Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ ως καθηγητής μόνο να αναφέρω ότι μονο αν κάποιος είναι αδιανόητα αμπαλος δεν μπορεί να γοητεύσει μία κοπέλα 10 χρόνια μικρότερη του. Το φλερτ εχει να κανει και με την εμπειρια τι να κανουμε

Δυστυχώς είμαι από τους " παράξενους " που θεωρώ ότι οι μεγάλες διαφορές ηλικίας είναι προϊόν συμπλεγμάτων ξεκάθαρα. Σε μία σχέση πρέπει να εξελίσσονται οι εμπλεκόμενοι από κοινού. Ε τι να γίνει τα 10 χρόνια που βλέπω την γη παραπάνω από την άλλη έχουν επιφέρει και μεταβολές στην αντίληψη μου, λογικά. Το σεξ είναι τελείως άλλη ιστορία.

Επηρεάζει και η θέση!

• Like 2
Δημοσ.

Επηρεάζει και η θέση!

Η θέση είναι παράξενη, γεγονός. Όμως και σε ένα μπαρ μου ήταν πάντα πάρα πολύ εύκολο να γοητευσω μία νεώτερη μου, θεωρώ ξανά λέω ότι το να φλερτάρει κάποιος με τα χρόνια τον κάνει όλο και καλύτερο. Έχω την τύχη να είμαι "ερωτευμένος" με το αντικείμενο μου και όταν εκπέμπει κανείς πάθος γίνεται αυτομάτως πιο ερωτευσημος αλλά είναι ευθύνη της 'δυνατής' πλευράς να διαχειριστεί την διαδικασία και λυπάμαι παρά πολύ που κατά την ταπεινή μου άποψη οι πλειοψηφία είναι ανίκανοι να το διαχειριστεί. Είμαι μικρός μην φανταστείς 27, 4 χρόνια κάνω την δουλειά.

splashboogie για πες στην έχει πέσει καμία μαθήτρια χοντρά; Πως αντέδρασες;

Το χοντρά είναι σχετικό. Μία μου είχε έρθει σχεδόν όπως ήταν στη γέννα τής, γυμνή. Είναι κάποια στάνταρ σημάδια ειδικά κυρίως στο ιδιαίτερο. Όλο και εξαφανίζονται τα ρούχα, πας Σαββατοκύριακο πρωί και η μικρή είναι φτιαγμένη λες και πας μπουζούκια :). Πιάνουν τα μαλλιά λες και τους έχεις ρίξει φαγουροσκονη :). Είναι πολύ δύσκολο, διότι ενδόμυχα σίγουρα σου ξυπνάει ένστικτα, αλλά το ξεκοβεις με τρόπο. Πετάς μια αναφορά στην κοπέλα σου, ακόμα και αν εκείνη την περίοδο είσαι single. Δεν είναι δύσκολο να δείξεις unavalaible, αν όντως θέλεις.
  • Like 3
Δημοσ.

Μεχρι τα 28  τα ειχα με συνομηλικες,σπανιοτερα  με πιο μικρες  η' κανα δυο χρονια μεγαλυτερες .

Μετα τα 30    και μεχρι τωρα που ειμαι 38    ειναι σχεδον ολες μικροτερες  με διαφορα απο 10 χρονια και περισσοτερο .Το ρεκορ μου ειναι  14 χρονια   διαφορα , το καλοκαιρι που μας περασε και με την τελευταια ειχα 10.

Νομιζω το πιο βασικο ειναι το στυλ και το ποσο "δραστηριος " ειναι καποιος οπως και τα κοινα σημεια .

Το θεμα ειναι περνας καλα με οποια σχεση εχεις  και να κανετε  πραγματικα που σας γεμιζουν  και σας ευχαριστουν .

• Like 4
Δημοσ.

Η θέση είναι παράξενη, γεγονός. Όμως και σε ένα μπαρ μου ήταν πάντα πάρα πολύ εύκολο να γοητευσω μία νεώτερη μου, θεωρώ ξανά λέω ότι το να φλερτάρει κάποιος με τα χρόνια τον κάνει όλο και καλύτερο. Έχω την τύχη να είμαι "ερωτευμένος" με το αντικείμενο μου και όταν εκπέμπει κανείς πάθος γίνεται αυτομάτως πιο ερωτευσημος αλλά είναι ευθύνη της 'δυνατής' πλευράς να διαχειριστεί την διαδικασία και λυπάμαι παρά πολύ που κατά την ταπεινή μου άποψη οι πλειοψηφία είναι ανίκανοι να το διαχειριστεί. Είμαι μικρός μην φανταστείς 27, 4 χρόνια κάνω την δουλειά.

Το χοντρά είναι σχετικό. Μία μου είχε έρθει σχεδόν όπως ήταν στη γέννα τής, γυμνή. Είναι κάποια στάνταρ σημάδια ειδικά κυρίως στο ιδιαίτερο. Όλο και εξαφανίζονται τα ρούχα, πας Σαββατοκύριακο πρωί και η μικρή είναι φτιαγμένη λες και πας μπουζούκια :). Πιάνουν τα μαλλιά λες και τους έχεις ρίξει φαγουροσκονη :). Είναι πολύ δύσκολο, διότι ενδόμυχα σίγουρα σου ξυπνάει ένστικτα, αλλά το ξεκοβεις με τρόπο. Πετάς μια αναφορά στην κοπέλα σου, ακόμα και αν εκείνη την περίοδο είσαι single. Δεν είναι δύσκολο να δείξεις unavalaible, αν όντως θέλεις.

Προσεξε μη πεσεις σε καμια ζαβή και σε μπλέξει. Γιατι γκομενα που ειναι αποφασισμενη να στην πέσει στο ετσι δεν δέχεται πάντα την χυλοπιτα.

