Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω πως συμβαίνει ξεκάθαρα το αντίθετο, όχι απλά φαίνεται!

Σηκώνει κουβέντα το θέμα. Τα κοριτσάκια σε αυτές τις ηλικίες δεν εξωτερικεύονται τόσο πολύ σε αντίθεση με έναν 18χρονο που το κυριο μελημα του ειναι να βρει τρυπα να τον βαλει και το δείχνει αυτό προς τα έξω... Σήμερα όμως και η κοπελίτσα αυτής της ηλικίας πιθανό να έχει το ίδιο πράγμα μες στο μυαλό της αλλά δεν το βγάζει προς τα έξω.

Επίσης οι κοπελίτσες αυτές είναι πιο συναισθηματικά ανώριμες και πέφτουν πολύ εύκολα θύματα ενός τύπου μεγαλύτερης ηλικίας που θα τους πουλήσει παπατζιλίκι...

Δημοσ.

Με μια φιλη της να ειναι συνενοημενη να σε σπρώξει πάνω της και να βγει η αλλη να τραβηξει μια φωτογραφια αντε απεδειξε μετα οτι δεν εισαι ελέφαντας και οτι δεν της την έπεσες.

Καλό. Έχει γίνει και 10η εντολή:

• Like 1
Δημοσ.

Σηκώνει κουβέντα το θέμα. Τα κοριτσάκια σε αυτές τις ηλικίες δεν εξωτερικεύονται τόσο πολύ σε αντίθεση με έναν 18χρονο που το κυριο μελημα του ειναι να βρει τρυπα να τον βαλει και το δείχνει αυτό προς τα έξω... Σήμερα όμως και η κοπελίτσα αυτής της ηλικίας πιθανό να έχει το ίδιο πράγμα μες στο μυαλό της αλλά δεν το βγάζει προς τα έξω.

Επίσης οι κοπελίτσες αυτές είναι πιο συναισθηματικά ανώριμες και πέφτουν πολύ εύκολα θύματα ενός τύπου μεγαλύτερης ηλικίας που θα τους πουλήσει παπατζιλίκι...

Δεν ξέρω...γενικά τα παιδιά «ξυπνάνε» πιο γρήγορα πλέον σε αυτά τα θέματα αλλά τα κορίτσια νομίζω είναι ένα κλικ πιο μπροστά!

Δημοσ.

Καλα τι 10 κ 20 χρονια διαφορα γραφουν μερικοι,δε στεκουν αυτα τα πραματα.Υποτιθεται οτι οπως κ οι φιλιες ετσι κ οι σχεσεις εχουν κατι να "σχετισουν" μεταξυ των δυο ατομων.Τωρα ενας 40αρης με μια 20αρα η ενας 25αρης με μια 50αρα τι εχουν να πουν κ να κανουν,δε μου φαινεται κ τοσο υγιες ακομα κ για σεξ.Κ νταξει πες ο μικροτερος εξιταρεται κ ανακαλυπτει τον κοσμο ξερω γω.Ο μεγαλυτερος που μπλεκει με το νιατο,δεν εχει "τυψεις"?

Στους τυπους του τοπικ στην αρχη ποιος δινει κ ποιος παιρνει?Τον κοβω για ασχημα γουστα  το γερο..

• Like 3
Δημοσ.

Ήθελα να 'ξερα τι σκατά μπορεί να συζητήσει ένα 20χρονο με έναν 30+. Γιατί αν μπορεί, κάτι δεν πάει καλά με τον 30+

• Like 4
Δημοσ.

Ενας αριθμός ειναι όλα

Εγώ πχ στα 40 μου  μπορεί να φαίνομαι 15 χρόνια πιο νέος από έναν 30αρη , να μοιάζω δηλαδή με 30αντα  εγώ και  με 45  αυτός , ε με ποιον θα πάει το πιπινακι μετά, με τον γερο?   :lol:

------

• Like 3
Δημοσ.

Ήθελα να 'ξερα τι σκατά μπορεί να συζητήσει ένα 20χρονο με έναν 30+. Γιατί αν μπορεί, κάτι δεν πάει καλά με τον 30+

Το περιορίζεις στην ερωτική/σεξουαλική σχέση αυτό, ή το πιστεύεις γενικά; Εννοείς, δηλαδή, ότι μεταξύ ενός π.χ. 35άρη και μιας 20άρας, για να μπορεί να υπάρξει συναναστροφή, παρέα, ανταλλαγή απόψεων, επικοινωνία, συνεννόηση ή κουβέντα, απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο 35άρης να έχει κάποιο πρόβλημα;

Ειλικρινής απορία είναι.

