδιαφέροντά τους και η ανωριμότητά τους δεν με ελκύει ιδιαίτερα.

Οι μεγάλες σε ηλικία, μου φαίνονται υπερβολικά σοβαρές και αγχωμένες.

Αν μιλάμε για σχέσεις αποκλειστικά για σεξ, εκεί παίζει ρόλο μόνο η εμφάνιση. η εμπειρία και η σεξουαλική συμβατότητα.

• Like 4
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ο Μπερλουσκόνι γίνεται 80 και μιλά για την ηλικία και τον έρωτα

http://news.in.gr/world/article/?aid=1500104501

Λατίνος εραστής, και η τωρινή του πρεπει να ειναι καμια 40αρια χρονάκια νεότερη.

Δεν παίζεται ο τύπος!

αυτός και ο βουτσάς είναι, προς απογοήτευση πολλών, η απόδειξη πως δεν ισχύει η ατάκα «άσπρα μαλλία στην κεφαλή κακά μαντάτα στην....... (συμπλήρωσε τη λέξη)»

Δημοσ.

αυτός και ο βουτσάς είναι, προς απογοήτευση πολλών, η απόδειξη πως δεν ισχύει η ατάκα «άσπρα μαλλία στην κεφαλή κακά μαντάτα στην....... (συμπλήρωσε τη λέξη)»

Εγω πιστευω οτι ο ερωτας καμια φορα, βαραει στα 'τυφλα'.

Και δεν ειναι οπως λενε μερικες, 'α ειναι μαζι του για τα λεφτα του'.

Ειδικα σε μη δυτικες κοινωνιες, το να ειναι ο αντρας μεγαλης ηλικιας, θεωρειται οτι δινει κυρος, οτι εχει πολυτιμη εμπειρια απο τη ζωη, και επιπλεον οτι δεν θα 'παιζει' οπως οι μικροτεροι αντρες, οποτε για μια νεαρη κοπελα ειναι καλη επιλογη.

Πολλες θελουν να νιωσουν και πιο στοργικα, απ'οτι να ειναι με ενα συνομιλικο κλπ.

Αλλες μπορει να ειναι πληγωμενες και να λενε τερμα τα παιχνιδια με τους νεοτερους κλ

Παιζουν πολλα σε μια σχεση, ο ερωτας/η αγαπη, εχουν βαθος, ειναι πολυπτυχα θεματα, οσο παιρνουν τα χρονια και βλεπεις πως εξελισονται οι ανθρωπινες σχεσεις στη ζωη, καταλαβαινεις περισσοτερα...

Δημοσ.

Ο Μπερλουσκόνι γίνεται 80 και μιλά για την ηλικία και τον έρωτα

http://news.in.gr/world/article/?aid=1500104501

Λατίνος εραστής, και η τωρινή του πρεπει να ειναι καμια 40αρια χρονάκια νεότερη.

Δεν παίζεται ο τύπος!

Άραγε του σηκώνεται στα 80 ή είναι ανάλογη περίπτωση με την παρακάτω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...