Με μια φιλη της να ειναι συνενοημενη να σε σπρώξει πάνω της και να βγει η αλλη να τραβηξει μια φωτογραφια αντε απεδειξε μετα οτι δεν εισαι ελέφαντας και οτι δεν της την έπεσες.

Δημοσ.

Πέρα από πλάκα πάντως και αφήνοντας στην άκρη τις γραφικότητες και θεωρίες περί έρωτος και yolo, θεωρώ τραγικό κοπελίτσες 20-22 χρονών να ερωτεύονται ή να κάνουν σχέση με ηλικίες 35 και άνω... ΑΚομα πιο τραγικο κοριτσακια 16 χρονων να ερωτευονται τετοιες ηλικιες...

• Like 1
Δημοσ.

Πέρα από πλάκα πάντως και αφήνοντας στην άκρη τις γραφικότητες και θεωρίες περί έρωτος και yolo, θεωρώ τραγικό κοπελίτσες 20-22 χρονών να ερωτεύονται ή να κάνουν σχέση με ηλικίες 35 και άνω...

Απο την στιγμη που η αλλη ειναι ενηλικη τιποτα δεν ειναι τραγικο. Με την ιδια λογική και ενας αντρας δεν μπορει να πάει με μεγαλυτερη του. Οπως εγραψα και πιο πανω μας ενδιαφερει να ειναι ενηλικη αρχικά. Εμενα τουλαχιστον.

• Like 1
Δημοσ.

Προσεξε μη πεσεις σε καμια ζαβή και σε μπλέξει. Γιατι γκομενα που ειναι αποφασισμενη να στην πέσει στο ετσι δεν δέχεται πάντα την χυλοπιτα.

Με μια φιλη της να ειναι συνενοημενη να σε σπρώξει πάνω της και να βγει η αλλη να τραβηξει μια φωτογραφια αντε απεδειξε μετα οτι δεν εισαι ελέφαντας και οτι δεν της την έπεσες.

Το παρατράβηξες λίγο! :P

Πέρα από πλάκα πάντως και αφήνοντας στην άκρη τις γραφικότητες και θεωρίες περί έρωτος και yolo, θεωρώ τραγικό κοπελίτσες 20-22 χρονών να ερωτεύονται ή να κάνουν σχέση με ηλικίες 35 και άνω...

Τέτοιες διαφορές δεν τις θεωρώ τραγικές προσωπικά, είναι μέσα στο φυσιολογικό πλαίσιο πιστεύω.

• Like 1
Δημοσ.

Το παρατράβηξες λίγο! :P

Τέτοιες διαφορές δεν τις θεωρώ τραγικές προσωπικά, είναι μέσα στο φυσιολογικό πλαίσιο πιστεύω.

Μακαρι να το τραβαω εγω και να ειμαι εγω ο υπερβολικος αυτο θα ειναι το λιγοτερο. Βλέπεις ενα πιτσιρικι να πάει να ανοιχτει στο έτσι αυτο και μονο δειχνει οτι έχει θράσος. Ξεκιναμε απο εκει.

• Like 2
Δημοσ.

Μακαρι να το τραβαω εγω και να ειμαι εγω ο υπερβολικος αυτο θα ειναι το λιγοτερο. Βλέπεις ενα πιτσιρικι να πάει να ανοιχτει στο έτσι αυτο και μονο δειχνει οτι έχει θράσος. Ξεκιναμε απο εκει.

Συμφωνώ ότι μπορεί να συμβεί και να μπλέξεις από το πουθενά, πλάκα κάνω. Στην εποχή μας δεν υπάρχει αθωότητα στις μικρότερες ηλικίες, ή είναι πολύ σπάνια.

• Like 1
Δημοσ.

Απο την στιγμη που η αλλη ειναι ενηλικη τιποτα δεν ειναι τραγικο. Με την ιδια λογική και ενας αντρας δεν μπορει να πάει με μεγαλυτερη του. Οπως εγραψα και πιο πανω μας ενδιαφερει να ειναι ενηλικη αρχικά. Εμενα τουλαχιστον.

Καλά είναι και τι μυαλά έχει ο καθένας/ καθεμιά σε αυτές τις ηλικίες.

Σε αυτες τις ηλικιες δλδ η γυναικα θεωρώ ότι ειναι κοριτσι  ακομα και πιο ανωριμη απο ένα αγόρι ιδιας ηλικιας οσο και αν φαινεται το αντιθετο.

Δημοσ.

Συμφωνώ ότι μπορεί να συμβεί και να μπλέξεις από το πουθενά, πλάκα κάνω. Στην εποχή μας δεν υπάρχει αθωότητα στις μικρότερες ηλικίες, ή είναι πολύ σπάνια.

Στην εποχη που ζουμε καλο ειναι οσο και οπου μπορεις να έχεις πάρει τα μετρα σου εξαρχης για να προλάβεις το κακο σενάριο. Ασχετα με μια τετοια περιπτωση οπου η δικη μου τοποθετηση ειναι κατηγορηματικά οχι.

• Like 1
Δημοσ.

Καλά είναι και τι μυαλά έχει ο καθένας/ καθεμιά σε αυτές τις ηλικίες.

Σε αυτες τις ηλικιες δλδ η γυναικα θεωρώ ότι ειναι κοριτσι  ακομα και πιο ανωριμη απο ένα αγόρι ιδιας ηλικιας οσο και αν φαινεται το αντιθετο.

Εγώ πιστεύω πως συμβαίνει ξεκάθαρα το αντίθετο, όχι απλά φαίνεται!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...