• Like 1
Δημοσ.

Μπορείς να επεκτείνεις την απορία και στο αν ειναι αποκλειστικά σε αυτή την ομάδα ή αν και οι 40-55 πχ έχουν αντίστοιχο πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ.

Εκτος απο το οτι ο καθενας την βρισκει οπως θελει η σχεση μεγαλυτερου με μικροτερης ή μεγαλυτερης με μικροτερου εχει την δυναμικη οτι ο νεος μαθαινει πραγματα απο τον πιο μεγαλο και ο μεγαλος ξανανιωνει και ζει πραγματα που με συνομήλικους δεν μπορει να κανει. 

• Like 1
Δημοσ.

Και εγώ αυτά πίστευα για τις πιτσιρίκες μέχρι που γνώρισα πιτσιρίκες, και αρκετές μάλιστα, και σε διαβεβαιώ ότι δεν έχουν καμία σχέση με αυτή την εικόνα. Ούτε αθώες είναι οι περισσότερες, και ότι δεν δείχνουν προς τα έξω, το κάνουν στην πράξη και αρκετές κυνηγάνε συνειδητά μεγαλύτερους. 

Είμαι εντελώς αντίθετος της λογικής του "έπεσε θύμα" του τύπου που της είπε μεγάλα λόγια. Αυτά είναι για να καλύψουμε το γεγονός ότι ως κοινωνία είμαστε ανώριμοι και δεν δεχόμαστε ότι άσχετα από την ηλικία της μία γυναίκα έχει σεξουαλικές ορέξεις και θέλει να τις ικανοποιήσει. Πολύ απλά η μικρή αθώα πιτσιρίκα πήγε με τον μεγαλύτερο επειδή τον γούσταρε και ήθελε να κάνει σεξ μαζί του. :)

• Like 2
Δημοσ.

Καλό. Έχει γίνει και 10η εντολή:

Όποιος ειναι άβγαλτος αυτα παθαινει. Του την πέφτει ενα πιτσιρικι και νομιζει οτι έπιασε τον αριθμο του λαχειου.

Δημοσ.

Μπορείς να επεκτείνεις την απορία και στο αν ειναι αποκλειστικά σε αυτή την ομάδα ή αν και οι 40-55 πχ έχουν αντίστοιχο πρόβλημα.

Σαφώς ναι. Απλώς έβαλα τις ίδιες περίπου ηλικίες που αναφέρθηκαν στο post που σχολίασα.

Δημοσ.

Και εγώ αυτά πίστευα για τις πιτσιρίκες μέχρι που γνώρισα πιτσιρίκες, και αρκετές μάλιστα, και σε διαβεβαιώ ότι δεν έχουν καμία σχέση με αυτή την εικόνα. Ούτε αθώες είναι οι περισσότερες, και ότι δεν δείχνουν προς τα έξω, το κάνουν στην πράξη και αρκετές κυνηγάνε συνειδητά μεγαλύτερους. 

Είμαι εντελώς αντίθετος της λογικής του "έπεσε θύμα" του τύπου που της είπε μεγάλα λόγια. Αυτά είναι για να καλύψουμε το γεγονός ότι ως κοινωνία είμαστε ανώριμοι και δεν δεχόμαστε ότι άσχετα από την ηλικία της μία γυναίκα έχει σεξουαλικές ορέξεις και θέλει να τις ικανοποιήσει. Πολύ απλά η μικρή αθώα πιτσιρίκα πήγε με τον μεγαλύτερο επειδή τον γούσταρε και ήθελε να κάνει σεξ μαζί του. :)

Καλα αυτα τα 'επεσα θυμα' μονο τα θυματα τα μασάνε ρε φιλε. :-D

Αι μωρη γκαμηλα επεσες και θυμα .... ουτε να παραδεχθεις οτι γουσταρες και το εκανες δεν εχεις τα κοτσια

• Like 1
Δημοσ.

Τωρα ενας 40αρης με μια 20αρα η ενας 25αρης με μια 50αρα τι εχουν να πουν κ να κανουν,δε μου φαινεται κ τοσο υγιες ακομα κ για σεξ

Θα σου πω εγώ τι έχουν να πουν. Στην περίπτωσή μου, αυτός μίλαγε με τις ώρες, έκανε τρελό show-off για το ποιός είναι και τι ρόλο βαράει και εγώ καθόμουν και τον θαύμαζα. Η αλήθεια είναι πάντως οτι οι συνομήλικοί μου μόνο για μπάλα και playstation μιλούσαν, οπότε λογικό ήταν να εντυπωσιαστώ. Ε μετά βέβαια μου έφυγε η καψούρα και όπου φύγει φύγει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...